• Sovelluksen sulkeminen lompakkosovelluksen ollessa käynnissä johtaa tiedostojen vaurioitumiseen ja aiheuttaa Ethereum-lompakon synkronointiongelman.
 • Kellon muuttaminen reaaliaikaiseksi saattaa olla helpoin korjaus, jonka monet ovat vahvistaneet parhaaksi ratkaisuksi.
 • Virustentorjunta ja palomuurit voivat estää kaikki lompakkosovellukseen liittyvät toiminnot, joten niiden poistaminen käytöstä on erittäin suositeltavaa.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Ethereum-lompakko ei synkronoidu -ongelma, jossa on muutamia ratkaisuja ja korjauksia, on yksi yleisimmistä Ethereum-lompakkoohjelman ongelmista.

Käyttäjät ovat väittäneet, että heidän Ethereum-lompakkonsa ei muodosta yhteyttä tai synkronointi kestää liian kauan.

Vaikka tähän ongelmaan ei ole virallista ratkaisua, on olemassa muutamia asioita, jotka voidaan tehdä ongelman ratkaisemiseksi.

Contents

Kuinka kauan Ethereum-lompakon synkronointi kestää?

Synkronointiprosessi on pitkä, kestää jopa 2-3 päivää. Synkronointinopeus määräytyy Internet-nopeuden, vertaismäärän ja tallennuslevyn kirjoitusnopeuden mukaan.

Älä epäröi käyttää yhtä parhaista Internetin nopeuden testaajista Windows 10/11:lle mitataksesi sekä lähetys- että latausnopeuttasi.

Nyt kun tiedämme, kuinka kauan lompakon synkronointi voi kestää, katsotaanpa kuinka korjata Ethereum-lompakko ei yhdistä Windows 10:ssä ja 11:ssä.

Mitä voin tehdä, jos Ethereum-lompakko ei synkronoidu?

1. Kytke kellon automaattinen säätö päälle

 1. Hae asetukset tehtäväpalkissa ja valitse ensimmäinen sovellus.hakuasetukset tehtäväbrissa
 2. Napsauta sen jälkeen Aika & Kieli ja valitse sitten Treffiaika.aika ja kieli asetuksissa
 3. Sitten sisään Treffiaika asetukset, kytke päälle Aseta aika automaattisesti vaihtoehto.ota automaattinen ajansäätö käyttöön

2. Poista palomuuri käytöstä

 1. Ensin etsi Ohjauspaneeli tehtäväpalkissa ja napsauta samannimistä sovellusta.haun ohjauspaneeli tehtäväpalkissa
 2. Klikkaa Järjestelmä ja turvallisuus.järjestelmä- ja suojausasetukset ohjauspaneelissa
 3. Valitse Windows Defenderin palomuuri.Windows Defensen palomuuriasetus ohjauspaneelissa
 4. Napsauta sen jälkeen Ota Windows Defenderin palomuuri käyttöön päälle tai pois -vaihtoehto vasemmasta ruudusta.contropanelin palomuuri päälle ja pois päältä

3. Korjaa vioittunut lohkoketju

Etsi lompakkosi sovellustiedostojen kansio ja poista kaikki tiedostot paitsi lompakko.dat tiedosto. Kun olet tehnyt niin, aloita synkronointiprosessi uudelleen.

Tämä ratkaisu on tarkoitettu käyttäjille, jotka ovat aiemmin synkronoineet lompakkonsa, mutta eivät voi tehdä sitä enää. Paras tapa pilata lompakkosi tiedostot on pakottaa se sammumaan sen ollessa käynnissä.

Ethereum-lompakon synkronointi voi kestää kauan ja olla turhauttavaa, jos se juuttuu keskelle.

Edelliset ratkaisut toimivat useissa käyttöjärjestelmissä ja laitteissa ja ovat onnistuneesti ratkaisseet ongelman monissa tapauksissa.

On syytä mainita, että tämän viestin ratkaisuja voidaan käyttää myös, jos Ethereum-lompakko ei näy Windows 10:ssä. Älä myöskään epäröi tutustua tähän artikkeliin, jos etsit parasta kryptolompakkoa PC:lle.

Kerro meille, jos sinulla on muita ratkaisuja Ethereum-lompakon ei-synkronointiongelman ratkaisemiseksi alla olevassa kommenttiosassa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.