• Cox-viestintä tarjoaa tietoliikennepalveluja amerikkalaisille, mukaan lukien Internet, kaapelitelevisio jne.
 • Monet Coxin käyttäjät ovat ilmoittaneet, että se on lakannut toimimasta järjestelmässä.
 • Se voitaisiin mahdollisesti korjata käynnistämällä järjestelmä tai reititin uudelleen kerran ja myös kaikkien odottavien laskujen maksaminen voisi toimia.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Cox communications on Internetin, kaapeli-TV:n, tietoliikenteen ja kotiautomaation palveluntarjoaja. Tämä yritys sijaitsee Atlantassa, Yhdysvalloissa, vuonna 1962.

Miljoonat käyttäjät käyttävät Cox-palveluita, ja he ovat nyt kolmanneksi korkein palveluntarjoaja televiestinnän, kaapeli-TV:n jne.

Monet Cox-käyttäjät alkoivat valittaa, etteivät he voi yhtäkkiä käyttää Cox-Internet-palvelua laitteellaan eivätkä ole varmoja, mitä voidaan tehdä.

Joillakin muilla Cox-käyttäjillä on myös ongelmia Cox-pakettien menetys kaikissa suunnitelmissaan.

Contents

Miksi Internet ei toimi Coxilla?

On monia raportteja, jotka koskevat Cox-internetiin, Cox-kaapelitelevisioon jne. liittyviä ongelmia. Tämä ongelma saattaa johtua seuraavista alla mainituista tekijöistä:

 • Ongelma Windows-järjestelmässä – Kun Windows-järjestelmässä on ongelmia, se aiheuttaa ongelmia Internetiin, kaapelitelevisiopalveluun jne.
 • Vioittunut selaimen välimuisti – Jos järjestelmään asennetun selaimen selaustiedot vioittuvat jostain ilmeisestä syystä, järjestelmässä ilmenee tällaisia ​​ongelmia.
 • Cox-palvelutilin tilaus – Tällainen ongelma syntyy, kun Coxin kaltaisen palveluntarjoajan tilaus on virheellinen tai sitä ei ole päivitetty
 • Ongelma modeemin kanssa – Kun reititin tai modeemi on viallinen tai vaurioitunut jostain syystä, tällaisia ​​ongelmia tapahtuu varmasti
 • Virus- tai haittaohjelmahyökkäys – Kun selaat erilaisia ​​verkkosivustoja, siellä on saattanut olla vaarallisia verkkosivustoja; tämä voi aiheuttaa virushyökkäyksiä, kuten troijalaisia ​​jne. laitteeseen, mikä aiheuttaa tämäntyyppisiä ongelmia.

Tämä artikkeli opastaa sinua ratkaisemaan ongelman, jossa Cox lakkasi toimimasta, käyttämällä seitsemää parasta mahdollista korjausta.

Kuinka voin korjata Cox-sovelluksen, jos se ei toimi?

1. Käynnistä reititin tai modeemi uudelleen

Joskus reitittimessä tai modeemissa voi olla ongelma, joka aiheuttaa yllä olevassa artikkelissa mainittuja ongelmia.

Yritä käynnistää reititin tai modeemi uudelleen irrottamalla se järjestelmästä ja odottamalla muutama minuutti. Kun odotus on ohi, liitä reititin uudelleen järjestelmään tai kytke se takaisin, jos se on modeemi.

Jos uskot, että reititin tai modeemi on viallinen, liitä se toiseen järjestelmään ja katso. Sinun on ehkä vaihdettava se, jos se aiheuttaa edelleen saman ongelman.

2. Varmista, että vireillä olevia laskuja ei ole

Kun Cox-tilaus on päättynyt ja maksamattomat laskut jäävät tilillesi, saatat kohdata tällaisia ​​ongelmia.

Joten on parempi kirjautua sisään Cox-tilillesi ja mennä sivulle, jolla on tilaustiedot.

Maksa onnistuneesti kaikki maksamattomat laskut, niin huomaat ongelman häviävän hetkessä!

3. Tyhjennä selaimen välimuisti

 1. Avaa järjestelmäsi verkkoselain, kuten Google Chrome jne.
 2. Kun Chrome-selain on auki, paina Alt ja F avaimet yhdessä nähdäksesi Lisää vaihtoehtoja lista.
 3. Paina sitten S -näppäintä kerran, mikä avaa asetukset sivu selaimessa.
 4. Nyt päällä asetukset sivulle, siirry kohtaan Yksityisyys ja turvallisuus vaihtoehto vasemmassa valikossa ja valitse Poista selaustiedot oikealla puolella.7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 5. Alla Perus välilehti, valitse Koko ajan alkaen Aikahaarukka pudotusvalikosta.
 6. Valitse sen jälkeen Selaushistoria, Evästeet ja muut sivuston tiedot, Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot valintaruudut.
  7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 7. Napsauta lopuksi Puhdas data.

Olemme osoittaneet sinulle edellä, kuinka Chromen välimuisti ja evästeet tyhjennetään, mutta prosessi on hyvin samanlainen kaikissa yleisimmissä selaimissa.

Suosittelemme käyttämään CCleaneria, joka on erikoistunut tietokoneen puhdistamiseen ja optimointiin, jotta voit varmistaa nopeamman ja turvallisemman tavan varmistaa, että kaikki väliaikaiset ja turhat tiedot poistetaan.

Hanki CCleaner

4. Päivitä ja käynnistä järjestelmä uudelleen

 1. Klikkaa alkaa -painiketta ja valitse asetukset.7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 2. Valitse Päivitys ja suojaus.7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 3. Lyö Tarkista päivitykset -painiketta ja asenna uusi.7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 4. Käynnistä järjestelmä uudelleen, kun päivitykset on asennettu.

Windows 11:ssä, kun olet siirtynyt kohtaan asetuksetKlikkaa Windows päivitys vaihtoehto vasemmalta ja paina Tarkista päivitykset -painiketta.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos ongelma johtuu järjestelmästä, suosittelemme käyttäjiämme yrittämään päivittää Windows-järjestelmän ja käynnistämään sen sitten uudelleen useita kertoja nähdäksesi, toimiko tämä sinulle.

Monet käyttäjät ovat väittäneet ratkaisseensa tämän ongelman noudattamalla tätä tekniikkaa käynnistämällä järjestelmä uudelleen muutaman kerran. Paras käytäntö on myös pitää järjestelmä säännöllisesti ajan tasalla.

5. Tarkista järjestelmä virusten tai haittaohjelmien varalta

 1. Klikkaa Aloitusnäppäintyyppi turvallisuusja valitse Windowsin suojaus tuloksista.7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 2. Valita Virus- ja uhkien suojaus.7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 3. Valitse Skannausasetukset ja tarkista Täysi tarkistus laatikko ja paina sitten Skannaa nyt painiketta alla.7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]

Yllä olemme osoittaneet, kuinka täydellinen tarkistus suoritetaan Windows Defenderillä Windows 10:ssä.

Jos sinulla on kolmannen osapuolen virustorjunta, avaa se ja valitse sen valikosta täydellinen tarkistusvaihtoehto. Jos vaihdoit Windows 11:een, ratkaisu toimii samoin, joten kokeile sitä.

Aina kun järjestelmään kohdistuu virus- tai haittaohjelmahyökkäys, joka johtuu suojaamattomien verkkosivustojen selaamisesta, tiedonsiirrosta joistakin kynäasemista tai Internet-latauksista.

Joten yritä yhdistää Cox-sovellus tarkistamalla järjestelmä virusten varalta järjestelmääsi asennetulla virustorjuntaohjelmistolla ja varmistamalla sitten, että järjestelmä on suojattu virushyökkäykseltä. Sen pitäisi sitten toimia.

6. Muuta DNS-palvelin julkiseksi palvelimeksi

 1. paina Windows ja R avaimet yhdessä avataksesi Juosta laatikko.
 2. Tyyppi ncpa. cpl tekstikenttään ja paina Enter-näppäintä.
  Kirjoita Suorita-kenttään komento ncpa.cpl ja paina Enter
 3. Tämä avaa Verkkoyhteydet sivua järjestelmässä.
 4. Napsauta verkkoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet kontekstivalikosta.
  7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 5. Vuonna Ominaisuudet ikkuna, valitse Internet-protokollan versio 4 (TCP/IPv4) ja napsauta Ominaisuudet.
  7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 6. Klikkaus Käytä seuraavaa DNS-palvelinosoiteradiota -painiketta.
 7. Tulla sisään 8 8 8 8 in Ensisijainen DNS-palvelin ja 8 8 4 4 in Vaihtoehtoinen DNS-palvelinja napsauta sitten OK.
  7 tapaa korjata Cox, kun se ei toimi [App, Wi-Fi, Cable]
 8. Sulje kaikki avoimet ikkunat ja käynnistä järjestelmä uudelleen.

7. Cox-viestintäpalvelin alas

Jos Cox-palvelin saa massiivisen pyynnön miljoonilta käyttäjiltä samanaikaisesti, joskus palvelin ei pysty käsittelemään näitä pyyntöjä ja sulkeutuu. Lisäksi Cox sammuttaa palvelimensa tilapäisesti huoltoa varten.

Tänä aikana Cox-sovellusta, Internetiä ja Wi-Fi-yhteyttä ei voitu käyttää, mikä aiheutti edellä tässä artikkelissa mainittuja ongelmia.

Voit selvittää, onko palvelin suljettu, tarkistamalla Cox-palvelimen tilaja jos näin on, sinun kannattaa odottaa muutama tunti ja yrittää myöhemmin uudelleen.

Miten Cox nollataan sähkökatkon jälkeen?

Sähkökatkon jälkeen, jossa virransyöttö katkesi kokonaan, Cox-asennuslaatikko on nollattava painamalla laitteen takaosassa olevaa hard reset -painiketta.

Toinen tapa nollata Cox-laatikko on siirtyä Cox-tilille ja siirtyä kohtaan Omat palvelut. Siirry sitten kohtaan Oma internet ja valitse Nollaa laitevaihtoehto.

Vaihtoehtoisesti voit sammuttaa laitteen irrottamalla virtajohdon, odottamalla vähintään 30 sekuntia ja kytkemällä sitten virtajohdon takaisin laitteeseen.

Tämä nollaa Cox-laitteen, mutta käyttäjät menettäisivät tiedot, kuten suosikit, jne., mutta nopeus kasvaa, mikä on plussa laitteen nollaamisesta.

Kuinka kauan kestää, että Cox yhdistää palvelun uudelleen?

Heti kun nollaat Cox-laitteen tai joskus käyttäjän maksutila uusitaan tilaukselle, Coxilla kestäisi enintään noin kaksi minuuttia yhdistää palvelu uudelleen.

Saatat myös olla kiinnostunut lukemaan oppaamme pakettien häviämisestä Coxissa.

Toivottavasti olet onnistunut ratkaisemaan tämän ongelman laitteellasi. Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa!

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.