XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Musiikin laatu PC-tietokoneilla on parantunut vuosien varrella työpöytäkäyttöjärjestelmien, kuten Windowsin, ääniominaisuuksien edistymisen ansiosta. Siitä huolimatta monet käyttäjät turvautuvat edelleen taajuuskorjauksiin saadakseen lisäpotkua äänentoistoon.

Vaikka se ei tarjoa merkittävää parannusta, musiikin laadussa oleva pieni kolari lisää siihen silti ensiluokkaista tunnelmaa.

Yksi tällainen työkalu on EqualizerPro, jonka avulla voit parantaa tietokoneeltasi tulevaa ääntä mediasoittimestasi riippumatta. Ohjelmisto määrittää uudelleen tavan katsella elokuvia, kuunnella musiikkia tai pelata pelejä tietokoneellasi.

Voit käyttää sitä iTunesin, Windows Media Playerin, Real Playerin tai minkä tahansa muun tietokoneellesi asentamasi mediasoittimen kanssa.

EqualizerPro:n tärkeimmät ominaisuudet

EqualizerPro ohjelmisto

EqualizerPro sisältää joukon hienoja ominaisuuksia, jotka tarjoavat huippuluokan äänenlaadun.

Näitä ovat seuraavat:

  • 10 kaistainen taajuuskorjain: 10-kaistaisella taajuuskorjaimella hallitset enemmän sävyä ja sävelkorkeutta. Pelaa bändeillä liikuttamalla niitä ylös ja alas ja tunne niiden vaikutuksesta soundiin. Pienellä säädöllä voi olla suuri vaikutus. Tämä on vain yksi syistä, miksi monet pitävät EqualizerProa parhaana musiikin taajuuskorjaimena.
  • Basson tehostusvaikutus: Bassotehostus on äänitehoste, joka vahvistaa äänen matalia taajuuksia. Paranna bassosävyäsi peittämättä sitä, jolloin saat pehmeän ja puhtaan tehosteen.
  • 20+ taajuuskorjaimen esiasetusta: EqualizerProssa on yli 20 esiohjelmoitua esiasetusta, jotka on suunniteltu erityisesti suosittuihin kuuntelutiloihin. Löydät esimerkiksi yleiset “Rock”- tai “Jazz”-esiasetukset sekä ainutlaatuiset esiasetukset, kuten “Vocal Booster”.
  • Mukautetut esiasetukset: Luo mukautettuja esiasetuksia käytettäväksi eri ohjelmissasi. Meillä kaikilla on erilaiset mieltymykset musiikin kuuntelun, elokuvien katselun tai pelien pelaamisen suhteen tietokoneellasi. Tee ainutlaatuisia esiasetuksia ja tallenna ne myöhempää käyttöä varten.
  • Esivahvistimen äänenvoimakkuuden säätö: Tällä yksittäisellä kaistalla voit vahvistaa matalia ääniä ja parantaa yleistä äänilähtöä ilman, että sinun tarvitsee säätää jokaista kaistaa erikseen.
  • Helppo päälle/pois kytkin: EqualizerPron käyttäjäystävällisen ja helppokäyttöisen suunnittelun avulla voit helposti kytkeä ohjelman päälle ja pois päältä tarpeidesi mukaan.

Voit käyttää EqualizerProa useiden ohjelmien kanssa, mukaan lukien Pandora, Skype ja Microsoft Windows Media Player. EqualizerPro on ladattavissa sen viralliselta verkkosivustolta.

Lataa EqualizerPro

Tarjolla on 7 päivän ilmainen kokeilujakso, jonka avulla voit testata työkalun ominaisuuksia ja katsoa, ​​vastaako se tarpeitasi.

Työkalu on yhteensopiva seuraavien Windows-versioiden kanssa: Windows 7, 8, 8.1 ja Windows 10.

Parhaasta mahdollisesta äänikokemuksesta nauttiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. EqualizerPro on erittäin helppokäyttöinen, ja siinä on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla voit nopeasti oppia, mitä kukin vaihtoehto tekee.

Jos olet jo käyttänyt EqualizerProa Windows-tietokoneellasi, kerro meille lisää kokemuksistasi alla olevissa kommenteissa.