• Circut Expression on loistava työkalu räätälöityjen leikekirjojen, oppimateriaalien, koristeiden ja muiden luomiseen.
 • Leikkuukonetta on erittäin helppo käyttää ja säästät paljon aikaa leikkaamalla malleja, jotka vaativat tuntikausia käsityötä.
 • Vaikka tietulli on yleensä erittäin vaivaton, jotkut käyttäjät eivät ehkä pysty saamaan sitä toimimaan.
 • Ongelma voi johtua yhteensopimattomasta selaimesta tai viallisista asetuksista. Katso alta vaiheittaiset ohjeet sen saamiseen toimimaan.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Circut Expression on loistava työkalu, jos haluat luoda leikekirjoja, oppimateriaaleja ja jopa taideprojekteja.

Elektroninen leikkuri voi säästää paljon aikaa ja poistaa riskin sotkea suunnittelusi. Jotkut käyttäjät eivät kuitenkaan välttämättä saa konetta toimimaan.

Eikö Cricut Expressionisi toimi? Vaikka tämä kone on erinomainen ja kestävä, saatat saada siellä täällä virheitä, jotka voit korjata nopeasti tietyn virheilmoituksen perusteella.

Jos Cricut Expression ei kuitenkaan toimi, yritä käyttää toista selainta ja nollaa se, jos selaimen vaihtaminen ei myöskään toimi.

Cricut Expression ei toimi. Miten korjaan sen?

1. Käytä toista selainta

Cricut toimii useimpien verkkoselaimien kanssa, mutta sen yhteensopivuustaso vaihtelee selaimesta toiseen. Vaikka tämä ei aina ole syy siihen, miksi Cricut Expression ei toimi, suosittelemme, että käytät ensin Cricutia sen suosittelemalla selaimella ennen kuin jatkat.

Cricutin kanssa käytettävät Internet-selaimet ovat Opera, UR Browser, Mozilla Firefox ja Edge. Jos haluat perusteellisen vertailun näistä selaimista, tutustu Circut-oppaan parhaisiin selaimiin.

Kun olet selvittänyt yhteensopimattomuusongelman, suosittelemme myös tutkimaan, kuinka hyvin selaimesi toimii yleisesti. Suosittelemme käyttämään nopeaa selainta, kuten Operaa.

Työkalu on moderni ja helppokäyttöinen, ja voit todella tehdä siitä omasi käyttämällä yhtä sen monista teemoista, sisältäen tarvitsemasi lisäosat ja integroimalla sähköpostisi ja sosiaalisen median alustasi.

Selain sisältää myös ilmaisen VPN:n, jonka avulla voit pitää selaustoimintasi ja henkilöllisyytesi yksityisenä. Lisäksi voit käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. Toinen tähän selaimeen integroitu ilmainen ominaisuus on mainosten esto, joka tekee kokemuksesta saumattomamman.

Hanki Opera

2. Nollaa kone

 1. Käynnistä laite ja varmista, että et lataa kasettia.
 2. Kierrä kaikki harmaat valitsimet – nopeus, paine ja koko – alhaisimpiin asetuksiin.
 3. Vedä seuraavaksi harmaata vaunuyksikköä kahdella sormella käyttämällä kultaista tai vihreää sylinteriterää.
 4. Etsi punainen painike sen paikan ympäriltä, ​​jossa harmaa vaunu on. Paina ja pidä painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan.
 5. Vapauta painikkeet ja palauta harmaa vaunu alkuperäiseen asentoonsa.
 6. Seuraavaksi vikojen poistamiseksi rullaa jokaista valitsinta ylös ja sitten takaisin alas. Toista tämä toimenpide kolme kertaa kaikille valitsimille.
 7. Lopuksi paina Leikata ja sammuta kone ja anna sen valmistautua noin 20 minuuttia.
 8. Lataa sen jälkeen kasetti ja käynnistä kone uudelleen.

Kun Cricut Expression ei toimi, kokeile käyttää toista verkkoselainta – mieluiten suositeltua. Ratkaisu on nollata kone; voit tehdä tämän noudattamalla yllä olevan oppaan vaiheita.

Jos nollaat Cricut-koneen, mutta se ei vieläkään toimi, laitteesi voi olla viallinen, joten saatat joutua ottamaan yhteyttä tukitiimiin.

Voit soittaa maksuttomaan numeroon 1-877-727-4288 tai keskustella asiasta yhteisön kanssa osoitteessa us.cricut.com/forum.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.