• Adobe Illustratorissa on monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja PDF-tiedostojen/muiden kuvatiedostojen luomiseen ja käsittelyyn helposti.
 • Yhteensopivuus ei ole koskaan ollut ongelma sinulle. On kuitenkin turhauttavaa, kun Adobe Illustrator yksinkertaisesti kieltäytyy vastaamasta.
 • Ensimmäinen toimenpide, joka sinun tulee tehdä, on Adobe Illustratorin asennuksen poistaminen. Yritä sitten asentaa uusin versio uudelleen.
 • Löydä muita käteviä ratkaisuja, kuten sovelluksen pakottaminen sulkemaan alla olevasta helposti seurattavasta oppaasta.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Yksi suuri ongelma, joka syntyy, kun yrität käyttää Adobe Illustratoria, on ohjelman reagointikyky. Huomaat, että tämä tapahtuu aina, kun avaat tiedoston.

Illustrator ei vastaa, eikä sinulla ole muuta mahdollisuutta kuin lopettaa ohjelma. Todennäköisimpiä syitä ovat vanhentunut Adobe Illustrator -versio, vioittunut fonttitietokanta tai huono asetustiedosto.

Nämä eivät kuulosta niin pelottavilta, se on totta. Ongelma toistuu kuitenkin uudestaan ​​​​ja uudestaan, joten sinun on ryhdyttävä toimiin.

Jos yrität tällä hetkellä ratkaista tämän ongelman, tässä on muutamia ratkaisuja, jotka saavat Adobe Illustratorin takaisin raiteilleen.

Contents

Miksi Adobe Illustrator ei vastaa?

On monia mahdollisia syyllisiä, joiden vuoksi sovellus ei vastaa, mutta kun puhutaan erityisesti Adobe Illustratorista, nämä ovat yleisimmin raportoituja ongelmia, jotka aiheuttavat sovelluksesi kaatumisen:

 • Vioittuneet tai vanhentuneet GPU-ohjaimet saattaa häiritä Illustratoria ja aiheuttaa sen kaatumisen.
 • Adobe Illustrator -ohjelmiston vanhentuneet versiot
 • Huonot asetustiedostot
 • Laitteesi ei täytä järjestelmän vähimmäisvaatimuksia

Mitä voin tehdä, jos Adobe Illustrator ei vastaa?

1. Poista ja asenna Adobe Illustrator uudelleen

On mahdollista, että nykyisessä Adobe Illustrator -sovelluksessasi olevissa tiedostoissa voi olla ongelmia, joiden vuoksi ne eivät vastaa.

Yksinkertaisin tapa ratkaista tämä on poistaa sovellus ja asentaa uusi ja päivitetty versio uudelleen.

Poista Adobe Illustrator:

 1. Kirjoita tehtäväpalkkiin Creative Cloud ja avaa Creative Cloud Desktop -sovellus.Adobe Illustrator ei vastaa
 2. Alla Kaikki sovellukset -välilehti, valitse Adobe Illustrator ja valitse Poista asennus.Adobe Illustrator ei vastaa
 3. Napsauta tarvittaessa Lisää vaihtoehtoja -kuvake päästä Adobe Illustrator ja valitse Poista asennus.
 4. Saat kehotteen, jossa kysytään, haluatko säilyttää vai poistaa asetuksesi, valitse haluamasi vaihtoehto.Adobe Illustrator ei vastaa? Tarkista nämä ratkaisut

Kun prosessi on valmis, voit aloittaa uudelleenasennuksen. Jos haluat puhtaan uudelleenasennuksen, on suositeltavaa poistaa myös asetukset ja asetukset, mutta se ei ole pakollista.

Tässä vaiheessa suosittelemme varmistamaan, että tietokoneellesi ei ole jäljellä Illustrator-tiedostoja. Ohjatut asennuksen poistotoiminnot voivat jättää taakseen rekisterimerkintöjä ja muita tarpeettomia kansioita, joista ei ole mitään hyötyä ja jotka vievät levytilaa.

Ne voivat jopa estää sinua asentamasta sovellusta uudelleen, koska ohjattu asennustoiminto voi virheellisesti havaita, että sovellus on jo tietokoneellasi, ja pysäyttää asennuksen. Käytä asennuksen poisto-ohjelmistoa estääksesi tämän.

Nämä ovat turvallisia työkaluja, jotka skannaavat koko tietokoneesi jäljellä olevien tiedostojen ja rekisterimerkintöjen varalta ja poistavat ne turvallisesti. Näin voit säästää arvokasta levytilaa ja suorittaa puhtaan, tuoreen uudelleenasennuksen.

Asenna Adobe Illustrator uudelleen
Voit asentaa sovelluksen uudelleen samasta paneelista Creative Cloud Desktop -sovelluksessa:

 1. Avaa Creative Cloud Desktop -sovellus.
 2. Valitse Adobe Illustrator alkaen Sovelluksia kokeilla -välilehti. Jos Illustrator sisältyy Creative Cloud -suunnitelmaasi, valitse Asentaa. Muussa tapauksessa valitse Yrittää ilmaiseen kokeiluun tai Ostaa tuotteen ostamiseen.Adobe Illustrator ei vastaa
 3. Odota prosessin valmistumista ja yritä käynnistä sovellus uudelleen.Adobe Illustrator ei vastaa

Nyt Adobe Illustrator -sovelluksen pitäisi toimia hienosti.

Lisäksi uusimman Adobe Illustrator -version asentaminen antaa sinulle mielenrauhan, ettet kohtaa vastaavia virheitä lähitulevaisuudessa.

2. Päivitä GPU-laiteajurit

Adobe Illustratorin käyttäjät ilmoittavat korjaaneensa erilaisia ​​toimintahäiriöitä päivittämällä grafiikkasuoritinohjaimensa.

 1. Kirjoita laitehallinta tehtäväpalkkiin ja avaa Laitehallinta.laitehallinta-haku win + x ei toimi Windows 11:ssä
 2. Valitse Näytön sovittimet ryhmä.Adobe Illustrator ei vastaa? Tarkista nämä ratkaisut
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella GPU-laitettasi ja valitse Päivitä ohjain.Adobe Illustrator ei vastaa? Tarkista nämä ratkaisut

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Nyt Windows asentaa automaattisesti uudet ohjainversiot, jos niitä on saatavilla. Odota vain prosessin valmistumista ja yritä käynnistää Illustrator uudelleen.

Meidän on mainittava, että Windows ei välttämättä pysty aina havaitsemaan uusia ohjainversioita, vaikka ne tulisivat saataville, jolloin sinulla on mahdollisuus etsiä ne manuaalisesti:

 1. Tunnista omasi GPU-kortin valmistaja ja versio.
 2. Siirry valmistajan viralliselle verkkosivustolle ja lataa uusin ohjainversion
 3. Avaa tiedosto ja seuraa ohjattua asennustoimintoa.

Suosittelemme, että tarkistat asentamasi ohjaimen version uudelleen, koska yhteensopimaton ohjain voi aiheuttaa vielä enemmän virheitä, kuten toistuvia sovellusten kaatumisia ja BSOD:ita.

Jos et ole varma, mikä ohjainversio sinun on asennettava, voit käyttää automaattista ohjaimen asennusohjelmaa, kuten DriverFix jotka voivat määrittää sen suorittamalla pikatarkistuksen koneellesi.

Hanki DriverFix

3. Yritä pakottaa Adobe Illustrator lopettamaan

Pakottaa todella reagoimattomuuttasi Adobe Illustrator lopettaminen onnistuu helposti Tehtävienhallinta.

 1. Sulje ensin kaikki Adobeen liittyvät tehtävät ja avaa Task Manager käyttämällä CTRL + SIIRTÄÄ + POISTU pikanäppäin.Adobe Illustrator ei vastaa?
 2. Valitse seuraavaksi Adobe Illustratorvalitse Lopeta tehtävä, ja sulje Tehtävienhallinta. Adobe Illustrator ei vastaa
 3. Ohjelman olisi pitänyt sulkeutua välittömästi, mutta älä huoli, jos se kestää useita sekunteja.

Tämä vaihtoehto antaa sovellukselle mahdollisuuden määrittää uudelleen. Yritä käynnistää se uudelleen ja katso, onko ongelma korjattu.

Adobe-tuotteet yrittävät yleensä säästää työtäsi, vaikka sovellus kaatuu. Kun yrität käynnistää sovelluksen uudelleen, sinun pitäisi saada Automaattinen palautus -valintaikkuna, joka kysyy, haluatko avata automaattisesti tallennetut tiedot. Valitse ok

Illustratorin löytäminen ja pakottaminen lopettamaan prosessi ei ole rakettitiedettä, ja meillä on sinulle oikea ratkaisu, jos et voi mitenkään avata Task Manageria.

Lisäksi joidenkin teistä saattaa olla helpompi käyttää ALT + F4 pikanäppäin samanlaisten tulosten saamiseksi.

4. Sammuta tietokone ja käynnistä se uudelleen

Jos kokeilit edellistä ehdotusta turhaan, on ehkä aika harkita nopean uudelleenkäynnistyksen käyttämistä. Adobe Illustrator saattaa alkaa vastata uudelleen, ja prosessi on muutamassa sekunnissa, joten sinulla ei ole mitään menetettävää.

Päinvastoin, on suositeltavaa sammuttaa tietokoneesi vähintään kerran viikossa tämän kaltaisten virheiden välttämiseksi.

5. Palauta sovellusasetukset

Oletusasetusten palauttaminen ratkaisee myös Illustratorin, joka ei reagoi tai kaatuu.

Suosittelemme, että luot varmuuskopion nykyisistä asetuksistasi ennen kuin aloitat.

 1. Vuonna Muokata menu, suunta Asetuksetja valitse sitten Kenraali.Adobe Illustrator ei vastaa? Tarkista nämä ratkaisut
 2. Klikkaus Palauta asetukset napsauta sitten Ok.Adobe Illustrator ei vastaa? Tarkista nämä ratkaisut
 3. Uudelleenkäynnistää Kuvittaja.Adobe Illustrator ei vastaa? Tarkista nämä ratkaisut

Onko jokin näistä vinkeistä auttanut sinua ratkaisemaan ongelman? Kerro meille käyttämällä alla olevaa kommenttiosiota.

Jos pidit näistä ratkaisuista hyödyllisinä, siirry Adoben vianmäärityskeskukseemme saadaksesi lisää vinkkejä ongelmien korjaamiseen nopeasti.

Jos sinulla on latausongelmia Illustratorin kanssa, pakota prosessi lopettamaan ja yritä avata se uudelleen

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.