• Windows 10:ssä on useita mustan näytön ongelmia, joita käyttäjät voivat kohdata.
 • Jos sinulla on tämä ongelma, päivitä ohjaimet, koska tämä on yleisin syy.
 • Muut käyttäjät ilmoittivat, että kolmannen osapuolen puhdistustyökalut korjasivat heidän Black Screens of Deathin.
 • Muita menetelmiä ovat yleinen laitteiston vianmääritys, kuten laitteiden tarkistaminen.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Ärsyttävä Blue Screen of Death on ollut suuri päänsärky Windows-käyttäjille Windows XP:n aikakaudesta lähtien. Mutta näyttää siltä, ​​että se ei riittänyt, sillä sen veli, the Black Screen of Death alkoi häiritä käyttäjiä.

Ilmeisesti Windows 10 ei myöskään ole immuuni BSOD-virheille, ja jotkut käyttäjät ilmoittivat tästä ongelmasta joskus järjestelmänsä päivittämisen jälkeen.

Toisin kuin Blue Screen of Death, joka edustaa kriittistä laitteisto-ongelmaa tietokoneessasi, Black Screen of Death edustaa ohjelmisto-ongelmaa, joka on kuulemma helpompi korjata. Mutta jopa B(Black)SOD voi johtua joistakin vakavammista ongelmista, ja se vaatii varmasti huomiota.

Useat asiat voivat aiheuttaa tämän ongelman ohjainongelmista ja yhteensopimattomuudesta ylikuumenemiseen, ja käsittelemme kaikki BSOD:n syyt ja ratkaisut tässä artikkelissa.

Contents

Kuinka voin korjata Black Screen of Death -näytön Windows 10:ssä

 1. Käytä erityistä ohjelmistoa Windowsin virheiden korjaamiseen
 2. Korjaa ohjelmistojen yhteensopivuusongelmat
 3. Korjaa ohjainongelmat
 4. Korjaa ylikuumenemisongelmat
 5. Suorita sisäänrakennettu vianmääritys
 6. Muita vianetsintämenetelmiä

1. Käytä Restoroa Windows-ongelmien korjaamiseen

Restoro poistaa arvailut tietokoneen ylläpidosta antamalla sinun diagnosoida ja korjata ongelmat ennen kuin pääset kuoleman mustaan ​​näyttöön. Sinun tarvitsee vain käynnistää skannaus ja katsella sen tekevän taikuutensa.

Restoron korjaus

Restoro toimii online-tietokannan avulla, joka sisältää uusimmat toiminnalliset järjestelmätiedostot Windows 10 -tietokoneille, joten voit helposti vaihtaa kaikki elementit, jotka voivat aiheuttaa BSoD-virheen.

Tämä ohjelmisto voi myös auttaa sinua luomalla palautuspisteen ennen korjausten aloittamista, jotta voit helposti palauttaa järjestelmän edellisen version, jos jokin menee pieleen.

Näin voit korjata rekisterivirheet Restoron avulla:

 1. Lataa ja asenna Restoro.
 2. Käynnistä sovellus.
 3. Odota, että ohjelmisto tunnistaa vakausongelmat ja mahdolliset vioittuneet tiedostot.
 4. Lehdistö Aloita korjaus.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta kaikki muutokset tulevat voimaan.

Heti kun korjausprosessi on valmis, tietokoneesi pitäisi toimia ilman ongelmia, eikä sinun tarvitse enää koskaan huolehtia BSoD-virheistä tai hitaista vasteajoista.

⇒ Hanki Restoro


Vastuuvapauslauseke: Tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


2. Korjaa ohjelmistojen yhteensopivuusongelmat

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sen ohjelman kuvaketta, jonka haluat käynnistää
 2. Mene Ominaisuudet > Yhteensopivuus
 3. Klikkaa Suorita yhteensopivuuden vianmääritys.6 pikakorjausta Black Screen of Deathille Windows 10:ssä

Vaikka useimmat ohjelmistojen yhteensopimattomuudet on jo ratkaistu, on edelleen joitain ohjelmia, jotka eivät toimi Windows 10:n kanssa.

Joten useimmissa tapauksissa, kun yrität ajaa vanhempaa ohjelmaa, joka ei ole yhteensopiva Windows 10:n kanssa, se ei edes käynnisty. Mutta joissakin tapauksissa se voi aiheuttaa myös Black Screen of Death -tilan.

Ainoa asia, jonka voit tehdä ratkaistaksesi tämän ongelman ja estääksesi BSOD:n ilmestymisen tulevaisuudessa, on suorittaa Yhteensopivuuden vianmääritys.

Tämä tarkistaa, voidaanko ohjelma avata yhteensopivuustilassa aiemman Windows-version kanssa. 9 kertaa 10:stä tämä ratkaisee ongelman.

3. Korjaa ohjainongelmat

Windows 10 manuaalinen ohjainpäivitys
 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-painiketta
 2. Avaa Laitehallinta
 3. Käy läpi luettelo pääkomponenteista (CPU, piirisarja, GPU)
 4. Napsauta laitetta hiiren kakkospainikkeella
 5. Valitse Päivitä ohjain
 6. Seuraa ohjattua toimintoa

Lisäksi näyttöön voi tulla musta näyttö, jos näytönohjaimesi ajuri ei toimi oikein. Jos prosessorissasi on integroitu näytönohjain, irrota näyttö erillisestä GPU:sta ja liitä se integroituun grafiikkasuorittimeen.

Jos ongelma häviää, poista GPU-ajurit ja asenna ne uudelleen alusta. Voit käyttää erityistä apuohjelmaa, kuten DDU poistaaksesi GPU-ohjaimen kokonaan.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Kuljettajat ovat yleisimmät sinisen ja mustan näytön kuoleman syyt. Sinun tulisi käyttää aikaa päivittääksesi ohjaimet uusimpiin versioihinsa, koska tämä parantaa huomattavasti järjestelmän vakautta ja suorituskykyä.

Jos tarvitset enemmän automaattista tukea ajurien päivittämiseen oikein, voit hankkia uusimmat ohjaimet tai korjata vioittuneet ohjelmistot, kuten DriverFix.

4. Korjaa ylikuumenemisongelmat

Jos käytät Windows 10:tä kannettavassa tietokoneessa, saatat kohdata Black Screen of Death -ongelman ylikuumenemisongelmien vuoksi.

Jos näin on, sammuta tietokone, odota jonkin aikaa, kunnes se jäähtyy, ja käynnistä se sitten uudelleen. Suosittelemme myös ulkoisen jäähdyttimen hankkimista kannettava tietokone, koska se on erittäin hyödyllinen estämään sitä ylikuumenemasta.

Pölyn sisäänpääsy on tärkein ylikuumenemisen syy. Jos olet kätevä ruuvimeisselin kanssa, voit irrottaa takapaneelin ja puhdistaa kannettavan tietokoneen sisältä pölystä. Pölyä kerääntyy tuuletusaukkojen ympärille ja tuulettimien sisään.

Tietenkin, jos et ole varma tämän tekemisestä, suosittelemme viemään järjestelmäsi erikoistuneen teknikon puhdistettaviksi.

Yksi mainittava asia on pitää kannettava tietokoneesi aina kiinteällä ja kohotetulla alustalla. Tämä sallii ilman kiertää ja jäähdyttää järjestelmää.

Toisaalta, jos olet varma, että ylikuumeneminen ei ole ongelma eikä se aiheuttanut kannettavan tietokoneen BSOD:tä, voit kokeilla joitain yllä luetelluista ratkaisuista.

5. Suorita sisäänrakennettu vianmäärityssinisen näytön vianmääritys

 1. Mene asetuksiin
 2. Päivitys ja suojaus
 3. Suorita vianmääritys

Windows 10:ssä on myös sisäänrakennettu Blue Screen -vianmääritys. Vaikka tämä opas keskittyy mustan näytön ongelmien korjaamiseen, on silti hyvä ajatus suorittaa myös Blue Screen Troubleshooter.

Tämä työkalu ratkaisee virheitä, jotka saavat Windows 10:n pysähtymään tai käynnistymään uudelleen odottamatta, ja voi myös auttaa sinua korjaamaan mustan näytön ongelmat.

6. Muita vianmääritysmenetelmiä

 1. Kuuntele piippauksia. Joissakin järjestelmissä on äänimerkki, kun virhe tapahtuu, mikä voi osoittaa sinut vialliseen komponenttiin.
 2. Irrota kaikki oheislaitteet ja käynnistä tietokone uudelleen. Joskus ulkoiset oheislaitteet voivat laukaista tämän ongelman, joten sinun on tunnistettava ongelmallinen laite.
 3. Poista äskettäin asennetut ohjelmatvarsinkin jos tämä ongelma ilmeni pian uusien sovellusten ja ohjelmien lataamisen jälkeen.
 4. Poista Fast Startup käytöstä Ohjauspaneelista.
 5. Irrota kannettavan tietokoneen akku.
 6. Poista virustorjuntaohjelmisto käytöstä.
 7. Mene Tapahtuman katselija > Windowsin lokit > Järjestelmä ja tarkista ilmoitettu virheen syy.

Jos tiedät muista menetelmistä mustan näytön korjaamiseksi Windows 10 -järjestelmässä, kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa.