• Disney+ on yksi maailman johtavista suoratoistopalveluista, ja se on koti monille rakastetuille franchising-yhtiöille.
  • Valitettavasti käyttäjät ilmoittivat jäätymis- ja puskurointiongelmista palvelun käytön aikana.
  • Voit korjata tämän avaamalla sovelluksen uudelleen, käynnistämällä laitteen virran ja paljon muuta.
  • Seuraamalla alla olevia ohjeita, sinun pitäisi pystyä nauttimaan Disney+:sta täysillä.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Disney Plus on vihdoin julkaissut massat ja näyttää olevan menestys. Tilaajat ilmoittavat kuitenkin jatkuvasti uusista teknisistä ongelmista. Kun puskurointiongelmat tunkeutuvat Disney-, Pixar-, Marvel-elokuviisi tai korkean profiilin ohjelmiin, kuten Simpsoneihin, asiat ovat kaikkea muuta kuin miellyttäviä.

Sitä odotetaan miltä tahansa tietokoneiselta järjestelmältä; ei ole harvinaista nähdä toistoongelmia, kuten puskurointia, joten anna meidän auttaa sinua. Suosittelemme, että tarkistat Netflixin, jos sinulla on tilaus, jokin muu vastaava suoratoistoalusta tai lataa YouTube.

Jos stream ei puskuroidu enää, tämä eristetään Disney Plussalle. Tässä on joitain temppuja, joita voit soveltaa minimoidaksesi tämän kohtaamasi puskurointiongelman.

Contents

Mitä voin tehdä, jos Disney Plus puskuroi/jäätyy jatkuvasti?

1. Poista ja asenna Disney Plus uudelleen

Jos nämä eivät toimi ja stream puskuroidaan edelleen, muista, että sovelluksessa voi olla vain joitain ongelmia. Sen poistaminen ja uudelleenasentaminen korjaa usein useimmat ongelmat.

Siksi voit yrittää poistaa sovelluksen, käynnistää laitteesi uudelleen ja ladata sovelluksen sitten takaisin laitteellesi. Älä epäröi kirjautua uudelleen sisään tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla ja katsoa, ​​onko ongelma ratkaistu.

Hanki Disney+

2. Sulje Disney Plus -sovellus ja yritä sitten uudelleen

Sinun on kokeiltava muutamia asioita, mutta ensin sulje Disney Plus -sovellus kokonaan. Aloita sulkemalla Disney Plus ja kaikki muut taustalla toimivat sovellukset tai ohjelmat ja yritä sitten avata se uudelleen.

3. Tarkista yhteys

Matala latausnopeus tai epäjohdonmukainen langaton yhteys voi usein johtaa ongelmiin Disney Plus -sovelluksen käytössä. Haluamme myös muistuttaa, että kaikilla suurimmilla suoratoistoalustoilla – Netflixillä, Amazon Primella tai Applella – on omat suosituksensa Internet-nopeutesi nopeudesta.

Disney Plus ei ole poikkeus. Se suosittelee näitä Internet-nopeuksia heidän HD- ja 4K UHD -videolaatujen suoratoistoon Disney Plus -palvelussa:

  • 5,0 Mbps teräväpiirtotarkkuuteen
  • 25,0 Mbps 4K UHD:lle

Suorita välittömästi nopeustesti laitteellesi ja vertaa tuloksia yllä oleviin suosituksiin.

4. Kytke laitteesi virta päälle

Virransyötön suorittaminen on edelleen puskurointiongelman vianmäärityksen ensimmäisiä vaiheita. Tämä standardidiagnostiikkamenettely sisältää yksinkertaisesti laitteen sammuttamisen.

Tee sama modeemille ja reitittimelle, jos mahdollista. Odota muutama minuutti ja kytke ne sitten takaisin päälle.

Hyvällä tuurilla Disney Plusin pitäisi lopettaa puskurointi. Muista, että Internet-laitteen tehdasasetusten palauttamisen jälkeen yhteyden muodostaminen voi kestää minuutin tai kaksi.

5. Tarkista Disney Plus/sovelluspäivitykset

Toinen asia, joka sinun on ehkä tehtävä, jos Disney Plus jatkaa puskurointia, on tarkistaa sovellus- ja järjestelmäpäivitykset. Jos et käytä uusinta versiota, tällä pienellä asialla voi olla valtava vaikutus kohtaamiisi videon toistoongelmiin.

Löydät uusia Disney Plus -päivityksiä käymällä laitteesi sovelluskaupassa. Tarkista sitten järjestelmäpäivitykset siirtymällä laitteesi asetusvalikkoon.

Jos olet nykyinen Disney Plus -käyttäjä, puskuroinnin kaltaisten ongelmien ei pitäisi pelotella sinua. Asiat todennäköisesti paranevat tulevina kuukausina.

Jos puskurointiongelmat jatkuvat, etenkin tiettyjen nimikkeiden kohdalla, ota huomioon, että Disney Plus kerää nykyään paljon tilaajia.

Yksi lukijoistamme kiertää tämän ongelman vaihtamalla laadun automaattisesta vakioksi asetuksissa, joten varmista, että yrität myös sitä.

Joillakin ohjelmilla on kova kysyntä, joten joskus ainoa voimassa oleva suositus on odottaa hetki ja yrittää myöhemmin uudelleen. Joka tapauksessa elokuva, jonka olet innokas katsomaan, on siellä vielä huomenna.

Myös välimuisti ja tiedot voi olla hyvä idea. Jos tarvitset apua selaushistorian poistamisessa, noudata yksityiskohtaista opastamme. Kun välimuisti on tyhjennetty, kirjaudu takaisin Disney Plus -palveluun.

Tiedätkö toisen tavan korjata ongelma? Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa!