• Kuvanopeuslaskurit ovat yhä suositumpia pelaajien keskuudessa, jotka yrittävät pysyä ajan tasalla tietokoneensa ominaisuuksista.
 • Useimmat pelaajat pyrkivät parantamaan FPS-nopeuttaan, koska suurempi FPS-määrä tarkoittaa parempaa suorituskykyä.
 • Voit seurata tietokoneesi suorituskykyä FPS-laskuriohjelmiston avulla ja nähdä kuinka tietokoneesi käyttäytyy pelaamisen aikana.
 • Sellaiset ohjelmat sopivat parhaiten tietokoneesi kehysten sekuntimäärän ja muiden hyödyllisten tietojen selvittämiseksi.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

FPS (frames-per-sec) on peleissä sekunnissa näytettyjen ruutujen määrä. Pelin kuvataajuudella on jonkin verran merkitystä, koska korkeampi FPS varmistaa tasaisemman pelin. Pelissä, jossa on pienempi kuvataajuus, on yleensä katkonaisia ​​toimintajaksoja.

Sellaisenaan kuvataajuuden lisääminen paremmilla näytönohjaimilla tai graafisten asetusten vähentäminen on yksi parhaista tavoista optimoida pelejä.

Jos olet utelias kannettavan tai pöytäkoneen nykyinen kuvanopeus, tarvitset FPS-laskurin. Kuvaa sekunnissa peittokuvalaskuri näyttää, mikä pelinopeus on. Muutamat VDU:t sisältävät kehysnopeuslaskurivaihtoehtoja.

Lisäksi on myös ohjelmistopaketteja, jotka sisältävät FPS-laskurit. Nämä ovat viisi Windows-ohjelmaa, jotka tarjoavat pelien kehysnopeuslaskureita.

Contents

Mikä on paras FPS-laskuri?

7 parasta FPS-laskuriohjelmistoa Windows 10/11:lle [2023 Guide]

Bandicam Screen Recorder on loistava näytön tallennusohjelmisto, joka näyttää FPS:n näytölläsi. Sitä käytetään enimmäkseen näytön tallentamiseen, mutta siinä on myös erityinen pelin tallennustila.

Tämä on erittäin hyödyllinen kaikille pelaajille, jotka haluavat tallentaa tai yksinkertaisesti nähdä pelin sisäisen FPS:n.

Bandicamin asennuksen ja käynnistämisen jälkeen ohjelma näyttää FPS-määrän näytön kulmassa. Tämän ohjelman suurin kuvanopeus on 120 FPS.

Löydät ohjeet sen FPS-laskentaominaisuuden käyttämiseen tästä virallinen sivu.

FPS-laskurissa on kaksi tilaa – ei-tallennus (näytetään vihreänä) ja tallennus (näkyy punaisena). Bandicamia voidaan testata kokeiluversiossa, mutta jos haluat päästää kaikki sen ominaisuudet valloille, voit ostaa sen.

Tässä on joitain Bandicam Screen Recorderin käytön etuja:

 • Tallentaa videoita ja kaappaa kuvakaappauksia uskomattomalla laadulla
 • Erinomainen pelien kohokohtien tallentamiseen
 • Ei hidasta tietokonettasi
 • Edulliseen hintaan
 • Helppokäyttöinen
Bandicam Screen Recorder

Bandicam Screen Recorder

Tallenna kaikki suosikkipelisi kohokohdat ja katso, tarjoaako tietokoneesi sinulle kaiken tämän hämmästyttävän näytön tallentimen avulla!

Tarkista hintaVieraile verkkosivustolla

Fraps

7 parasta FPS-laskuriohjelmistoa Windows 10/11:lle [2023 Guide]

Fraps on ohjelmisto pelin kuvakaappausten ja pelin tallentamiseen. Tämä on kuitenkin myös benchmarking-ohjelmisto, jolla voit lisätä FPS-laskurin DirectX- tai OpenGL-peleihin.

Frapsin rekisteröity versio on vähittäismyyntihinta 37 dollaria ohjelmiston verkkosivuilla, mutta voit myös lisätä ilmaisversion Windows-alustoille XP:stä 10:een napsauttamalla Lataa Fraps päällä tämä verkkosivu.

Rekisteröimättömässä paketissa ei voi tallentaa videoita kovin pitkään, mutta se sisältää silti kaikki FPS-laskurin asetukset.

Frapsissa on FPS-välilehti, josta voit määrittää laskurin asetukset. Voit sisällyttää FPS-laskurin mihin tahansa kulmaan. Voit myös kytkeä FPS-laskurin päälle/pois päältä muokattavalla pikanäppäimellä.

Lisäksi Fraps-käyttäjät voivat tallentaa pelin sisäisiä tilannekuvia, jotka sisältävät FPS-laskurin alla olevan kuvan mukaisesti.

⇒ Hanki Fraps

Dxtory

7 parasta FPS-laskuriohjelmistoa Windows 10/11:lle [2023 Guide]

Dxtory on myös ohjelmisto, jolla voit tallentaa pelin sisäisiä tilannekuvia ja tallenteita. Ohjelmisto sopii erinomaisesti DirectX- ja OpenGL-pelileikkeiden tallentamiseen.

Pelit sisältävät myös FPS-laskurin vasemmassa yläkulmassa, kun Dxtory on käynnissä.

Dxtoryn Overlay Settings -välilehti sisältää muutamia mukautusasetuksia kehysten sekunnissa laskuriin. Voit mukauttaa peittokuvan värejä elokuvaa (tai peliä) ja kuvakaappauksia varten.

Lisäksi voit käyttää vaihtoehtoisia tilavärejä tallentaville ja ei-tallenteille peittokuvanopeuslaskureille. Toisin kuin Fraps, Dxtoryn FPS-laskuri toimii myös Universal Windows Platform -peleissä.

Hanki Dxtory

FPS-näyttö

7 parasta FPS-laskuriohjelmistoa Windows 10/11:lle [2023 Guide]

FPS Monitor on täydellinen laitteistoseurantaohjelmisto, joka toimittaa tietoja FPS-laskurista.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Suoraan asiaan, ohjelma tarjoaa oivalluksia GPU- tai CPU-suorituskyvystä pelikokemukseen liittyen. Tiedät siis aina, kun PC-laitteistoresursseja käytetään paljon.

Voit myös hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla peittokuvavaihtoehdolla, jonka avulla käyttäjät voivat muokata fonttia, kokoa tai väriä kullekin tunnistimelle, jonka sinun tarvitsee nähdä.

Lisäksi, koska PC-komponentit vaikuttavat pelin suorituskykyyn, tarvitset tällaisen ohjelmiston tietokoneen prosesseja koskevien tietojen näyttämiseen.

Sen lisäksi, että järjestelmätiedot näytetään reaaliajassa pelissä, tekniikan taitavia käyttäjät voivat nähdä kerätyt tilastot järjestelmän suorituskyvystä ja tallentaa ne jatkoanalyysiä varten.

Hanki FPS-näyttö

Razer Cortex

7 parasta FPS-laskuriohjelmistoa Windows 10/11:lle [2023 Guide]

Razer Cortex on ilmainen pelien tehostinohjelmisto, jolla voit optimoida ja käynnistää pelejä. Ohjelma sulkee automaattisesti ei-välttämättömän taustaohjelmiston vapauttaakseen RAM-muistia.

Se tarjoaa myös optimointityökaluja pelien kehystaajuuden lisäämiseksi.

Voit saada välitöntä kuvataajuuspalautetta peleistä Razer Cortexin FPS-laskurin avulla. Hienoa Razer Cortexissa on, että se tarjoaa myös FPS-kaavion, kun olet lopettanut pelaamisen.

FPS-viivakaaviokaavio näyttää enimmäis-, vähimmäis- ja keskimääräisen kuvanopeuden toiston aikana. Sellaisenaan voit saada paremman käsityksen pelien keskimääräisestä kuvanopeudesta FPS-lisäkaavion avulla.

Hanki Razer Cortex

GeForce-kokemus

7 parasta FPS-laskuriohjelmistoa Windows 10/11:lle [2023 Guide]

Jos kannettavassa tai pöytäkoneessa on GeForce-näytönohjain, voit optimoida pelisi GeForce Experiencen avulla.

Tämän ohjelmiston avulla voit optimoida pelien grafiikan, tallentaa pelivideoita, päivittää GeForce-ajureita ja jopa lisätä peleihin ylimääräisiä suodattimia kylläisyyden, HDR:n jne.

Tietysti GeForce Experience sisältää myös FPS-laskurin peleille, jotka voit sijoittaa kaikkiin neljään VDU-kulmaan.

Hanki GeForce Experience

RadeonPro

7 parasta FPS-laskuriohjelmistoa Windows 10/11:lle [2023 Guide]

RadeonPro on GeForce Experiencen vastine pöytätietokoneille ja kannettaville tietokoneille, joissa on AMD-näytönohjain. Tämä on loistava ohjelmisto pelien grafiikan ja kuvanopeuden optimointiin. Se sisältää myös pelin tallennus-, kuvakaappaus- ja jälkikäsittelytehosteet.

RadeonPro-käyttäjät voivat ottaa ohjelmiston ruutua sekunnissa laskurin käyttöön valitsemalla FPS-laskuri-välilehden RadeonPro-asetukset-ikkunasta. Tältä välilehdeltä voit määrittää laskurin näyttökulman ja säätää laskurin pikanäppäimiä.

Kuvataajuuslaskurin lisäksi ohjelmisto sisältää myös käteviä FPS-asetuksia, kuten Dynaaminen kuvanopeuden säätö ja Lukitse kuvataajuus näytön virkistystaajuuteen astijoka lukitsee kuvanopeuden VDU:n virkistystaajuuteen.

Hanki RadeonPro

Voit tarkistaa pöytätietokoneesi tai kannettavan tietokoneesi kuvanopeudet minkä tahansa näiden ohjelmien kehysten sekunnissa laskurien avulla.

Jos haluat lisää pelioppaita tai arvosteluja, löydät ne monipuolisesta pelaamista käsittelevästä osiostamme.

Huomaa, että joissakin peleissä on FPS-laskuriasetus Graphics Options -valikoissa, ja Steam sisältää myös pelin sisäisen FPS-laskurivaihtoehdon. Jos FPS-laskuri korostaa, että kuvataajuuttasi on lisättävä, katso tämä artikkeli.

[wl_navigator[wl_navigator