• Käyttäjät ilmoittivat, että heillä oli suuria ongelmia Bluetoothin kanssa Windows-päivityksen jälkeen.
 • Jos et voi ottaa Bluetoothia käyttöön Windows 10:ssä, yritä hankkia laitteellesi uusimmat ohjaimet.
 • Vaihtoehtoisesti voit yrittää poistaa langattomat hallintalaitteet, jotka ovat käynnissä laitteellasi.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten Windows 10 -virheiden korjaamiseksi suosittelemme Restoroa:Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmien vaurioilta, laitteistovikoja vastaan ​​ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virusvahingot nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows 10 -ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Monet käyttäjät tavoittivat meidät kysyen Bluetooth-ongelmista Windows 10:ssä, koska Bluetooth ei käynnisty käyttöliittymän kautta riippumatta siitä, mitä he tekevät.

Löydät ratkaisut alta. Kuten olemme tottuneet, aiempien Windows-versioiden kanssa saamme erilaisia ​​​​yhteensopivuusongelmia.

Näin tapahtuu riippumatta siitä, tarkoitammeko perusominaisuuksia, kuten HDMI-porttia ja näytönohjaimen ohjaimia, tai monimutkaisempia ominaisuuksia, kuten WiFi- tai Bluetooth-yhteyttä.

Joten kuten näet, Bluetooth-ongelmasi liittyvät myös Windows 10 -järjestelmään, joka vaatii käyttäjiensä erityistä huomiota, jotta kaikki toimisi ilman minkäänlaisia ​​virheitä tai hälytyksiä.

Joka tapauksessa korjaus Bluetooth ei käynnisty ongelma on helppo, sillä sinun tarvitsee tehdä vain muutama vaihe – älä huoli, sillä sinun ei tarvitse käyttää kolmannen osapuolen työkaluja tai monimutkaisia ​​toimenpiteitä.

Contents

Miksi Bluetooth ei käynnisty?

Jos tietokoneellesi on asennettu yhteensopimattomia ohjelmia tai jos lentokonemodi on päällä, laitteesi Bluetooth-ominaisuus ei ehkä toimi oikein.

Liian vanhojen ohjainten käyttö tai tietokoneellesi sopimaton virustorjuntaohjelmisto ovat myös esimerkkejä yleisistä syistä.

Katso viestimme viidestä parhaasta yhteensopivasta virustorjuntaohjelmasta Windows 10:n ja 11:n kanssa välttääksesi tämän kaltaiset virheet tulevaisuudessa.

Kuinka pakotan Bluetoothin Windows 10:ssä?

Tässä artikkelissa

1. Hanki uusimmat ohjaimet laitteellesi

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että koska yhä useammat käyttäjät valittavat siitä, että Bluetooth ei voi ottaa virhettä käyttöön Windows 10:ssä ja 11:ssä, Microsoft julkaisi oman vianetsintäratkaisunsa.

Jos kuitenkin haluat ratkaista ongelman manuaalisesti, käytä alla olevia ohjeita. Useimmissa tapauksissa ohjaimet ovat vanhentuneita, mikä tarkoittaa, että sinun on ladattava uusimmat yhteensopivat kannettavan tietokoneen, tabletin tai pöytätietokoneen kanssa.

Tämän menetelmän pitäisi toimia varsinkin, jos havaitsit Bluetooth-ongelmia päivityksen jälkeen Windows 10:een. Siirry siis valmistajasi verkkosivustolle ja nappaa uusimmat Bluetooth-ohjaimet.

Suosittelemme myös vahvasti DriverFixiä, koska se lataa automaattisesti kaikki vanhentuneet ohjaimet tietokoneellesi.

Tämä työkalu pitää järjestelmäsi turvassa, koska voit ladata ja asentaa manuaalisesti väärän ajuriversion ja joutua kohtaamaan vielä suuremman vaaran.

DriverFix

DriverFix

Bluetooth-ongelmat liittyvät usein vanhentuneisiin ohjaimiin. Älä pelkää itseäsi ja käytä DriverFixiä korjataksesi tämän ongelman lopullisesti!

Ilmainen kokeilu

Lataa tästä

2. Yritä poistaa ristiriitaiset ohjelmat

Monet käyttäjät asentavat tai käyttävät erilaisia ​​langattomia asiakkaita tai hallintaohjelmia, jotka voivat häiritä Bluetooth-ominaisuutta.

Parasta on hallita langattomia yhteyksiäsi suoraan Windows 8:sta ilman muita erityisiä työkaluja.

Siksi, jos ongelmat eivät korjaannu Bluetooth-ajureiden päivittämisen jälkeen, yritä poistaa laitteessasi olevat langattomat ohjaimet.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Periaatteessa tietokoneessa ei pitäisi olla mitään muuta kuin järjestelmäpohjaista ohjainta. Niillä on tapana törmätä, ja tämä voi johtaa ristiriitaan, kuten Bluetoothia ei voi käynnistää -virheeseen Windows 10/11:ssä.

3. Asenna Bluetooth-laite uudelleen

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -kuvake ja valitse sitten Laitehallinta.device-manager-w10 amd ohjaimen asennusongelmia
 2. Etsi Bluetooth-laitteesi, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista laite.uninstall-bluetooth bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä
 3. Käynnistä tietokoneesi uudelleen. Ongelma ei voi ottaa Bluetoothia käyttöön Windows 10:ssä ratkaistaan.

Kun tietokone käynnistetään uudelleen, Windows asentaa automaattisesti Bluetooth-ohjaimet, joita se tarvitsee toimiakseen.

4. Suorita Bluetooth-vianmääritys

Käyttäjät ilmoittivat, että vianmääritys voi korjata Bluetoothin toimintaongelman Windows 10:ssä. Käytä alla olevia ohjeita.

1. Avaa asetukset sovellusta painamalla Windows + minäja mene osoitteeseen Päivitys ja suojaus osio.

bluetooth-tapahtuu-on-windows-8

2. Valitse Vianetsintä vasemmalta puolelta ja sen jälkeen Muita vianmäärityksiä oikealla puolella.

Vianmääritys-aditional ei voi poistaa Bluetooth-laitetta Windows 10

3. Etsi Bluetooth-vianmääritysnapsauta sitä ja sen jälkeen Suorita vianmääritys.

run-bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä

4. Käynnistä tietokoneesi uudelleen. Ongelma Bluetoothin käynnistäminen ei onnistu Windows 10:ssä korjataan tällä tavalla.

Jos vianmääritys pysähtyy ennen prosessin suorittamista, korjaa se kattavan oppaamme avulla.

5. Tarkista, onko Bluetooth-palvelu käynnissä

 1. Lehdistö Windowstyyppi services.mscja auki Palvelut.serices-w10 0x80070002 windows-päivitys
 2. Etsi Bluetooth-tukipalvelunapsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja paina alkaa jos se ei ole jo käynnissä.aloita - bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä
 3. Jos se on käytössä, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Uudelleenkäynnistää.Käynnistä uudelleen - bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä
 4. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

6. Poista lentokonetila käytöstä

 1. Lehdistö Windows kirjoita sitten Lentokonetila ja avaa huipputulos. Koska käytän virtuaalikonetta, minulla ei ole tätä vaihtoehtoa.lentokonetilan bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä
 2. Kun ikkuna avautuu, varmista, että tila on poistettu käytöstä.

Jos lentokonetila on käytössä, et voi käyttää Bluetooth-laitteita. Joten tarkistetaan, onko tämä tila päällä, kuten yllä on kuvattu.

7. Muokkaa rekisteriasetuksia

 1. Lehdistö Windows tyyppi regeditja auki Rekisterieditori.regedit bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä
 2. Siirry seuraavalle polulle:Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\ActionCenter\Quick Actions\All\SystemSettings_Device_BluetoothQuickActiontietokonepolun bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä
 3. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa merkkijonoa hiiren kakkospainikkeella Tyyppi ja mene kohtaan Muuttaa.type-modify bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä
 4. Muuta Arvotiedot 0 – 1.
 5. Tallenna muutokset ja käynnistä tietokone uudelleen. The Bluetooth ei näy päälle Windows 10/11 -virhe korjataan.

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei ratkaissut ongelmaa, viimeinen asia, jota aiomme yrittää, on muuttaa joitain rekisteriasetuksia.

Miksi Bluetooth-on-off-painike puuttuu Windows 10:stä?

Jos sinulla on ongelmia Bluetooth-sovittimen kanssa, ei ole epätavallista, että Bluetooth-kuvake puuttuu. Tämä ei ole ainoa ongelma, ja monet ilmoittivat, että Bluetooth on kadonnut tietokoneesta kokonaan.

Jos sovittimessa tai ohjaimissa on ongelma, myös Bluetooth-asetuksesi puuttuvat. Siksi, jos Bluetooth ei toimi Windowsissa, sinulla saattaa olla jokin näistä ongelmista.

Onneksi tässä oppaassa on monia hyödyllisiä ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan tämän ongelman.

Mitä voin tehdä, jos Bluetooth ei käynnistä Windows 11:tä?

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -kuvake ja valitse sitten Laitehallinta.laitehallinnan bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä
 2. Laajenna tässä Bluetooth -osio, napsauta ohjainta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Päivitä ohjain.update-bluetooth-w11 bluetooth ei käynnistä Windows 10:tä

No, nämä olivat yleisimmät vianetsintäratkaisut, joita voidaan käyttää Bluetooth ei käynnisty -virheen korjaamiseen Windows 10/11:ssä. Jos tarvitset lisäapua, tutustu neljään ratkaisuun, joilla voit korjata Bluetoothin, joka ei toimi Windows 11:ssä.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat lisää mahdollisia ratkaisuja, tutustu oppaaseemme, kuinka korjata Bluetooth ei toimi Windows 10:ssä.

Jos et voi käyttää Bluetooth-yhteyttäsi tämän oppaan suorittamisen jälkeen, älä epäröi ja jaa ongelmasi meille ja lukijoillemme.

Käytä vain alla olevaa kommenttikenttää; tietysti autamme sinua mahdollisimman pian.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.