• Päiviä, jolloin Windows 10 -käyttäjät vain hyväksyivät huonosti toimivat kirjasimet ne ovat kauan poissa. Jos et voi asentaa niitä, on aika ryhtyä toimiin.
  • Helpoin tapa korjata kaikki kirjasinongelmat on käyttää kirjasinten hallintaohjelmistoa.
  • Tämän ongelman välttämiseksi on erittäin suositeltavaa varmistaa lähteesi eheys.
  • Jos tietty fontti ei asennu Windows 10:een, sinun on ehkä säädettävä sen suojausasetuksia.

Suuri joukko käyttäjiä on valittanut siitä, että heidän Windows 10 -versionsa ei pysty asentamaan uusia kirjasimia.

Tämä ongelma voi olla erittäin turhauttava, koska se voi estää sinua käyttämästä kaikkia tietokoneesi ominaisuuksia.

Vielä ärsyttävämpää on se, että tämän ongelman kohtaaminen ei tuota minkäänlaista virheilmoitusta, jonka voit korjata online-avulla.

Tämän ongelman kohtaamiseen voi olla useita syitä. Tästä syystä tämänpäiväisessä oppaassa käsittelemme ne kaikki ja annamme sinulle vinkkejä niiden käsittelemiseen.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Contents

Mitä teen, jos Windows 10 ei anna minun asentaa kirjasimia?

1. Tarkista, onko TTF-tiedosto vaurioitunut

  1. Avaa Windows Store.
  2. Etsi fontteja hakupalkin avulla.
  3. Purkaa fontti, jota haluat käyttää.
  4. Yritä asentaa se.
  5. Jos se epäonnistuu, se tarkoittaa, että alkuperäinen tiedostosi ei ollut vioittunut ja muut tekijät ovat syyllisiä.
  6. Noudata seuraavaa menetelmää.

Jos yrität asentaa jollain tavalla vioittunutta fonttitiedostoa, Windows ei salli sinun tehdä niin.

Joskus tiedostot voivat vioittua yksinkertaisesti palauttaessasi tietokoneen tietoja tai johtuen sähkökatkosta Windowsin päivitysprosessin aikana.

Tämä on yksinkertainen kiertotapa, mutta siitä voi olla hyötyä, jos kirjasimia ei ole asennettu Windows 10:een.

2. Käytä erityistä työkalua

Adobe Fonts on todella erinomaista, kun se tarjoaa pääsyn rajoittamattomiin kirjasimiin tekstinkäsittelyä, tulostussuunnittelua ja muuta varten.

Ensinnäkin voit nauttia valtavasta kirjastosta, joka sisältää tuhansia fontteja Creative Cloud -tilauksesi mukana. Innokkaana Adoben käyttäjänä tulet rakastamaan myös tätä osaa.

No, Adobe Fonts -sovelluksen käyttöönotto riittää, jotta ne kaikki näkyvät kaikkien työpöytäsovellustesi, kuten Illustratorin, InDesignin, Photoshopin ja Microsoft Officen, kirjasinvalikoissa.

Lisäksi Adobe Fonts tarjoaa paljon enemmän mukauttamista kuin muut työkalut, ja sillä on valtava potentiaali sekä henkilökohtaisiin että kaupallisiin projekteihin.

Japanilaisessa kirjasinkokoelmassa on lukemattomia suodatusvaihtoehtoja, joiden avulla pääset lähemmäs haluttuja tuloksia, ja kaikkia fontteja voidaan käyttää mobiililaitteissa, joissa on iOS13.1 ja uudemmat sovellukset, jotka tukevat Applen mukautettuja kirjasinsovellusliittymiä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Creative Cloud pitää silmällä sovelluksia, joiden on toimittava sujuvasti, puhdistamalla jatkuvasti kaikki kirjasimet, joita et näytä käyttävän.

Adobe Fonts tarjoaa hienoja ominaisuuksia ja on loistava ratkaisu, jos tietty kirjasin ei asennu Windows 10:een.

Etkö voi asentaa kirjasimia Windows 10:ssä? Tämä on mitä sinun pitäisi tehdä

Adobe Fontit

Jos käytät kirjasimia usein, Adobe Fonts on paras valinta kirjasinten hallintaan ja asentamiseen.

Tarkista hinta Vieraile verkkosivustolla

3. Älä asenna fontteja siirrettävästä tallennustilasta

Älä yritä asentaa fonttia irrotettavasta flash-asemasta tai muusta tallennusvälineestä. Tämä aiheuttaa todennäköisesti yllä mainitun virheen.

Voit välttää tämän ongelman kopioimalla tiedostot tietokoneen kiintolevylle ja yrittämällä asentaa fontit uudelleen.

4. Kopioi tiedosto ja liitä se.

Vaikka tämä menetelmä ei vaikuta järkevältä, jotkut käyttäjät ovat onnistuneet ratkaisemaan tämän ongelman yksinkertaisesti kopioimalla TTF-tiedoston ja liittämällä sen samaan kansioon tai toiseen kansioon.

Jos tämän ratkaisun kokeilun jälkeen haluttu kirjasin ei asennu Windows 10:een, sinun on siirryttävä seuraavaan ratkaisuun.

5. Ota Windowsin palomuuri käyttöön

Jälleen kerran tiedämme, miltä tämä menetelmä kuulostaa. Saatat ajatella: Mitä tekemistä Windowsin palomuurilla on kirjasimien kanssa? Me ymmärrämme.

Vaikka kysyimme itseltämme saman kysymyksen, tämä menetelmä on osoittautunut hyödylliseksi, jos suuri määrä käyttäjiä kohtaa saman ongelman kuin sinä.

Kokeile tätä menetelmää ja katso, ratkaiseeko se ongelmasi.

Tämän päivän oppaassa käsittelemme parhaita menetelmiä, joita voidaan käyttää, jos kirjasimia ei ole asennettu Windows 10:een.

Koska ymmärrämme, kuinka tärkeää on pystyä käyttämään eri fontteja tekstien kirjoittamiseen ja muokkaamiseen, yritämme kattaa tämän ongelman kaikki mahdolliset syyt.

Kerro meille, jos tämä opas oli mielestäsi hyödyllinen. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti käyttämällä alla olevaa kommenttiosiota.