• Jos Amazon Firestick ei käynnisty, se saattaa johtua siitä, että käytät vääriä lisälaitteita.
  • Voit korjata tämän ongelman nopeasti ja tehokkaasti irrottamalla ja liittämällä Firestickin.
  • Toinen yksinkertainen ratkaisu on käyttää laitteen mukana toimitettua kaapelia ja sovitinta sen virtalähteenä.

Amazon Fire TV Stick on suosittu käyttäjien keskuudessa. Se ei kuitenkaan ole vain ruusuja, koska jotkut käyttäjät valittavat, että Firestick ei käynnisty.

Se vain juuttuu Amazon- tai Fire TV -logoon. Tämä tekee siitä käyttökelvottoman, koska et voi käyttää tiedostojasi. Hyvä uutinen on, että on olemassa useita tapoja korjata tämä ongelma, kuten näytämme tässä oppaassa.

Contents

Kuinka korjaan FireStickin käynnistymisen?

1. Irrota laite ja kytke se sitten takaisin

Korjaa ongelma irrottamalla palotikku televisiosta ja virtalähteestä. Liitä tikku takaisin viiden minuutin kuluttua.

Vaikka tämä saattaa näyttää liian yksinkertaiselta, se on toiminut monille käyttäjille. Joten sinun ei pitäisi epäröidä kokeilla sitä.

2. Käytä alkuperäisiä lisälaitteita

kaapeli ja sovitin ei käynnisty

Yksi suurimmista syistä, miksi Firestick ei ehkä käynnisty, on riittämätön virtalähde. Ensimmäinen asia tässä on varmistaa, että käytät alkuperäistä kaapelia ja sovitinta, jotka tulivat laitteen mukana.

Tämä johtuu siitä, että Amazon suosittelee laitteen mukana toimitettujen sähkötyökalujen käyttöä. Muiden, joiden luokitus ei ole standardin mukainen, käyttö voi vahingoittaa Firestickiä.

Varmista myös, että laitteesi on kytketty suoraan virtalähteeseen, ei television USB-porttiin. TV:n USB-portti ei pysty syöttämään Firestickin toimimiseen tarvittavaa tehoa.

3. Tarkista HDCP-yhteensopivuus

Yksi digitaalisessa sisällössä nykyään esitellyistä piratismin vastaisista ominaisuuksista on HDCP. Tämä auttaa rajoittamaan nopeutta, jolla digitaalista sisältöä voidaan levittää laittomasti.

Nykyaikaisissa televisioissa on nyt HDCP-yhteensopiva HDMI-portti vastaamaan tätä HDCP-vaatimusta. Samaa ei voi sanoa vanhoista televisioista.

Siksi, jos käytät vanhaa televisiota tällä ominaisuudella, Firestick saattaa juuttua Fire TV -logoon eikä käynnisty. Varma ratkaisu on vaihtaa televisiosi nykyaikaiseen.

Toinen vaihtoehto on käyttää HDMI-jakajaa sen varatilan hyödyntämiseksi. Huomaa vain, että sinun ei tule kopioida tai levittää sisältöä, johon sinulla ei ole oikeuksia.

4. Vaihda HDMI-portit ja -kaapelit

hdmi kaapeli ja portti

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

HDMI-portit ja -kaapelit ovat liitäntätyökaluja ja -välineitä Firestickin ja television välillä. Siksi ne on liitettävä oikein ja käynnistettävä, jotta laite käynnistyy kunnolla.

Joten jos Firestick ei käynnisty, sinun on vaihdettava HDMI-porttien välillä, jos televisiossasi on useita portteja. Huomaa, että Firestick on sammutettava ennen HDMI-porttien vaihtamista.

Sinun ei myöskään pitäisi käyttää vain mitä tahansa kaapelia. Nopeat HDMI-kaapelit ovat suositeltuja kaapeleita, joita tarvitset Firestick-TV-liitäntöjen onnistumiseen. Tarkista lopuksi, ettei kaapeleissa ja porteissa ole fyysisiä vaurioita.

5. Kokeile toista televisiota

Joskus Firestick ei välttämättä käynnisty, koska televisiossasi on ongelma. Poistaaksesi kaikki epäilykset ja tietääksesi mihin energiasi keskittää, sinun tulee yrittää muodostaa yhteys toiseen televisioon ja katsoa, ​​toimiiko Firestick.

Jos laite käynnistyy normaalisti uudessa televisiossa, televisiossasi saattaa olla laitteisto-ongelmia, kuten viallisia HDMI-portteja, jotka saattavat vaatia teknikon apua.

6. Odota jonkin aikaa

Jos olet kokeillut yllä olevia ratkaisuja etkä pääse eteenpäin Firestick-käynnistysongelman ratkaisemisessa, sinun on odotettava sitä.

Amazonin mukaan saatat joutua odottamaan jopa 25 minuuttia tai enemmän. Pohjimmiltaan sinun pitäisi odottaa, kunnes laite käynnistyy.

7. Nollaa Firestick

  1. Paina ja pidä painettuna Oikein navigointi ja Takaisin Firestick-kaukosäätimen painikkeita noin 10 sekuntia.
    etä
  2. Valita OK kun sinua kehotetaan vahvistamaan toiminto.
  3. Lopuksi odota, että prosessi on valmis.

Jos kaikki muut ratkaisut eivät saa Firestickiä käynnistymään normaalisti, sinun on ehkä tehtävä jugular ja nollattava laite. Tämä poistaa kaikki laitteiden sovellukset, tiedostot ja muun sisällön.

Firestick-käynnistysongelma voi olla turhauttavaa, koska se tekee laitteesta hyödyttömän. Onneksi se ei ole ongelma, jota on mahdoton korjata, kuten tässä oppaassa näkyy.

Haluatko yhdistää Amazon Firestickin Bluetooth-laitteisiin? Tarkista sitten yksityiskohtaiset oppaamme tehdäksesi sen tehokkaasti.

Kerro meille alla olevissa kommenteissa ratkaisu, joka auttoi sinua korjaamaan tämän ongelman.