• Google My Business on välttämätön ominaisuus kaikille, jotka haluavat listata yrityksensä verkossa, jotta se voi näkyä hauissa.
 • Yrityksen ilmoittaminen Google My Businessissa on ilmaista. Tarvitset vain Google-tilin ja kelvollisen osoitteen aloittaaksesi asiat.
 • Asiakkaat ottavat yleensä listattuja yrityksiä vakavammin kuin ne, joilla sitä ei ole. Siksi on erittäin tärkeää, että luet omasi sinne.

Google My Business on yksi monista Googlen tarjoamista innovatiivisista alustoista, joiden avulla yritykset voivat luoda ilmaisia ​​yritystietoja. Joten kun Google Business -viestit eivät näy ongelma osuu, yrityksesi voi olla vaikeuksissa.

Yksi Google My Businessin ominaisuuksista on mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa viestejä asiakkailta. Jos et näe viestejä, älä huoli – on olemassa tapa korjata se.

Contents

Kuinka otan käyttöön Google Business -viestit?

 1. Luo Google My Business -tili ja luo yrityksesi tiedot.Google-yritysviestit, jotka eivät näy, voidaan korjata
 2. Kun olet luonut tietosi, napsauta Viestit osio.
 3. Täällä näet vaihtoehdon Vahvista Chatia varten. Napsauta tätä ja seuraa ohjeita viimeistelläksesi yritysviestien asetukset.Vahvista Chatissa ratkaistaksesi Googlen yritysviestit, jotka eivät näy

Mitä voin tehdä, jos Google My Business ei näytä viestejä?

1. Lisää numerosi

 1. Avaa Google My Business ja napauta Lisää puhelinnumero -painiketta.Korjaus Googlen yritysviestit eivät näy
 2. Tämä avaa uuden sivun, jolle voit kirjoittaa puhelinnumerosi. Syötä numerot ja paina Tallenna.Googlen yritysviestit eivät näy
 3. Sinun on sitten odotettava vahvistuskoodia, jonka saapuminen voi kestää jopa 14 päivää. Kun numerosi on vahvistettu, sinun pitäisi alkaa saada viestejä Google My Business tili.

2. Tarkista Internet-yhteytesi

Toinen asia, jonka voit kokeilla, on tarkistaa Internet-yhteytesi. Huono yhteys voi olla syynä ongelmaan. Käynnistä reititin tai modeemi uudelleen tai tarkista, onko alueellasi katkoksia. Jos mikään näistä ei auta, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi lisävianmääritystä varten.

3. Ota yhteyttä Google-tukeen

 1. Kirjaudu Google My Business -tiliisi.Yritysprofiili
 2. Vieritä alas ja valitse Tuki. Tämä avaa valintaikkunan, jossa on ehdotuksia mahdollisista ratkaisuista. Jos et löydä tarvitsemaasi, napauta Ota meihin yhteyttä saadaksesi erityistä apua viestiongelmaan.Google-tuki

Google Business -viestiä ei voida toimittaa

On muutamia mahdollisia syitä siihen, miksi Google Business viestejäsi ei ehkä toimiteta.

 • Virheelliset tai vanhentuneet yhteystiedot: Varmista, että yrityksesi nimi, osoite ja puhelinnumero vastaavat Google My Business -sivullasi olevia tietoja.
 • Viestit eivät ole käytössä yritykselläsi: Jotta voit aloittaa Business Messagesin käytön, sinun on ensin otettava viestit käyttöön yrityksellesi. Voit tehdä tämän Google My Business -tilisi Yritysasetukset-sivulla.
 • Yritysviestit eivät vielä ole saatavilla maassasi: Valitettavasti yritysviestit eivät ole vielä saatavilla kaikissa maissa. Jos yrität käyttää Business Messagesia maassa, jossa se ei ole vielä saatavilla, sinun on odotettava sen julkaisua maassasi.
 • Google My Business -sivua ei vahvistettu: Jotta voit aloittaa Business Messagesin käytön, Google My Business -sivusi on ensin vahvistettava. Tämä vahvistusprosessi voi kestää muutaman viikon.
 • Teknisiä ongelmia: On olemassa muutamia mahdollisia teknisiä ongelmia, jotka voivat aiheuttaa sen, että Business Messages ei toimita. Näitä ovat esimerkiksi Google My Business -sovelluksen vanhentunut versio tai internetyhteytesi ongelmat.

Vaikka yhteydenotto Google-tukeen ei välttämättä aina ratkaise ongelmaasi, sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos sinulla on edelleen vaikeuksia saada viestejä näkymään yritystiedoissasi. Jatka blogidemme lukemista löytääksesi lisää ratkaisuja jokapäiväisiin teknisiin ongelmiin.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.