• Jos GPU:ta ei havaita, mutta tuuletin pyörii Windows 11:ssä, se johtuu vanhentuneista ohjaimista.
 • Vaihtoehtoisesti, jos et ole päivittänyt käyttöjärjestelmääsi tai BIOSia pitkään aikaan, ongelma voi johtua niistä.
 • Olemme tarjonneet sinulle automaattisen tavan päivittää ajurit, mikä säästää arvokasta aikaasi pitkällä aikavälillä.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jos GPU:ta ei havaita, mutta tuuletin pyörii Windows 11:ssä, tämä tarkoittaa, että tietokone saa ainakin sähköä. Se on varmasti hyvä uutinen.

Vaikka tämä poistaa yhden mahdollisen ongelman lähteen, mikä tahansa fyysinen tai ohjelmistokomponentti voi olla ongelman syy.

On mahdollista, että yksi tai useampi tietokoneen ensisijainen laitteisto on viallinen. Tämä sisältää näytönohjaimen, mutta on myös mahdollista, että näytönohjain on todellakin toimintakunnossa, mutta ajurit ovat vanhentuneet.

Niille, jotka haluavat ymmärtää kaiken siitä, kuinka korjata GPU:ta ei havaittu, mutta tuulettimen pyörimisvirhe, tämä viesti on sinua varten. Seuraa, kun näytämme sinulle liittyvät vaiheet heti sen jälkeen, kun olemme nähneet, miksi ohjaimien päivittäminen on niin tärkeää.

Contents

Mitä tapahtuu, jos en päivitä ohjaimia?

Kun laiteohjaimet ovat vanhentuneet, tietokoneet voivat muuttua hitaiksi ja kärsiä ilmeisistä suorituskykyongelmista, mikä voi olla suuri turhautumisen ja tyytymättömyyden lähde.

Laiteajurit ovat tärkeä osa ohjelmistoa, jonka avulla eri laitteistokomponentit voivat kommunikoida tietokoneesi kanssa tehokkaasti. Kun nämä ohjaimet ovat ajan tasalla, tietokoneesi toimii sujuvammin.

 saada minut ajan tasalla GPU:ta ei havaita, mutta tuuletin pyörii

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Tietokonenäyttö, joka pimenee ilman näkyvää syytä, on yksi raskautavimmista asioista, mitä voi tapahtua. Vaikka se on epämiellyttävää, yksi yleisimmistä syistä tähän ongelmaan on sellaisten laiteajurien käyttö, jotka ovat huomattavasti vanhempia kuin tällä hetkellä tarvitaan.

Vanhentuneiden laiteajurien hallussapito voi aiheuttaa suuria ongelmia näytön kanssa. Näiden ongelmien korjaaminen, kun ne ilmenevät, on huomattavasti vaikeampaa kuin pelkkä niiden estäminen päivittämällä niitä säännöllisesti.

Kuinka voin korjata grafiikkasuorittimen, jota ei havaittu, mutta tuulettimen pyörimisvirhe Windows 11:ssä?

1. Päivitä ajurit

 1. Avata asetukset ja navigoi kohteeseen Windows päivitys vasemmalta puolelta ja sen jälkeen Edistyneet asetukset oikealta puolelta.windows-advanced windows 11 dynaaminen virkistystaajuus ei toimi
 2. Vieritä nyt alas, kunnes tapaat Valinnaiset päivitykset -osio ja napsauta sitä.optional-updates-option windows 11 dynaaminen virkistystaajuus ei toimi
 3. Napsauta seuraavaksi Ohjainpäivitykset ja valitse kaikkien käytettävissä olevien vaihtoehtojen vieressä olevat valintaruudut ja napauta lopuksi lataa ja asenna -painiketta. Minun tapauksessani sitä ei ole jäljellä, joten luettelo on tyhjä. ei päivitystä Windows 11:n dynaaminen virkistystaajuus ei toimi

Windows on yleensä vastuussa ohjaimien päivittämisestä, mutta sinun on myös suoritettava säännölliset päivitykset itse. Jos sinulla ei kuitenkaan ole aikaa siihen, suosittelemme tutustumaan DriverFix-työkaluun, joka tekee tämän automaattisesti puolestasi ilman vaivaa.

⇒ Hanki DriverFix

2. Päivitä Windows

 1. Aivan kuten teimme edellä, auki asetukset ja navigoi kohteeseen Windows päivitys.windows-update windows 11 dynaaminen virkistystaajuus ei toimi
 2. Napsauta nyt Asenna nyt painiketta tai Tarkista uudet päivityksetriippuen siitä, mitä saat, ja odota prosessin valmistumista. tarkista päivitykset Windows 11:n dynaaminen virkistystaajuus ei toimi

Tietokoneesi on käynnistettävä uudelleen tämän jälkeen. Se siitä!

3. Päivitä BIOS

 1. Sinun tulee vierailla emolevyn valmistajan verkkosivustolla. Esimerkiksi teemme Siirry Lenovon verkkosivuille ja klikkaa PC löytääksesi tarvittavat päivitykset.pc-lenovo windows 11 virhe kmode poikkeusta ei käsitellä
 2. Siirry seuraavaksi kohtaan Ajurit & ohjelmistot kun olet kirjoittanut mallisi hakupalkkiin, kuten olemme osoittaneet alla.lenovo-drivers windows 11 virhe kmode poikkeusta ei käsitellä
 3. Etsi nyt tietokoneellesi uusin BIOS-päivitys ja lataa se. Muista, että tarvitset flash-aseman jatkaaksesi seuraavien vaiheiden kanssa.bios-results windows 11 virhe kmode poikkeusta ei käsitellä
 4. Näpäytä Tämä PC ja sitten flash-asema siirtääksesi ladatun tiedoston.thispc-flash windows 11 virhe kmode poikkeusta ei käsitellä
 5. Käynnistä tietokone uudelleen ja pidä painettuna F2 tai Del -näppäintä päästäksesi BIOS-valikkoon.
 6. Klikkaa BIOS päivitys -vaihtoehto ja valitse sitten ladattu tiedosto flash-asemaltasi käyttääksesi sitä.
 7. Odota prosessin valmistumista ja jatka sitten uudelleenkäynnistystä. Se siitä!

BIOSin päivittäminen on vaativampaa kuin kaksi edellistä ratkaisua, mutta se on silti tarpeen, jos GPU:ta ei havaita, mutta tuuletin pyörii -virhe on edelleen olemassa.

Lisätietoja ja mahdollisia ratkaisuja saat katsomalla, mitä tehdä, jos Nvidia-näytönohjainta ei havaita Windows 11:ssä.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat vaihtaa GPU:ta, tässä on joitain parhaista Windows 11 -näytönohjainkorteista mukaansatempaavan PC-kokemuksen saamiseksi.

Ja lopuksi, jotta voit välttää lisäongelmat näytönohjaimen kanssa, katso kuinka voit tarkistaa Windows 11:n grafiikkasuorittimen lämpötilan.

Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa, oliko tämä opas hyödyllinen sinulle ja onko sinulla mielessäsi muita ratkaisuja. Kiitos lukemisesta!

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.