• CACHE_MANAGER-virhe Windowsissa voi johtua useista syistä, kuten vanhentuneista ohjaimista.
 • Tarkista Windows-päivitykset, jos Windows 11 kaatuu pysäytyskoodilla CACHE_MANAGER.
 • Voit poistaa CACHE_MANAGER-virheen käyttämällä kolmannen osapuolen työkalua, joka korjaa BSoD-ongelmia.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Korjaa Windows 11 -käyttöjärjestelmän virheet Restoro PC Repair Tool -työkalulla:Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet korvaamalla ongelmalliset järjestelmätiedostot alkuperäisillä työversioilla. Se myös pitää sinut poissa kriittisistä tiedostojen menetyksistä, laitteistovioista ja korjaa haittaohjelmien ja virusten aiheuttamat vahingot. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows 11 -ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Koska BSoD-virheet voivat olla ongelmallisia, näytämme tänään, kuinka korjata pysäytyskoodivälimuistin hallintaohjelman BSoD-virhe.

Blue Screen of Death -virheet voivat saada tietokoneesi käynnistymään uudelleen usein. Nämä virheet voivat vaikuttaa mihin tahansa käyttöjärjestelmään, eikä Windows 11 ole poikkeus. Anna meidän käydä läpi kaikki, mitä sinun pitäisi tietää tästä Windows 11:n virheestä.

Contents

Mikä on Cache Manager?

Muistinhallinta ja välimuistin hallinta toimivat yhdessä ja tarjoavat tiedon välimuistin Windowsin tiedostojärjestelmän ohjaimille. Se on kokoelma ydintilan toimintoja ja järjestelmäsäikeitä (sekä verkko- että paikallisia).

Välimuistin hallintaohjelmat toimivat säilönä välimuistien kokoelman järjestämiseksi yhdeksi hallintayksiköksi, joka voidaan käynnistää ja pysäyttää samanaikaisesti.

Mikä aiheuttaa Cache Managerin sinisen näytön?

 • Laitteistolaitteet – Jos laitteistokomponenteissa, kuten kiintolevyssä, on vikoja tai vikoja, saatat kohdata tämän virheen. Käytä vain parhaita kiintolevyjä Windows-tietokoneellesi.
 • Huonot tai vanhentuneet ajurit – Windows-käyttäjät voivat odottaa erilaisia ​​virheitä, mukaan lukien välimuistin hallinnan sinisen näytön virhe, kun ohjaimia ei ole päivitetty.
 • Korruptoitunut järjestelmä- ja käyttöjärjestelmätiedostot – Oikeiden järjestelmä- ja sovellustiedostojen ylläpito vähentää tämän virheen mahdollisuuksia Windows-laitteessa.
 • Ohjelmiston tai virustorjuntaohjelman yhteensopivuusongelmia – Kun sovelluksessa on yhteensopivuusvirheitä, se laukaisee virheitä käyttöjärjestelmässä. Suosittelemme aina vain yhteensopivimpia ohjelmistoja ja virustorjuntaohjelmia Windows-laitteillesi.

Kuinka korjaan Cache Managerin sinisen näytön virheen?

Ennen kuin hyppäät näihin ratkaisuihin, käytä seuraavaa:

 • Varmista, että pidät säännöllisesti päivitettyä käyttöjärjestelmää, jotta voit välttää pieniä bugeja tai vikoja, jotka voivat laukaista tämän virheen.
 • Varmista myös, että laitteistosi toimii hyvin, ja vaihda vialliset asemat, jos niitä on. RAM-muistin tarkistamiseksi sinun on käytettävä työkaluja, kuten MemTest86+. Laita vain työkalu USB-muistitikulle ja käynnistä tietokoneesi siltä. Päästää MemTest86+ juosta pari tuntia.

1. Käytä kolmannen osapuolen BSoD-korjausohjelmaa

Restoron korjaus

Restoro toimii online-tietokannan avulla, joka sisältää uusimmat toiminnalliset järjestelmätiedostot Windows 10 -tietokoneille, joten voit helposti vaihtaa kaikki elementit, jotka voivat aiheuttaa BSoD-virheen.

Tämä ohjelmisto voi myös auttaa sinua luomalla palautuspisteen ennen korjausten aloittamista, jotta voit helposti palauttaa järjestelmän edellisen version, jos jokin menee pieleen.

Näin voit korjata rekisterivirheet Restoron avulla:

 1. Lataa ja asenna Restoro.
 2. Käynnistä sovellus.
 3. Odota, että ohjelmisto tunnistaa vakausongelmat ja mahdolliset vioittuneet tiedostot.
 4. Lehdistö Aloita korjaus.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta kaikki muutokset tulevat voimaan.

Heti kun korjausprosessi on valmis, tietokoneesi pitäisi toimia ilman ongelmia, eikä sinun tarvitse enää koskaan huolehtia BSoD-virheistä tai hitaista vasteajoista.

⇒ Hanki Restoro


Vastuuvapauslauseke: Tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


2. Suorita BSOD-vianmääritys

 1. Avaa Asetukset-sovellus ja mene kohtaan Päivitys ja suojaus osio.6 menetelmää lopetuskoodivälimuistin hallinnan ratkaisemiseksi
 2. Valitse Vianetsintä vasemmalla olevasta valikosta ja valitse sitten BSOD oikeasta ruudusta ja napsauta Suorita vianmääritys.6 menetelmää lopetuskoodivälimuistin hallinnan ratkaisemiseksi
 3. Suorita vianmääritys loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

3. Päivitä ajurit

Monet BSoD-virheet johtuvat vanhentuneista ohjaimista, jotka eivät ole täysin yhteensopivia Windowsin kanssa. Ajurien etsiminen itse voi viedä aikaa.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Automaattinen ohjainpäivitys säästää vaivannäköä ohjainten manuaalisessa etsimisessä ja varmistaa, että järjestelmässäsi on uusimmat saatavilla olevat ohjaimet.

Ohjaimen päivitykset, kuten DriverFix, voivat myös korjata vaurioituneita tai puuttuvia ohjaimia. Voit ajoittaa säännölliset päivitykset ja ohjaintarkistukset varmistaaksesi, että laitteesi on aina täysin optimoitu.

Ohjelmisto on erittäin kevyt, joten se voi toimia äänettömästi koneellasi häiritsemättä muita sovelluksia tai käyttämättä liikaa resursseja.

Hanki DriverFix

4. Suorita SFC-skannaus

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows-haku ja tyyppi cmdja napsauta sitten Suorita järjestelmänvalvojana.6 menetelmää lopetuskoodivälimuistin hallinnan ratkaisemiseksi
 2. Kirjoita seuraava rivi ja paina Tulla sisään: sfc/scannow
  pysäytyskoodin välimuistin hallinta
 3. Odota, kunnes prosessi on valmis (se voi kestää hetken); jos ratkaisu löytyy, se otetaan automaattisesti käyttöön.
 4. Sulje nyt komentokehote ja käynnistä tietokone uudelleen.

5. Suorita DISM

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows-haku ja tyyppi cmdja napsauta sitten Suorita järjestelmänvalvojana.
  6 menetelmää lopetuskoodivälimuistin hallinnan ratkaisemiseksi
 2. Kirjoita seuraava rivi ja paina Tulla sisään:
  DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  pysäytyskoodin välimuistin hallinta
 3. Odota, kunnes tarkistus on valmis, käynnistä tietokone uudelleen ja yritä päivittää uudelleen.

6. Suorita chkdsk

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows-haku ja tyyppi cmdja napsauta sitten Suorita järjestelmänvalvojana.
  6 menetelmää lopetuskoodivälimuistin hallinnan ratkaisemiseksi
 2. Kun Komentokehote alkaa, kirjoita alla oleva komentosarja ja paina Tulla sisään ajaa sitä.
  chkdsk /f /r C:
 3. Sinun on suoritettava tämä tarkistus jokaiselle kiintolevyosiolle, joten muista korvata C vastaavalla kiintolevyn kirjaimella.
  chkdsk-cmd

Blue Screen of Death -virheet, kuten pysäytyskoodin välimuistin hallintavirhe, voivat olla hankalia, mutta voit korjata ne helposti käyttämällä joitain ratkaisujamme.

Pahimmassa tapauksessa saatat joutua vaihtamaan kiintolevyn tai kokeilemaan, toimiiko kiintolevysi toisessa tietokoneessa. Kerro meille, mitkä ratkaisut toimivat sinulle parhaiten.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.