• Siihen on kaksi mahdollista syytä Kernel Auto Boost Invalid Lock Release virhe. Yksi on sinun Bluetooth laite ja toinen on sinun langaton sovitin.
 • Korjaa tämä Auto Boost Invalid Lock Release -ongelma päivittämällä ohjaimet.
 • Erillisen tietokonetyökalun käyttäminen BSoD-virheisiin voi auttaa sinua ratkaisemaan Kernel Auto Boost Invalid Lock -ongelman.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Monet Windows-käyttäjät ovat jo vaihtaneet Windows 10:een, ja vaikka useimmat heistä ovat tyytyväisiä siihen, jotkut heistä kohtaavat virheitä. Yksi niistä on BSOD Kernel Auto Boost Invalid Lock Release.

Tälle virheelle on kaksi mahdollista syytä, toinen on Bluetooth-laitteesi ja toinen langaton sovittimesi, joten katsotaan, voimmeko korjata tämän ongelman.

Contents

Mitä Kernel Auto Boost Lock Acquisition with Raised Irql tarkoittaa?

Jos saat Kernel Auto Boost Lock Acquisition With Raised Irql BSoD, se tarkoittaa, että joko Bluetooth-laitteessasi tai langattomassa sovittimessasi oli ongelma.

Tietoomme on tullut, että jotkut käyttäjät ovat onnistuneet välttämään käynnistysvirheen sammuttamalla Bluetooth-laitteen Bluetooth-ominaisuuden.

Käyttäjät, jotka kokivat saman ongelman, ovat raportoineet onnistuneensa ratkaisemaan BSoD-kaatumisen poistamalla ulkoisen kiintolevyn ohjaimen ja irrottamalla sen sitten tietokoneesta.

Seuraa, kun opastamme sinut tehokkaimpien ja tehokkaimpien ratkaisujen läpi, joita voit toteuttaa korjataksesi ongelman Kernel Auto Boost Lock -hankinta korotetulla IRQL Windows Server 2016:lla virhe. Jatka lukemista!

Kuinka voin korjata Kernel Auto Boost Lock Acquisition -virheen?

1. Poista langaton sovitin käytöstä

 1. Mene Laitehallinta. Voit tehdä sen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella alkaa kuvaketta ja valitsemalla Laitehallinta valikosta.device-manager-w10 amd ohjaimen asennusongelmia
 2. Laajenna Laitehallinnassa Verkkosovittimet osio ja napsauta hiiren kakkospainikkeella langaton sovitin ja valitse Poista laite käytöstä.disable-device ytimen automaattisen tehostuksen lukituksen hankinta korotetulla irql:lla

Jos tämä toimii sinulle, saatat joutua käyttämään Ethernet-yhteyttä langattoman sijaan.

Lisäksi saatat haluta poistaa langattoman sovittimen, jos tiedät kuinka se tehdään ja jos tietokoneesi ei ole takuun alainen, tai käytä tilapäisesti toista langatonta sovitinta.

Tämä ei ole välttämätöntä, sovittimen poistamisen käytöstä pitäisi tehdä temppu. Sikäli kuin tiedämme, Atheros AR928X langaton verkkosovitin aiheuttaa ongelmia, mutta myös muissa malleissa saattaa olla ongelmia.

Jotkut käyttäjät neuvovat myös poistamaan langattoman sovittimen ohjaimet ja antamaan Windows 10:n löytää ne itse. Poista ohjainten asennus valitsemalla Poista laite sijasta Poista laite käytöstä.

Tarkistaa Poista tämän laitteen ohjainohjelmisto ja napsauta OK. Kun käynnistät tietokoneesi uudelleen, Windows 10:n pitäisi asentaa oletusohjaimet itsestään. The Kernel Auto Boost Lock -hankinta korotetulla IRQL-palvelimella 2016 virhe korjataan myöhemmin.

2. Käytä järjestelmän korjausohjelmistoa

Restoro on yksi parhaista työkaluista, joita voit käyttää, kun käsittelet useita tietokoneongelmia, mukaan lukien nämä BSoD-virheet.

Restoron korjaus

Restoro toimii online-tietokannan avulla, joka sisältää uusimmat toiminnalliset järjestelmätiedostot Windows 10 -tietokoneille, joten voit helposti vaihtaa kaikki elementit, jotka voivat aiheuttaa BSoD-virheen.

Tämä ohjelmisto voi myös auttaa sinua luomalla palautuspisteen ennen korjausten aloittamista, jotta voit helposti palauttaa järjestelmän edellisen version, jos jokin menee pieleen.

Näin voit korjata rekisterivirheet Restoron avulla:

 1. Lataa ja asenna Restoro.
 2. Käynnistä sovellus.
 3. Odota, että ohjelmisto tunnistaa vakausongelmat ja mahdolliset vioittuneet tiedostot.
 4. Lehdistö Aloita korjaus.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta kaikki muutokset tulevat voimaan.

Heti kun korjausprosessi on valmis, tietokoneesi pitäisi toimia ilman ongelmia, eikä sinun tarvitse enää koskaan huolehtia BSoD-virheistä tai hitaista vasteajoista.

⇒ Hanki Restoro


Vastuuvapauslauseke: Tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


3. Irrota Bluetooth-laitteet

Ennen kuin käynnistät tietokoneen, varmista, että olet irrottanut kaikki Bluetooth-laitteet tietokoneesta.

Jos ongelma jatkuu, voit yrittää poistaa Bluetooth-ohjaimen ja poistaa sen käytöstä samalla tavalla kuin mainittiin edellisessä ratkaisussa.

Puhuttaessa Bluetooth-ajureista, jos sinulla on ongelmia, tutustu täydelliseen oppaaseemme Bluetooth-ongelmien korjaamisesta Windows 10:ssä. Kernel Auto Boost Invalid Lock Release -ongelma ei häiritse sinua enää myöhemmin.

4. Poista NDAS-laite järjestelmästäsi

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Käyttäjien mukaan Ximeta ei kehitä uusia ohjaimia, joten paras ratkaisusi on poistaa NDAS-laite järjestelmästäsi. Tämän jälkeen BSOD-virheen pitäisi poistua.

Kuten näet, tämä ongelma on ärsyttävä, mutta odotamme Microsoftin korjaavan sen uusimmalla Windows 10 -korjauksella, joten varmista, että pidät Windows 10:si ajan tasalla uusimmilla korjaustiedostoilla.

5. Tarkista, ettei levyllä ole virheitä

 1. Lehdistö Windows kirjoita sitten cmd ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana vaihtoehto.cmd-run-admin 0x80070002 Windows-päivitys
 2. Kirjoita seurata komento ja paina sitten Tulla sisään. Korvaa C kiintolevyosion kirjaimella. Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, korvasimme C:n D:llä: chkdsk C: /fchdsk-D ytimen automaattisen tehostuksen lukituksen hankinta korotetulla irql:llä
 3. Pitää mielessä että jos sinä tehdä älä käytä /f-parametri, chkdsk näytöt viesti siitä tiedostot pitää korjata, mutta se ei korjaa virheitä. Kernel Auto Boost Invalid Lock Release -ongelma korjataan.

Nopein tapa tarkistaa levysi virheiden varalta Windows 10:ssä on käyttää komentokehotetta. The chkdsk D: /f komento havaitsee ja korjaa asemaan vaikuttavat loogiset ongelmat.

6. Päivitä BIOS

Jotkut käyttäjät vahvistivat korjanneensa tämän ruman BSOD-virheen päivittämällä BIOS-versionsa. Tämä on tehokas ratkaisu, joka voi korjata yhteensopivuusongelmia, parantaa järjestelmän suorituskykyä ja paljon muuta.

Se voi kuitenkin myös tehdä tietokoneestasi täysin käyttökelvottoman, jos teet sen väärin, joten toimi huolellisesti.

Jos et tunne itsesi mukautuvaksi tämän tekemiseen, on parasta siirtyä seuraavaan ratkaisuun tai pyytää asiantuntijan apua.

Lisätietoja BIOSin päivittämisestä saat vaiheittaisesta oppaastamme.

7. Irrota ulkoinen kiintolevy

Jos käytät ulkoista kiintolevyä, yritä irrottaa se tietokoneesta, sillä tämä yksinkertainen toimenpide saattaa korjata ongelman puolestasi.

Ulkoiset laitteet voivat usein aiheuttaa useita ongelmia, kuten BSoD-virheitä, johtuen vioittumisesta tai yhteensopimattomuudesta järjestelmän kanssa. Voit yrittää yhdistää sen toiseen tietokoneeseen ja tarkistaa, jatkuuko virhe.

Jos kyllä, kopioi tarvitsemasi sisältö ja alusta ulkoinen kiintolevy. Voit myös yrittää mennä tietokonehuoltoon kiintolevylläsi, jos virheet jatkuvat.

Kuinka voin korjata Kernel Auto Boost Invalid Lock Release -toiminnon Windows 11:ssä?

 1. Lehdistö Windows + minä siirry sitten Windows Updateen.windows-update ytimen automaattisen tehostuksen lukituksen hankinta korotetulla irql:llä
 2. Napsauta tästä Tarkista päivitykset -painiketta, jotta käyttöjärjestelmäsi on ajan tasalla.check-updates-w11 ytimen automaattisen tehostuksen lukituksen hankinta korotetulla irql:llä

Saat lisää mahdollisia ratkaisuja tutustumalla viestiimme siitä, mitä tehdä, jos saat BSoD:n Windows 11:ssä.

Siinä kaikki, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tai sinulla on ehkä jokin muu ratkaisu tähän ongelmaan, tavoita vain alla oleva kommenttiosio.

Jos tarvitset edelleen apua tietystä BSOD-ongelmasta, kerro meille lisää ongelmastasi, niin yritämme löytää ratkaisun mahdollisimman pian.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.