• Norton asetukset eivät avaudu, kun niitä on juuttuneet päivitykset tai muut häiriöt tietokoneesi kokoonpanoissa.
 • Tietokoneen uudelleenkäynnistys, niin yksinkertaiselta kuin se kuulostaakin, on mahdollinen ratkaisu tähän ongelmaan.
 • Kun tämä ongelma ilmenee, muista tarkistaa tietokoneen sammutusasetukset.
 • Voit myös hankkia toisen loistavan virustentorjunnan, joka suojaa tietokonettasi haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta ja muilta uhilta.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Riippumatta siitä, mitä Windows-versiota käytät, tietoturvallisuuden tulee olla kaikkien tärkein huolenaihe.

Esimerkiksi Windows Defender on erittäin vankka valinta Windows 10 -käyttäjille, mutta joskus ylimääräinen apu voi olla aina hyödyllistä. Kolmannen osapuolen virustorjuntatyökalun käyttäminen vie sinut pitkälle.

Yksi tällainen virustentorjuntaohjelma on Norton, ja se on yksi suosituimmista saatavilla olevista virustorjuntaohjelmista. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet, että heillä on ongelmia Nortonin kanssa:

Minulla on Norton 360 Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Asetukset-vaihtoehto ei avaudu. 30 päivän raportti auttaa ja auttaa.

Ottaen huomioon, kuinka Asetukset-vaihtoehdot sisältävät suurimman osan virustentorjuntatoiminnoista, pääsy siihen voi olla melkoinen ongelma.

Siksi olemme luoneet tämän luettelon korjauksista, joita sinun tulee kokeilla, jos Norton-asetukset-valikko ei myöskään avaudu.

Contents

Kuinka avaan Nortonin suojausasetukset uudelleen?

1. Käynnistä tietokone uudelleen

 1. Paina Käynnistä-valikkopainiketta.
 2. paina Tehoa -painiketta ja valitse Uudelleenkäynnistää.Eivätkö Norton Security Settings avaudu? Kokeile tätä
 3. Odota, että tietokone käynnistyy uudelleen.

Tämä on oikea ratkaisu, jota sinun kannattaa kokeilla, varsinkin jos olet juuri asentanut Norton 360:n. Riippumatta asentamastasi ohjelmistosta, sovelluksesta tai pelistä, käynnistä tietokone aina uudelleen sen jälkeen.

Jos Windows 10 -tietokoneesi ei halua sammua, sinulla voi olla vakava ongelma. Korjataksesi sen, käytä meidän ratkaisujamme oma opas.

2. Poista Fast Startup käytöstä Windows 10:ssä

 1. Lehdistö Aloita ja tkirjoita sisään juosta. Suorita-ikkuna avautuu nyt.Eivätkö Norton Security Settings avaudu? Kokeile tätä
 2. Kirjoita control.exe ja paina Tulla sisään. Tämä avaa Ohjauspaneelin.Eivätkö Norton Security Settings avaudu? Kokeile tätä
 3. Mene Virta-asetukset.
 4. Valitse Valitse, mitä virtapainikkeet tekevät .
 5. Klikkaus Muuta asetuksia, jotka eivät tällä hetkellä ole käytettävissä.Muuta asetuksia, jotka eivät tällä hetkellä ole käytettävissä
 6. Jos sinua kehotetaan Käyttäjätilien valvonta ikkunat, paina Joo.
 7. Alla Sammutusasetuksetpoista valinta Ota pikakäynnistyslaatikko käyttöön.nopea käynnistys
 8. Klikkaa Tallenna muutokset -painiketta.
 9. Uudelleenkäynnistää PC:lle.

Fast Startup -ominaisuus on oletusarvoisesti käytössä kaikissa Windows-tietokoneissa. Se ei kuitenkaan aina toimi odotetulla tavalla ja saattaa häiritä joidenkin tietokoneesi ohjelmistojen toimintaa.

Jos Norton-virhe Tietokoneeseesi on meneillään korjaus tulee näkyviin, kun käynnistät tietokoneen uudelleen, katso yksityiskohtainen opas ongelman ratkaisemiseksi.

3. Poista Norton 360 ja asenna se uudelleen

Eivätkö Norton Security Settings avaudu? Kokeile tätä
 1. Lataa Norton Remove and Reinstall Tool.
 2. Kun olet lukenut lisenssisopimuksen, napsauta Olla samaa mieltä.
 3. Valitse vaihtoehto Poista ja asenna uudelleen.
 4. Klikkaus Jatkaa tai Poista (vaihtelee versiosta riippuen).
 5. Valitse Käynnistä uudelleen nyt vaihtoehto pyydettäessä.
 6. Asenna Norton uudelleen noudattamalla näytön ohjeita.
 7. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Norton Remove and Reinstall on oma työkalu, joka on luotu auttamaan Nortonin käyttäjiä asentamaan virustorjunta helposti uudelleen Windows 10 -tietokoneeseen.

Ensinnäkin työkalu poistaa Nortonin asennuksen, ja tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen se asentaa automaattisesti ohjelmiston uusimman version. Virustorjuntaohjelman uudelleenasentaminen voi auttaa virheeseen.

4. Käytä toista luotettavaa kolmannen osapuolen virustorjuntaa

Eivätkö Norton Security Settings avaudu? Kokeile tätä

Norton tarjoaa erinomaisen suojan tietokoneellesi. Mutta jos kohtaat useita ongelmia ja virheitä, sinun kannattaa kokeilla toista parasta virustorjuntaohjelmistoa.

Tämä työkalu on tekoälypohjainen, mikä tarkoittaa, että se oppii jatkuvasti tarjoamaan parempaa tietoturvaa tietokoneellesi. Myös miljoonat käyttäjät luottavat siihen,

Tämä virustentorjunta suojaa tietokonettasi ja muita laitteitasi kaikenlaisilta haittaohjelmakiristysohjelmat ja muut online-uhat, joita voit ajatella.

Lisäksi voit olla varma, että mikään muu tietokoneohjelma ja ponnahdusikkunat eivät häiritse sinua pelaamisen aikana sen Gamer Mode -tilan takia.

Hanki ESET Smart Security

Noudattamalla yllä kuvattuja vaiheita sinun pitäisi nyt päästä Nortonin suojausasetukset-valikkoon ilman lisäongelmia.

On olemassa useita muita ratkaisuja tietokoneesi suojaamiseksi kyberuhkilta. Jos haluat oppia niistä lisää, tarkista meidän yksityiskohtainen opas.

Jos tiedät toisen tavan ratkaista tämä ongelma, jaa se alla olevassa kommenttiosiossa, jotta myös muut käyttäjät voivat kokeilla sitä.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.