• Dropbox on niin tärkeä alusta pilvitallennustilan suhteen, minkä vuoksi suurin osa sen käyttäjistä on vahvasti riippuvainen siitä.
 • Kuten kaikilla muillakin sovelluksilla, sillä on oma osuutensa ongelmista, ja yksi yleisimmistä on Dropbox-virhe 5xx.
 • Käyttäjät, jotka kohtaavat tämän virheen, eivät joko pysty kirjautumaan tililleen tai heillä on ongelmia tiedostojen synkronoinnissa.

ESET Antivirus mukana tulee kaikki tietoturvatyökalut, joita saatat tarvita tietojesi ja yksityisyytesi suojaamiseksi, mukaan lukien:

 • Varkaudenesto tuki
 • Verkkokameran suojaus
 • Intuitiivinen asennus ja käyttöliittymä
 • Monen alustan tuki
 • Pankkitason salaus
 • Matalat järjestelmävaatimukset
 • Edistynyt haittaohjelmien torjunta

Virustorjuntaohjelman on oltava nopea, tehokas ja kustannustehokas, ja tässä on ne kaikki.

Dropbox on uskomattoman suosittu pilvitallennuspalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat ladata tiedostoja tietokoneistaan ​​ja käyttää niitä sitten mistä tahansa muualta. Joskus käyttäjät kuitenkin kohtaavat virheitä yrittäessään käyttää sitä.

Yksi tällainen ongelma on Dropbox-virhe 5xx. Käyttäjien mukaan lukemattomia ongelmia ilmenee, kun kohtaat virheen. He eivät pysty kirjautumaan tililleen, muiden Dropbox ei synkronoidu, kun taas muut valittavat erittäin hitaasta tiedostojen lataamisesta.

Ongelma voi olla mikä tahansa väärästä salasanasta kaksivaiheisen todennuksen käyttöön, mutta oikean koodin puuttuminen Dropbox-palvelimien pyynnöstä.

Yksi helpoimmista tavoista, joilla voit yrittää korjata Dropbox error 5xx -ongelman itse, on käynnistää tietokoneesi uudelleen. Tarkista, jatkuuko ongelma edelleen vai ei.

Contents

Mitä virhe 5xx tarkoittaa?

Dropbox error 5xx on yksi Dropbox-käyttäjien yleisimmistä virheistä. Ongelmana on, että kun näin tapahtuu, käyttäjät eivät yleensä voi käyttää tiedostojaan ja kansioitaan. Tämä voi olla vakava ongelma, jos sinulla on tärkeitä asiakirjoja tallennettuna pilvitallennustilaan.

Kun näin tapahtuu, Dropbox saattaa epäonnistua tai kaatua ja estää sinua pääsemästä tilillesi tai tiedostoillesi. Et myöskään voi ladata tai ladata tiedostoja.

Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se

Joten kuinka kauan 5xx-virhe kestää? Se riippuu. Jos kyseessä on palvelinongelma, Dropbox-tiimillä voi kestää jopa 24 tuntia sen korjaamiseen tai kiertotapaan vastaamiseen.

Jos ongelma johtuu laitteistasi, kuten verkko-ongelmista tai palomuuriasetuksista, Dropbox-tilisi käynnistyy heti, kun säädät asetuksia.

Miksi saan 5xx-virheilmoituksen?

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Joskus, kun Dropbox-virhe 5xx ilmenee, voit odottaa sitä muutaman minuutin ja palvelu voi jatkaa normaalia toimintaa. Muina aikoina se voi olla vakava taustalla oleva ongelma.

Syitä siihen, miksi saat 5xx-virheen, ovat:

 • Verkko-ongelmia – Jos sinulla on ongelmia Dropboxin kanssa, sinun tulee ensin tarkistaa, onko ongelma Internet-yhteydessäsi. Varmista, että reitittimessä tai modeemissa ei ole mitään vikaa.
 • Vioittuneet tiedostot – Jos Dropbox-tililläsi on vioittuneita tiedostoja, palvelin yrittää korjata ne automaattisesti. Jos vioittuminen on kuitenkin liian vakava, se ei ehkä pysty korjaamaan niitä ja palauttaa sen sijaan virheilmoituksen.
 • Palomuuriasetukset – Palomuuriasetukset ja muut suojausohjelmistot voivat estää pääsyn tiedostoihisi. Näin voi tapahtua, jos käytät henkilökohtaista palomuuria tai virustorjuntaohjelmistoa, joka estää Dropboxia pääsemästä tiedostoihisi. Kokeile poistaa palomuuri käytöstä ja katso, toimiiko se.
 • Vanhentunut ohjelmisto – Vanhentuneet ohjelmistot, kuten Internet-selaimet tai videoohjaimet, voivat myös aiheuttaa Dropbox-virheen 5xx, kun yrität kirjautua tilillesi verkossa.
Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se
 • Virus- tai haittaohjelmahyökkäykset – Tämä on yksi yleisimmistä tämän virheen syistä. Jos kohtaat tämän ongelman, on suositeltavaa tarkistaa tietokoneesi virustentorjuntaohjelmalla ja poistaa havaitut virukset tai haittaohjelmat. Voit myös kokeilla toista selainta varmistaaksesi, ettei se liity selaimeen.

Jos kohtaat jonkin näistä ongelmista,[siirryedistyneisiinvianetsintämenetelmiimme[proceedtoouradvancedtroubleshootingmethods

Kuinka voin korjata virheen 5xx Dropboxissa?

1. Sulje ohjelmat Task Managerissa

 1. paina Windows avain, tyyppi Tehtävienhallinta hakupalkissa ja napsauta Avata.Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se
 2. Valitse Prosessit välilehti ja Lopeta tehtävä kaikille ohjelmille, joita et käytä.Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se
 3. Tarkista, jatkuuko virhe.

2. Etsi haittaohjelmia

 1. paina Windows avain, etsi Windowsin suojaus ja napsauta Avata.Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se
 2. Valitse Virus- ja uhkien suojaus.Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se
 3. Seuraavaksi paina Nopea skannaus alla Nykyiset uhat.nopea skannaus
 4. Odota prosessin päättymistä ja käynnistä järjestelmä uudelleen.

Jos haluat tarkemman tarkistuksen, käytä virustentorjuntaohjelmaa, joka voi tunnistaa muut uhat, kuten kiristysohjelmat, vakoiluohjelmat, komentosarjapohjaiset hyökkäykset ja virukset. Suosittelemme ESET Internet Securityä. Se voi havaita ja poistaa kaiken tyyppiset hyökkäykset.

3. Poista uusin Windows Update

 1. paina Windows + minä avaimet samanaikaisesti asetukset.Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se
 2. Navigoida johonkin Windows-päivitykset ja mene kohtaan Päivitä historia.päivityshistoria järjestelmästäsi on löytynyt debuggeri, poista se muistista ja käynnistä ohjelma uudelleen
 3. Klikkaa Poista päivitykset.Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se
 4. Valitse uusin päivitys ja napsauta sitten Poista asennus.Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se

4. Suorita levyn puhdistus

 1. Lehdistö Windows + E avaimet samanaikaisesti Tiedostonhallinta.
 2. Valitse asema, jonka haluat puhdistaa, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.Aseman C ominaisuudet
 3. Klikkaa Levyn puhdistus paina sitten OK.Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se
 4. Valitse poistettavien tiedostojen valintaruudut ja paina OK.Dropbox Error 5XX: mikä se on ja 3 nopeaa tapaa korjata se

Yleiset Dropbox-ongelmat ja niiden korjaaminen

5xx-virhe on vain yksi monista Dropbox-virheistä, joita saatat kohdata. Muita yleisiä ongelmia ovat:

 • 503 Palvelu ei ole käytettävissä – Palvelin ei voi käsitellä pyyntöä tällä hetkellä ylläpito- tai kapasiteettiongelmien vuoksi. Voit katsoa oppaamme virheen 503 korjaamisesta.
 • 504 Gateway Timeout – Palvelin ei lähettänyt vastausta ajoissa, mahdollisesti koska se oli pois käytöstä ylläpidon vuoksi tai se oli ylikuormitettu liian monilla pyynnöillä. Voit yrittää käynnistää Dropboxin uudelleen tai odottaa muutaman minuutin ennen kuin kirjaudut uudelleen sisään.
 • 508 Pyynnön aikakatkaisu – Palvelin ei saanut vastausta ennen aikarajan umpeutumista. Tämä voi tarkoittaa, että selaimessasi kestää liian kauan ladata kaikki resurssit, joita sivun näyttäminen vaatii, mutta se voi myös tarkoittaa, että sivulla on virhe, kuten rikkinäiset linkit tai puuttuvat kuvat. Kokeile toista selainta tai liitä ethernet-kaapeli tietokoneeseesi.

Toivomme, että yllä luetellut ratkaisut olivat hyödyllisiä ja pystyit ohittamaan virheen. 5xx-virheen lisäksi meillä on myös asiantuntijaopas, kun Dropbox kaatuu jatkuvasti, joten muista tarkistaa se.

Jos Dropbox ei tue tietokonettasi, meillä on myös ratkaisu siihen, joten voit tarkistaa artikkelistamme.

Jos sinulla on lisäajatuksia tai kysymyksiä, jätä meille kommentti alla.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.