• Paras tapa välttää tämä ja muut asennusongelmat on ladata ohjelmisto suorasta lähteestä.
 • Ennen kuin yrität mitään ratkaisua, varmista, että Internet-yhteytesi on vakaa ja toimii oikein.

Noin PDF-tiedostoja, mikään muu tiedosto ei sovellu paremmin käsittelemään niitä kuin Adobe Acrobat Reader. Tämä ohjelmisto on ilmainen, vaikka siitä on Pro-versio, ja siinä on kaikki työkalut, joita saatat tarvita avaamiseen, muokkaamiseen ja suojaamiseen PDF-tiedostoja.

Ainoa ongelma on, että kaikilla ei ole mahdollisuutta hyödyntää tätä upeaa työkalua, koska jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän asennusprosessinsa pysähtyy lähellä loppua:

Contents

Miksi Adobe Reader ei asennu?

Saattaa olla useita syitä, miksi Adobe Reader ei asennu laitteellesi. Joitakin yleisiä syitä ovat:

 • Riittämättömät järjestelmävaatimukset – Varmista, että laitteesi täyttää Adobe Readerin vähimmäisjärjestelmän vaatimukset.
 • Lataus keskeytetty – Jos lataus keskeytyy, se voi johtaa vioittuneeseen tai epätäydelliseen tiedostoon, mikä estää asennuksen valmistumisen.
 • Esiasennus – Jos sinulla on vanhempi Adobe Reader -versio asennettuna, se voi aiheuttaa yhteensopivuusongelmia. Yritä poistaa vanha versio ennen uuden asentamista.

Kuinka voin korjata Adobe Reader -asennuksen, jos se on jumissa 90 %:ssa?

Ennen kuin aloitat suositellun ratkaisun, sinun on tehtävä nopeasti seuraavat asiat:

 • Tarkista Internet ja varmista, että se toimii oikein. Koska joskus tämä ongelma on osoitus siitä, että et voi käyttää Internetiä.
 • Joissakin tapauksissa virustorjunta voi saada Adobe Acrobat Readerin asennuksen jumissa 90 prosentissa, ja siksi on suositeltavaa poistaa se väliaikaisesti käytöstä.
 • Voit aina valita a virustorjunta jonka on kerta toisensa jälkeen todistettu häiritsevän järjestelmää mahdollisimman vähän. Siellä on erinomainen suojausohjelmisto, joka on myös luotettava virustentorjunta, jolla on alhainen suorittimen käyttö ja joka pystyy poistamaan haittaohjelmat.

1. Käytä suoralatausohjelmaa

 1. Avaa selaimesi.
 2. Siirry viralliselle Adobe Acrobat Reader -lataussivulle.
 3. Valitse ilmainen kokeilu tai maksullinen vaihtoehto.
  Adobe Acrobat Reader -asennus jumissa 90 %:ssa: 3 kokeiltavaa ratkaisua
 4. Etsi juuri lataamasi asennussarja, suorita se ja seuraa näytön ohjeita.
 5. Varmista, ettei muita ohjelmia ole käynnissä taustalla asennuksen aikana.

Ongelmat Adobe-sovellusten asentamisessa Creative Cloudin kautta eivät ole harvinaisia, ja jos Adobe Acrobat DC -asennus ei toimi, suosittelemme käyttämään alla olevaa suoraa latauslinkkiä.

Hanki Adobe Acrobat Reader

2. Suorita asennustiedosto yhteensopivuustilassa.

 1. Lataa Adobe Acrobat Reader yllä luetelluilla menetelmillä.
 2. Napsauta asennussarjaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
  Adobe Readerin asennus jumissa 90:ssä
 3. Siirry uudessa kontekstivalikossa kohtaan Yhteensopivuus välilehti, chelvetin laatikko Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassaja C.Valitse eri käyttöjärjestelmä kuin se, jota käytät tällä hetkellä.
  Adobe Readerin asennus jumissa 90:ssä
 4. Klikkaus Käytä ja OKja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

Jos noudatat näitä ohjeita, sinulla ei enää pitäisi olla ongelmia saada omasi Adobe Acrobat Lukijan asennuksen on oltava yli 90 %.

Muista kuitenkin, että vaihtoehtoja on monia Adobe Reader, joten ongelman korjaamisen sijaan voit kokeilla mitä tahansa muuta Adobe Reader -vaihtoehtoa.

Jos tiedät jonkin muun menetelmän, jonka olemme unohtaneet artikkelissamme, jätä viesti alla olevaan kommenttiosaan, jotta muut voivat käyttää sitä.