• Joskus Avast estää PayPalin, koska se pitää sitä virheellisesti haitallisena verkkosivustona.
 • Jotta näin ei tapahdu, varmista, että sen virusmääritykset ovat ajan tasalla.
 • Lisää PayPal luotettujen sivustojen luetteloon. Siksi tietoturvatyökalusi pitäisi nähdä se turvallisena.
 • Jos Avast estää useita verkkosivustoja, voit harkita toisen luotettavan virustorjuntaohjelman käyttöä, joka ei häiritse verkkotoimintaasi väärin.

Vaikka maksujen suorittaminen PayPalin kautta saattaa tuntua helpolta joka kerta, kun kirjaudut tilillesi, jokainen päivä ei välttämättä aina ole samanlainen.

Tulee aika, jolloin saatat nähdä, että Avast antivirus estää PayPal ja et voi käyttää tai edes kirjautua sisään tehdäksesi mitään tapahtumia.

Useimmat PayPal-käyttäjät eivät välttämättä tiedä mitä tehdä, kun virustentorjuntaohjelma häiritsee heidän normaalia maksutoimintaansa, mutta meillä on joitain ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan ongelman.

Tässä on parhaat ratkaisut, joita voit kokeilla estääksesi Avast-virustorjuntaasi estämästä PayPalia Windows 10:ssä.

Contents

Mitä voin tehdä, jos Avast estää PayPalin Windows 10:ssä?

1. Päivitä Avast-virustorjunta

 1. Avaa Avast ja Valikko valitse asetukset.Avast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma
 2. Mene Kenraali ja napsauta sitten Päivittää.
 3. Napsauta tästä molempia Tarkista päivityspainikkeet.Avast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma

Jotkut käyttäjät ovat valittaneet, että heidän virustorjuntansa estää PayPal-verkkosivuston avaamisen, mutta he eivät ehkä ole tarkistaneet käyttämänsä virustorjuntaversion.

Vanhentuneet versiot saavat yleensä virustorjuntaohjelmia estämään muita ohjelmia toimimasta. Päivitä Avast-virustorjunta uusimpaan versioon ja tarkista, jatkuuko ongelma.

Jos kohtaat ongelmia yrittäessäsi päivittää Avast-virusmääritelmiä, voit korjata ongelman käyttämällä erityistä oppaamme.

2. Lisää PayPal luotetuille verkkosivustoille

 1. Klikkaus alkaa ja etsi Internet Explorer. Valitse se avataksesi selaimen.Avast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma
 2. Klikkaa Asetukset-kuvakeja valitse sitten Internet-asetukset. Avast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma
 3. Siirry tässä uudessa ikkunassa kohtaan Suojaus-välilehti.virustorjunta estää PayPalin
 4. Valitse Luotetut sivustot, napsauta sitten Sivustot-painike.
 5. Kirjoita PayPal-verkkoosoite avautuvaan ruutuun Lisää tämä sivusto vyöhykkeeseen.Tämän sivuston Firefox-suojausvarmenteessa on ongelma
 6. Klikkaus Lisätä ja sulje Internet-asetukset-ikkuna.

Tämän ratkaisun pitäisi lisätä PayPal-verkkosivusto kaikkien luotettujen linkkien luetteloon, jotta virustorjuntasi ei estä sitä. Tarkista, auttaako tämä, jos ei, siirry seuraavaan ratkaisuun.

3. Käynnistä vikasietotilassa ja yritä sitten käyttää PayPalia

 1. Klikkaa alkaa -painiketta ja valitse asetukset.Avast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma
 2. Klikkaus Päivitys ja suojaus, valitse sitten Elpyminen.
 3. Mene Edistynyt käynnistys ja napsauta Käynnistä uudelleen nyt.Avast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma
 4. Valitse Vianetsintä Valitse vaihtoehto -näytöstä ja napsauta sitten Edistyneet asetukset.Windows ei käynnistynyt. Syynä voi olla viimeaikainen laitteisto- tai ohjelmistomuutos
 5. Mene Käynnistysasetukset ja napsauta Uudelleenkäynnistää.tietokone juuttunut emolevyn aloitusnäyttöön
 6. Kun tietokone käynnistyy uudelleen, näkyviin tulee luettelo vaihtoehdoista.
 7. Käynnistä tietokone valitsemalla 4 tai F4 Turva tila.käynnistysasetukset

Vikasietotila käynnistää tietokoneesi rajoitetuilla tiedostoilla ja ohjaimilla, mutta Windows toimii silti. Jos haluat tietää, oletko vikasietotilassa, näet sanat Turva tila näytön kulmissa

Jos PayPalin estävää virustentorjuntaa ei ole vikasietotilassa, oletusasetuksesi ja perusohjaimesi eivät vaikuta ongelmaan.

Joskus Windows 10:n vikasietotila ei toimi ja tietokoneesi käynnistyy normaalisti. Kun näin tapahtuu, voit korjata virheen yksityiskohtaisen oppaamme avulla.

4. Aseta järjestelmä Clean Boot -tilaan

 1. Varmista, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana.
 2. Siirry hakukenttään ja kirjoita msconfig.
 3. Valitse Järjestelmän asetukset.Avast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma
 4. löytö Palvelut -välilehti ja valitse Piilota kaikki Microsoftin palvelut -ruutu.Avast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma
 5. Klikkaus Poista kaikki käytöstä ja käynnistä tietokone uudelleen.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos onnistut käynnistämään vikasietotilassa, suorita puhdas käynnistys poistaaksesi mahdolliset ohjelmistoristiriidat Avast estettävä PayPal Windows 10:ssä.

Nämä ristiriidat voivat johtua sovelluksista ja palveluista, jotka käynnistyvät ja toimivat taustalla aina, kun käynnistät Windows 10:n normaalisti.

Saat puhtaan käynnistysympäristön, kun kaikki nämä vaiheet on suoritettu huolellisesti, minkä jälkeen voit kokeilla ja tarkistaa, pääsetkö PayPaliin.

5. Suorita järjestelmätiedoston tarkistus

 1. Siirry hakukenttään ja kirjoita cmd.
 2. Mene komentokehotteeseen ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.Avast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma
 3. Kirjoita seuraava komento ja paina Enter: sfc/scannowAvast estää PayPalin: parhaat tavat korjata tämä ongelma
 4. Käynnistä tietokoneesi uudelleen

System File Checker -tarkistus tarkistaa tai tarkistaa kaikki suojatut järjestelmätiedostot ja korvaa sitten väärät versiot aidoilla, oikeilla Microsoft-versioilla.

Jos Sfc /scannow pysähtyy Windows 10 -tietokoneellasi, tutustu kattavaan oppaaseemme, joka sisältää parhaat ratkaisut ongelman ratkaisemiseen.

6. Käytä toista luotettavaa virustorjuntaa

Avast on loistava ilmainen virustorjuntaohjelma, joka pitää tietokoneesi turvassa uhilta. Jos se kuitenkin häiritsee toimintaasi, voit harkita sen vaihtamista toisella työkalulla.

Suosittelemme sinulle virustorjuntaa että on arvostettu korkealle riippumattomissa testeissä, ja se sisältää innovatiivisia monikerroksisia suojauksia, jotka estävät kaikenlaisen haitallisen uhkauksia.

Sen monikerroksinen suoja yhdistää perinteisen allekirjoitus-pohjainen suojaus käyttäytymiseen perustuvalla suojauksella, joka suojaa tunnetuilta ja uusilta haittaohjelmilta alan johtavalla havaitsemisnopeudella.

Hanki ESET Internet Security

Yllä olevien ratkaisujen pitäisi estää Avastia estämästä PayPal-verkkosivustoa ja antaa sinun hallita tiliäsi tarpeen mukaan.

Jos haluat löytää vielä enemmän kyberturvallisuusvaihtoehtoja tietokoneesi suojaamiseksi, jotka eivät estä luotettuja verkkosivustojasi, tutustu näihin parhaisiin virustorjuntaohjelmiin ilman vääriä positiivisia tuloksia.

Onko jokin yllä olevista ratkaisuista auttanut korjaamaan PayPalin estävän virustorjuntaongelman? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.