• Viime aikoina useat käyttäjät ovat ilmoittaneet saaneensa sen Tapahtui virhe käytettäessä attribuutteja tiedostoon. viesti avattaessa tiedostoja.
 • Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun käyttäjillä ei ole tarvittavia käyttöoikeuksia tai tiedosto on salattu.
 • Korjataksesi asioita muun muassa muokkaamalla käyttöoikeuksia, hankkimalla salausavain tai luomalla uusi käyttäjätili.

Windows 10 on tuonut mukanaan melkoisen osan syntyvistä ongelmista siellä täällä, mutta useimmilla, ellei kaikilla, on yleensä kiertotapa tai hyväksytty ratkaisu. Yksi niistä on virhe, jonka käyttäjät saavat määritteitä käyttäessään.

Se näkyy yleensä viestin kanssa: Tapahtui virhe käytettäessä määritteitä tiedostoon: Pääsy on estetty. Joten selvitetään kaikki virheestä ja sen ratkaisuista.

Contents

Kuinka voin korjata attribuutteja käytettäessä ilmenneen virheen?

Tässä artikkelissa

1. Ota tiedoston tai kansion omistusoikeus

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kansiota, jonka haluat omistaa, ja valitse Ominaisuudet.ominaisuuksia
 2. Navigoi kohtaan Turvallisuus -välilehteä ja napsauta Pitkälle kehittynyt.pitkälle kehittynyt
 3. Klikkaus Muuttaa. Jos sinua pyydetään antamaan järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistus, kirjoita salasana tai vahvista.muuttaa
 4. Kirjoita sen henkilön nimi, jolle haluat antaa kiinteistön.
 5. Klikkaus Tarkista nimet. Sen henkilön tilinimi, jolle määrität omistajuuden, näytetään. Napsauta sitten OK.tarkista nimi
 6. Jos haluat tämän henkilön olevan tässä kansiossa olevien tiedostojen ja alikansioiden omistaja, valitse Vaihda omistaja alisäiliöissä ja esineissä valintaruutu.
 7. Klikkaus OK.

Yleensä Windows 10 -virhe attribuutteja käytettäessä tulee näkyviin, koska sinulla ei ole tarvittavia käyttöoikeuksia tai koska tiedosto on salattu. Joten tee muutokset, etkä saa kohdata virheitä määritteitä käytettäessä.

2. Tarkista, onko sinulla tarvittavat käyttöoikeudet.

 1. Napsauta tiedostoa tai kansiota hiiren kakkospainikkeella ja napsauta sitten Ominaisuudet.
 2. Klikkaa Turvallisuus
 3. Matala Ryhmän tai käyttäjänimetNapsauta nimeäsi nähdäksesi, mitä käyttöoikeuksia sinulla on.
Windows 10 -virhe määritteitä käytettäessä

Jotta voit avata tiedoston, sinulla on oltava Lukea lupa. Voit muuttaa tiedoston tai kansion käyttöoikeuksia seuraavasti (kirjaudu sisään järjestelmänvalvojana muuttaaksesi tiedoston ja kansion käyttöoikeuksia):

 1. Napsauta tiedostoa tai kansiota hiiren kakkospainikkeella ja napsauta sitten Ominaisuudet.
 2. Klikkaa Turvallisuus
 3. Matala Ryhmän tai käyttäjänimet Napsauta nimeäsi nähdäksesi, mitä käyttöoikeuksia sinulla on.
 4. Klikkaus MuokataNapsauta nimeäsi, valitse tarvittavien käyttöoikeuksien valintaruudut ja napsauta sitten OK.

Ongelmat, joita esiintyy yritettäessä käyttää tiedostoja ja kansioita, kuten Windows 10 -virhe määritteiden käytössä, voivat liittyä käyttöoikeuksiin, jotka määrittävät, voitko käyttää tai muuttaa tiedostoja ja kansioita.

3. Tarkista, onko tiedosto/kansio salattu

 • Napsauta tiedostoa tai kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.ominaisuuksia
 • Napsauta Yleiset-välilehdellä Pitkälle kehittynyt.pitkälle kehittynyt
 • Tarkista, onko Salaa sisältö tietojen suojaamiseksi Valintaruutu on valittuna. Jos näin on, sinun on hankittava varmenne, jota käytettiin tiedoston tai kansion salaamiseen, jotta voit avata sen.salaus, joka korjaa virheet määritteitä käytettäessä

Salaus suojaa tiedostoja ja kansioita ei-toivotulta käytöltä. Et voi avata salattua tiedostoa/kansiota ilman salaussertifikaattia, mutta voit helposti tarkistaa sen.

4. Luo uusi käyttäjätili

Jos käyttäjäprofiilisi on vioittunut, Windows saattaa estää sinua käyttämästä tiedostoja tai kansioita, joten sinun on käytettävä uutta käyttäjäprofiilia luomalla ensin paikallinen käyttäjätili, joka puolestaan ​​luo käyttäjäprofiilin.

Kirjaudu sisään juuri luomaasi uuteen tiliin ja katso, pääsetkö tiedostoon tai kansioon. Jos ongelma poistuu, toinen käyttäjäprofiilisi voi olla vioittunut. Ja tässä tapauksessa suosittelemme, että vaihdat uuden tilin järjestelmänvalvojaksi.

5. Suorita Microsoft Security Scanner

Microsoft Security Scanner on työkalu, joka on suunniteltu haittaohjelmien paikallistamiseen ja poistamiseen Windows PC:stä. Se skannaa vain, kun se on aktivoitu manuaalisesti, ja sitten voit käyttää sitä kymmenen päivän kuluttua sen lataamisesta.

Se ei kuitenkaan korvaa haittaohjelmien torjuntaohjelmaasi. Se auttaa poistamaan ongelman aiheuttavat haittaohjelmat Windows-tietokoneeltasi. Voit poistaa Microsoft Safety Scanner -työkalun poistamalla msert.exe.

6. Palauta tiedostot Windows.old-kansiosta

 1. Lehdistö ikkunat + minun avata Tiedostoselainnapsauta sitten Tämä tietokoneja kaksoisnapsauta asemaa, johon Windows on asennettu (yleensä C-asema).
 2. Nyt kaksoisnapsauta Windows.old-kansiowindows.old-kansioon määritteiden käyttöönoton virheen korjaamiseksi
 3. Tuplaklikkaus KäyttäjäkansioKäyttäjätunnus
 4. Kaksoisnapsauta käyttäjätunnustasi.
 5. Avaa kansiot, jotka sisältävät palautettavat tiedostot. Jos esimerkiksi haluat palauttaa Tiedostot-kansiossa olevat tiedostot, kaksoisnapsauta Asiakirjat ja siirrä se sitten vastaavaan kansioon tietokoneella.
 6. Toista nämä kolme viimeistä vaihetta jokaiselle tietokoneesi käyttäjätilille.

Jos olet äskettäin päivittänyt tietokoneesi Windows 10:een aiemmasta versiosta etkä alustanut kiintolevyä, saatat silti päästä käsiksi vanhoihin tiedostoihisi Windows.old tiedosto.

Ja samalla kun selvitämme asioita, älä unohda tarkistaa parhaita tapoja parantaa Windowsin suorituskykyä.

Kerro meille, jos jokin näistä ratkaisuista auttoi korjaamaan tiedostojen käyttöoikeusongelman tietokoneessasi jättämällä kommentin alle.