• Windows ei käynnistynyt. Äskettäin tehty laitteisto- tai ohjelmistomuutos saattaa olla syyvirhe, jonka todennäköisesti aiheuttaa vioittunut BCD-tiedosto.
 • BCD:n uudelleenrakentaminen voi korjata ongelman helposti, jos noudatat alla olevia ohjeita.
 • Tietokoneen käynnistäminen uudelleen vikasietotilaan voi myös olla apua korjauksen tekemisen jälkeen.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jotkut lukijoistamme, jotka äskettäin valittivat siitä, että Windows ei käynnistänyt äskettäin tehtyä laitteisto- tai ohjelmistomuutosta, saattaa olla syynä virheeseen. Heidän on tiedettävä, että tämä virhe on väistämätön, jos tietokoneellesi tehdään laitteisto- tai ohjelmistomuutoksia.

Tämä virhe vaikuttaa tietokoneen normaaliin käynnistysprosessiin ja aiheuttaa toisinaan tietojen menetyksen. Tämä artikkeli opettaa sinulle, kuinka voit korjata virheen.

Contents

Miksi Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muuttamisen jälkeen?

Yksi suurimmista syistä voi olla, että olet asentanut laitteiston tai ohjelmiston, joka on käynnistänyt virheen. Alla on joitain muita joidenkin käyttäjien ilmoittamia tekijöitä:

 • Vioittunut BCD-tiedosto – Jos koet usein sähkökatkoja tai levyn kirjoitusvirheitä, se voi aiheuttaa BCD-tiedoston puuttumisen tai vioittumisen. Siksi virheen syynä voi olla se, että Windows ei käynnistänyt äskettäistä laitteisto- tai ohjelmistomuutosta.
 • Vioittuneet tai vaurioituneet järjestelmätiedostot – Järjestelmätiedostojen vioittumiset tai vauriot ovat yleinen syy tietokoneongelmiin, eikä Windowsin asennus ole poikkeus. Voit lukea vaurioituneiden järjestelmätiedostojen korjaamisesta täältä.
 • Virukset ja haittaohjelmatartunnat – Jotkut virukset ja haittaohjelmat ovat saattaneet vaikuttaa järjestelmätiedostoihin ja laukaista virheen. Kokeile yhtä parhaista tässä artikkelissa esitellyistä virustorjuntaohjelmista.
 • Ristiriitaiset kolmannen osapuolen ohjelmat – Jotkut käyttäjät väittävät, että virhe ilmenee sen jälkeen, kun on asennettu ohjelma, joka ei ole yhteensopiva jonkin paikallisen sovelluksen kanssa. Jos voit tunnistaa tällaiset sovellukset, harkitse jollakin näistä parhaista asennuksenpoistoohjelmistoista niiden poistamiseen.
 • Ongelmia kytkettyjen laitteiden kanssa – Tämä virhe voi ilmetä myös ristiriidassa liitetyn ulkoisen laitteen kanssa. Voit yksinkertaisesti irrottaa ne ja yhdistää peräkkäin tietääksesi, mikä ongelman aiheuttaa.

Nyt kun tiedät jotkin tämän ongelman mahdollisista syistä, voit käydä läpi minkä tahansa tässä artikkelissa esitetyistä korjauksista.

Kuinka voin korjata, että Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen vuoksi?

Se voi olla yksinkertaisen korjauksen arvoinen, jos harkitset seuraavien alustavien tarkistusten tekemistä:

 • Irrota kaikki oheislaitteet, kuten tulostin, skanneri, kamera tai muut USB-laitteet (jos sellaisia ​​on), paitsi hiiri ja näppäimistö, joita tarvitset navigointiin.
 • Varmista, että kiintolevy on aktiivinen ja ettei se ole vaurioitunut.
 • Käynnistä vikasietotilaan. Voit kokeilla näitä korjauksia, jos Windows kieltäytyi käynnistymästä vikasietotilaan.

Kun olet vahvistanut yllä olevat tarkastukset ja ongelma jatkuu, voit tutustua alla oleviin edistyneisiin ratkaisuihin:

1. Suorita automaattinen/käynnistyskorjaus

 1. Lisää Windows-käynnistettävä asennus-DVD tai palautuslevy ja käynnistä tietokone uudelleen.
 2. Kun olet saanut kehotteen Paina mitä tahansa näppäintä käynnistääksesi CD- tai DVD-levyltänapsauta mitä tahansa näppäintä jatkaaksesi.
 3. Valitse kieliasetukset ja napsauta Seuraava ja napsauta sitten Korjaa tietokoneesi.[Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 4. Valitse seuraavassa osiossa Vianetsintä.[Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 5. Klikkaa Edistyneet asetukset Vianetsintä-näytössä.[Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 6. Valitse sitten Automaattinen korjaus tai Käynnistyksen korjaus.[Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 7. Odota, että Windows suorittaa automaattiset/käynnistyskorjaukset.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Heti kun prosessi on valmis, käynnistä tietokone uudelleen, jotta korjaus tulee voimaan. Tarkista nyt, onko ongelma korjattu. Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa korjausta.

2. Muodosta BCD-kokoonpano uudelleen

 1. Noudata yllä olevan menetelmän vaiheita 1-5 ja napsauta Komentokehote kun käytät Windowsin asennuslevyä.[Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 2. Kirjoita seuraavat komennot peräkkäin ja paina Enter jokaisen jälkeen: bootrec.exe /FixMbr bootrec.exe /FixBoot bootrec.exe /RebuildBcd[Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 3. Sulje sitten cmd ja käynnistä Windows uudelleen.

Useat käyttäjät ovat raportoineet BCD:n uudelleenrakentamisen osoittaneen mahdollisen korjauksen siihen, että Windows epäonnistui äskettäisen laitteiston tai ohjelmiston muutoksen käynnistämisessä.

3. Suorita SFC- ja CHKDSK-skannaukset

 1. Napsauta Windowsin asennuslevyllä Komentokehote Lisäasetukset-näytössä.
 2. Kirjoita seuraava komentorivi ja paina Tulla sisään: sfc /scannow [Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 3. Kirjoita sitten seuraava ja paina Tulla sisään: chkdsk C: /f /r /x[Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 4. Poistu nyt komentokehotteesta ja käynnistä tietokone uudelleen.

Voit yrittää suorittaa SFC- ja CHKDSK-tarkistuksia, koska se etsii viallisia sektoreita ja palauttaa ne.

4. Suorita järjestelmän palautus

 1. Lisää Windows-käynnistettävä asennus-DVD tai palautuslevy ja käynnistä tietokone uudelleen.
 2. Kun olet saanut kehotteen Paina mitä tahansa näppäintä käynnistääksesi CD- tai DVD-levyltänapsauta mitä tahansa näppäintä jatkaaksesi.
 3. Valitse kieliasetukset ja napsauta Seuraava ja napsauta sitten Korjaa tietokoneesi.[Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 4. Klikkaa Järjestelmän palauttaminen ja suorita palautus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.[Fix] Windows ei käynnistynyt laitteiston tai ohjelmiston muutoksen jälkeen
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen tehdäksesi muutokset.

Toinen hyödyllinen tapa korjata tietokoneongelmat on käyttää sisäänrakennettua Windowsin ominaisuutta nimeltä System Restore.

Sinun pitäisi pystyä korjaamaan ongelma, kun olet käynyt läpi tässä artikkelissa olevat korjaukset.

Samanlainen kuin tämä virhe on UNetbootin Windows Failed to Start. Voit tarkistaa, kuinka se korjataan yksityiskohtaisen oppaamme avulla.

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, älä epäröi käyttää alla olevaa kommenttiosaa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.