• Uusin selainversio korjaa Edge Collections -sovelluksen kaatumisen synkronointivaihtoehdon ollessa käytössä tai resurssien lajittelun aikana.
  • Toistaiseksi Kokoelmien kaatumisongelmat on korjattu vain kehittäjäkanavalla.
  • Uusin Edge-esikatseluversio ratkaisee myös kaatumisen selaimen käynnistyksen yhteydessä.
  • Tässä uudessa Edge-esikatseluversiossa on muutamia selaimen parannuksia.

Microsoft on julkaissut Edge 91.0.864.1:n viimeisimmän koontiversion Dev Channelille muutamilla korjauksilla ja uusilla ominaisuuksilla, mutta samalla listalla tunnetuista ongelmista kuin aiemmissa koontiversioissa.

Edgen matka on ollut viime aikoina melkoinen, sillä Microsoftin lippulaivaselaimeen on sisällytetty useita uusia ominaisuuksia sekä parempi suorituskyvyn seurantajärjestelmä.

Tässä uusimmassa versiossa Edge-kehittäjät ovat keskittyneet paljon kokoelmien toiminnan korjaamiseen ja parantamiseen.

Rakenne on tällä hetkellä saatavilla vain kehittäjille, ja sen pitäisi pian julkaista beta-kanavalle.

Mitä kokoelmiin on muutettu

reuna korjaa kokoelmia

Jos käytät kokoelmia päivittäin eräänlaisena taskuna resursseille (verkkosivuille tai kuville), joita haluat käyttää myöhempää käyttöä varten, ominaisuuden toistuvat kaatumiset ovat varmasti ärsyttäviä.

Tällä koontiversiolla kehittäjät ovat korjanneet tapaukset, joissa kokoelmat kaatuvat synkronoinnin ollessa käytössä tai resurssien lajittelun aikana.

Lisäksi, jos kokoelmat näyttivät tyhjiltä, ​​vaikka olit aiemmin tallentanut sinne kohteita, sinun pitäisi nyt nähdä kaikki resurssit takaisin.

Myös tallennettujen kohteiden poistaminen tai poistamisen kumoaminen on nyt täysin toimivaa, joten jatka ja lajittele haluamasi sivut vapaasti.

Ja kokoelmien viimeinen yksityiskohtainen korjaus on se, että hiiren kakkospainikkeella napsauttaminen ei joskus tuo oikeaa valikkoa.

Muut kaatumistapaukset korjattu

Myös tässä koontiversiossa Edgen pitäisi nyt toimia sujuvasti eikä enää kaatua heti käynnistyksen yhteydessä tai vedettäessä ja pudotettaessa välilehtiä.

Jos olet kohdannut kaatumisia käyttäessäsi Suosikit-ponnahdusikkunaa tai kun Shopping-vaihtoehto oli käytössä, nämä kohteet toimivat hyvin, kun uusi selainversio on asennettu.

Kehittäjät työskentelevät kuitenkin edelleen tiettyjen kaatumisten parissa:

Jotkut käyttäjät kohtaavat edelleen ongelman, jossa kaikki välilehdet ja laajennukset kaatuvat välittömästi STATUS_INVALID_IMAGE_HASH-virheen vuoksi. Yleisin syy tähän virheeseen on Symantecin kaltaisten toimittajien vanhentunut tietoturva- tai virustorjuntaohjelmisto, ja näissä tapauksissa ohjelmiston päivittäminen korjaa sen.

Voit tarkistaa täydellisen luettelon julkaisutiedotteesta Edge Insider -sijainti.

Toivomme, että nämä tiedotteet ovat hyviä uutisia sinulle; ja jos käytät vakaata Edge-versiota, ei ole kauaa, ennen kuin näet nämä tiedot toteutettuina.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.