• FedEx Delivery Manager julkaistiin muutama vuosi sitten, mutta monet ilmoittivat, että se ei toiminut.
  • Vaikka joillakin käyttäjillä oli vaikeuksia rekisteröitymisessä, toiset eivät päässeet Delivery Manageriin.
  • FedEx Delivery Manager on ollut ongelmallinen ongelma alusta alkaen, mutta on olemassa tapoja välttää yleiset virheet.

xASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAUSTIEDOSTOA
Päästä eroon ohjaimista, jotka eivät toimi kunnolla tietokoneessasi

Sponsoroitu

Ohjaimet voivat usein vioittua, koska ne voivat häiritä virheellisiä järjestelmätiedostoja, jolloin ne asentuvat, mutta eivät toimi kunnolla. Jotta ohjaimet toimivat sujuvasti, Windows-käyttöjärjestelmän on toimittava entistä paremmin. Hanki se täydellisessä kunnossa noudattamalla alla olevia ohjeita:

  1. Lataa Fortect ja asenna se tietokoneellasi.
  2. Aloita työkalun skannausprosessi etsiäksesi vioittuneet tiedostot, jotka ovat ongelmasi lähde
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Aloita korjaus jotta työkalu voi käynnistää korjausalgoritmin

FedEx Delivery Manager on palvelu, jonka avulla voit pyytää mukauttamaan toimitusasetuksiasi, hallita toimitusaikoja ja -paikkoja sekä seurata FedEx-toimituksiasi.

Palvelua voi käyttää maksutta lähetysten seuraamiseen, hälytysten vastaanottamiseen, toimitusohjeiden antamiseen ja muutamiin muihin ominaisuuksiin. Lisäksi voit rekisteröityä palveluun FedEx-verkkosovelluksessa tai mobiilisovelluksessa.

Niin hyödylliseltä kuin se saattaakin näyttää, palvelun arvostelut eivät ole parhaita. Ja se johtuu virheistä. jotka eivät salli käyttäjien läpäistä rekisteröintiprosessia ja FedExiksi naamioituja huijauksia. Joskus se palauttaa virhekoodin (yleensä 1002).

Contents

Miksi en voi rekisteröityä FedEx Delivery Manageriin?

FedEx Delivery Manager ei toimi – kokeile näitä yksinkertaisia ​​korjauksia

Monet valittavat, että palveluei ole ollut saatavilla monta päivää. Lisäksi osa asiakkaista ei prosessin suorittamisen jälkeen saanut vahvistusviestiä tai palvelu ei tunnistanut heidän valtuustietojaan tai suojausvastauksiaan.

Ja vielä useammin rekisteröintiyritykset epäonnistuvat, koska käyttäjät epäonnistuvat henkilöllisyyden todentamiskysymyksissä, jotka vaikuttavat merkityksettömiltä, ​​kuten auton merkki.

Jopa monivalintavastauksissa ei ole joskus järkeä (jolloin on mahdollista vastata väärin, mikä vaarantaa koko prosessin).

Tärkeintä on, että sinun on saatava kaikki vastaukset oikein palvelustandardin mukaan, jotta ne voidaan hyväksyä.

Kuinka saan FedEx Delivery Managerin toimimaan?

1. Siirry oikealle verkkosivustolle

Jos kirjeessä saamasi verkkosivusto on virheellinen tai se ei avaudu, siirry suoraan osoitteeseen FedEx Delivery Managerin rekisteröintisivu tilin luomiseen.

Sinua pyydetään antamaan aiemmin saamasi aktivointikoodi, ja kun tämä on tehty, tili on määritettävä.

2. Etsi postinumerosi

rekisteröidy fedexin toimituspäällikölle

Hankalin osa liittyy todelliseen sijaintiisi. Tarkemmin sanottuna näyttää siltä, ​​​​että rekisteröinti toimii vain, jos olet asunut samassa paikassa (mainittu rekisteröinnin yhteydessä) vähintään vuoden ja FedEx on tuona aikana tehnyt toimituksia.

Koska tämä on jo totta useimpien asiakkaiden kohdalla, sinun tulee myös tarkistaa Jos osoitteesi on USPS.com matala Etsi postinumero (kohdassa Posti ja toimitus).

Näyttää siltä, ​​että FedEx käyttää tätä viittausta henkilöllisyytesi tunnistamiseen. Jos tiedot eivät täsmää (nimesi ja osoitteesi), rekisteröinti epäonnistuu.

3. Rekisteröidy toisella nimellä

FedEx Delivery Manager ei toimi – kokeile näitä yksinkertaisia ​​korjauksia

Käyttäjät ilmoittivat luopuneensa epäonnistuneesta yrityksestä ja aloittaneensa uuden rekisteröintiprosessin käyttämällä samassa paikassa asuvan perheenjäsenen nimeä (vaimo/aviomies, vanhempi jne.). Useimmissa tapauksissa uusi yritys onnistui.

Yksi asia on varma: jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä FedEx Delivery Manageriin, älä ota yhteyttä tukeen. Asiakkaat valittivat täydellisestä ajanhukkaa ja FedEx-agenttien epäammattimaisesta asenteesta.

Lisäksi niille, joilla on ongelmia paketin löytämisessä, selvitä, mitä tehdä, jos FedEx-seurantanumeroa ei löydy.

Toivomme, että tämä artikkeli oli sinulle hyödyllinen. Jos sinulla on tästä aiheesta ehdotuksia, joista voi olla hyötyä muille, käytä alla olevaa kommenttiosiota.