• Ei PDF-tiedoston tallentaminen muokkauksen jälkeen voi johtua siitä, ettei viimeisintä Adobe Acrobat -versiota ole asennettu.
 • Tallennusasetuksen muuttaminen on yleensä nopea tapa ratkaista virhe heti.
 • Toinen yksinkertainen ja luotettava tapa korjata ongelma on varmistaa, että näytön asetukset ovat alla suositusluettelossamme esitetyt.
 • Adobe Acrobatin käyttäminen järjestelmänvalvojan oikeuksilla voi myös ratkaista PDF-tallennusvirheet.

Mitä jos käytät parasta dokumentinhallintaa?Tee kaikista dokumenteistasi saatavilla ja suojattuina Adobe Acrobat Readerin avulla. Tämän dokumentinhallintatyökalun avulla voit myös allekirjoittaa sähköisesti ja luoda virallisia lomakkeita säästääksesi aikaasi työssä. Hanki se tietokoneellesi ja voit:

 • Avaa, tulosta ja muokkaa kaikkia PDF-tiedostoja ja muita tiedostotyyppejä
 • Täytä PDF-lomakkeita helpommin
 • Pidä tärkeät asiakirjasi salattuna

Hanki kaikki sovellukset erikoishintaan!

Maailman ykkösasiakirjanhallintaohjelmisto on nyt edulliseen hintaan, joten ole nopea!

Vaikka Adobe Acrobatia käytetään laajalti kaikkialla maailmassa ja siinä on paljon hienoja ominaisuuksia, se ei ole virheetön.

Käyttäjät ovat valittaneet siitä, etteivät he pysty tallentamaan PDF-tiedostojaan Windows 10:ssä niiden muokkaamisen jälkeen, mikä aiheuttaa paljon turhautumista.

Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu

Kun käyttäjät yrittävät tallentaa tiedoston, he saavat seuraavan Adobe Acrobat -virhesanoman, ja vaikka he noudattavat ohjeita, ongelma on edelleen ratkaisematta:

Asiakirjaa ei voitu tallentaa. Tiedosto voi olla vain luku -tilassa tai toinen käyttäjä voi avata sen. Tallenna asiakirja eri nimellä tai eri kansioon.
Asiakirjaa tallennettaessa tapahtui virhe.

Contents

Miksi saan virheilmoituksen Asiakirjaa ei voitu tallentaa?

Syyt, miksi et voi tallentaa PDF-tiedostoa, voivat liittyä joihinkin puuttuviin päivityksiin tai niillä on jotain tekemistä Adobe Acrobat -asetusten kanssa.

Sinun tulee kuitenkin ensin tutkia mahdollisuutta, että tiedosto on todella vain luku -tilassa tai jonkun muun käyttämä.

Varmista tämä tarkistamalla PDF-tiedostosi oikealla ja valitsemalla Ominaisuudetvarmista sitten, että Lue ainoastaan -ruutua ei ole valittu, aivan kuten alla olevassa kuvakaappauksessa:

Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu
Tarkista tiedoston Vain luku -määrite

Jos avasit PDF-tiedoston verkkotallennuspaikassa, jota useat käyttäjät käyttävät, varmista, ettei toinen henkilö ole avannut sitä.

Jos nämä eivät ole ongelma, käydään läpi muutama nopea ja helppo tapa ratkaista tämä ongelma, joten muista jatkaa lukemista.

Mitä voin tehdä, jos en pysty tallentamaan PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen?

1. Lataa uusin Adobe Acrobat -ohjelmistoversio

Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu

Suurin osa Adobe Acrobatiin liittyvistä ongelmista liittyy paljon siihen, mitä työkalun versiota käytät.

Koska ohjelmaa parannetaan ja päivitetään jatkuvasti hyödyllisillä ominaisuuksilla, suosittelemme ennen vianmääritysvaiheiden suorittamista tarkistamaan, käytätkö viimeisintä saatavilla olevaa versiota.

Jos ei, lataa se viralliselta verkkosivustolta ja anna päivityksen asentaa laitteellesi.

Käynnistä sitten laite uudelleen ja tarkista, voitko nyt tallentaa PDF-tiedoston ilman ongelmia.

⇒ Hanki Adobe Acrobat Reader DC

2. Muuta tallennusasetuksia

 1. Avaa PDF-tiedosto Adobe Acrobatilla.
 2. Siirry kohtaan Muokata valikosta ja valitse Asetukset.Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu
 3. Valitse Kenraali vaihtoehto ja poista valinta ruudusta Näytä online-tallennustila tiedostoja tallennettaessa.Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu
 4. Klikkaus OK alareunassa tallentaaksesi asetukset.Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu

3. Muokkaa näytön asetuksia

 1. Avaa Adobe Acrobat ja siirry kohtaan Muokata valikosta ja valitse sitten Asetukset.Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu
 2. Valitse vasemmasta paneelista Internet ja poista valinta Salli nopea verkkonäkymä.Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu
 3. Klikkaus OK ja käynnistä Adobe Reader uudelleen.Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu

4. Suorita ohjelma järjestelmänvalvojan oikeuksilla

 1. paina Windows näppäin + E aloittaa Tiedostonhallinta ja siirry seuraavaan tiedostopolkuun: C:/Program Files(x86)/Adobe/Acrobat Reader DC/ReaderEtkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu
 2. Etsi ja napsauta hiiren kakkospainikkeella AcroRd32.exeja valitse sitten Ominaisuudet.Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu
 3. Klikkaa Yhteensopivuus -välilehti ja valitse sen kohdan vieressä oleva valintaruutu Suorita tämä ohjelma järjestelmänvalvojana.Etkö voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen? Esikatseluvirhe korjattu
 4. Yritä käynnistää Adobe Acrobat Reader DC uudelleen.

Kuten näet, jos et voi tallentaa muokattua PDF-tiedostoa, jokin yllä olevista ratkaisuista auttaa sinua korjaamaan ongelman nopeasti.

Lisäksi tämä asiakirja rajoittaa joitain Acrobatin ominaisuuksia. Tämä viesti tulee näkyviin, kun avaat PDF-tiedoston rajoitetuilla muokkausvaihtoehdoilla. Jos saat myös tämän virheilmoituksen, muista asentaa Adoben alkuperäinen versio.

Mitä tulee niihin aikoihin, jolloin saat jatkuvasti Haluatko tallentaa muutokset PDF-tiedostoon ennen sulkemista? ponnahdusikkunassa Adobessa, ota huomioon, että sovellus saattaa olla vanhentunut. Lataa uusin Adobe Acrobat -ohjelmistoversio ja korjaa ongelma heti.

Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa, mikä ratkaisu on toiminut sinulle, kun et voi tallentaa PDF-tiedostoja muokkauksen jälkeen. Haluaisimme kuulla sen.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.