• Pystysuorat viivat kohdassa a PC-näyttö voi johtua laitteisto epäonnistuminen tai ongelma sinussa näytönohjain.
 • Ongelma on luultavasti tietokoneesi LCD-näytössä, jos viivat ovat erilaisia värit tai vaihda, kun lisäät painetta paneelista.
 • Tutustu alla oleviin ratkaisuihin päästäksesi takaisin tietokoneeseesi.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Olet saattanut kohdata tietokoneen näytöllä pystysuuntaisia ​​viivoja, jotka kulkevat näytön ylhäältä alas, joko sinisiä, valkoisia tai monivärisiä.

Tämä voi aiheuttaa paljon ahdistusta, varsinkin kun pelkäät, että tietokoneesi saattaa kaatua.

Vastaanottaja korjaa tämä ongelma ja Vaakaviivat 144 Hz monitorissa yhdessä tai useammassa, olemme laatineet luettelon mahdollisista ratkaisuista, joiden pitäisi olla hyödyllisiä. Muista tarkistaa ne alla.

Contents

Mikä aiheuttaa pystysuorat viivat näytössäni?

Jos näytössä näkyy viivoja, vaikka sitä ei ole liitetty mihinkään kaapeleihin tai muihin syöttömenetelmiin, ongelma johtuu todennäköisesti näytöstä itsestään.

Joissakin tapauksissa kuvaongelmia, kuten viivoja, voivat aiheuttaa vialliset sisäiset nauhaliitännät tai itse LCD-paneeli. Sinulla voi olla mustavalon vuotoa, jos huomaat valoa vuotavan tietokoneesi näytön reunojen ympäriltä.

Oletetaan, että viivat katoavat, kun ulkoinen näyttö ei vastaanota mitään tuloa. Siinä tapauksessa sinulla voi olla ongelma tietokoneen ja ulkoisen näytön välisessä yhteydessä tai ongelma tietokoneen grafiikka-ohjaimissa, ohjainasetuksissa tai kuva-asetuksissa.

Miksi kannettavan tietokoneen näytöllä näkyy pystysuuntaisia ​​viivoja?

Monet käyttäjät ilmoittivat vihreistä viivoista Windows-kannettavissa tietokoneissa, ja ohjaimesi aiheuttavat usein tämän ongelman, joten muista päivittää ne usein.

Tämä on yleinen ongelma; vaakasuuntaisia ​​viivoja kannettavien näytöillä on raportoitu sekä Lenovon että Acerin laitteissa.

Vääristyneen näytön ongelmat Windowsissa eivät ole mitään uutta, ja toivottavasti tämän oppaan pitäisi auttaa sinua korjaamaan ongelman lopullisesti.

Kuinka korjaan pystysuorat viivat näytössäni?

1. Tarkista näytön resoluution näyttöasetukset

 1. Lehdistö Windows, kirjoita sitten resoluutio ja avaa huipputulos.Vaihda pystysuorat viivat uudelleen näytössä
 2. Resoluutio, jossa on merkintä Suositeltava, sopii kannettavan tietokoneen näytön alkuperäiseen resoluutioon (korkein, mitä näyttösi voi tukea)res-change - näytä pystysuorat viivat näytössä
 3. Voit asettaa kirkkauden ja kontrastin näytön säätimistä.

2. Päivitä näytönohjain

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -kuvaketta ja valitse sitten Laitehallinta.device-manager-w10 amd ohjaimen asennusongelmia
 2. Laajenna Näytön sovittimet kansio, napsauta näytönohjainkorttiasi hiiren kakkospainikkeella ja valitse Päivitä ohjain.update-driver-w10 amd ohjaimen asennusongelmia
 3. Uudelleenkäynnistää tietokoneellesi. Näytön näytönohjaimen aiheuttamat pystysuorat viivat häviävät myöhemmin.

merkintä: Saatat joutua tuntemaan näytönohjaimesi nimen, jos se on esimerkiksi NVIDIA, AMD tai Intel, koska silloin sinun on ladattava suoraan jommankumman näistä verkkosivuilta.

Ajurien pitäminen ajan tasalla on ratkaisevan tärkeää, jos haluat saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn. Voit päivittää ne manuaalisesti käyttämällä järjestelmätietokantaa yllä mainitulla tavalla tai käyttää ohjelmistoa, joka tekee sen automaattisesti.

Useimmiten järjestelmä ei päivitä tietokoneesi laitteiston ja oheislaitteiden yleisiä ohjaimia oikein. Yleisen ohjaimen ja valmistajan ohjaimen välillä on keskeisiä eroja.Oikean ohjainversion etsiminen kullekin laitteistokomponentille voi olla työlästä. Siksi automaattinen avustaja voi auttaa sinua löytämään ja päivittämään järjestelmäsi oikeilla ohjaimilla joka kerta, ja suosittelemme DriverFix. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lataa ja asenna DriverFix.
 2. Käynnistä ohjelmisto.
 3. Odota, että kaikki vialliset ajurit havaitaan.
 4. DriverFix näyttää nyt kaikki ohjaimet, joissa on ongelmia, ja sinun on vain valittava ne, jotka haluat korjata.
 5. Odota, että sovellus lataa ja asentaa uusimmat ohjaimet.
 6. Uudelleenkäynnistää tietokoneellesi, jotta muutokset tulevat voimaan.
DriverFix

DriverFix

Pidä PC-komponenttien ohjaimet toiminnassa täydellisesti vaarantamatta tietokonettasi.

Ilmainen kokeilu

Vieraile verkkosivustolla

Vastuuvapauslauseke: tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


3. Päivitä näytönohjain ajuri vanhempaan versioon

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -kuvaketta ja valitse sitten Laitehallinta.device-manager-w10 amd ohjaimen asennusongelmia
 2. Laajenna Näyttösovittimet-osio, napsauta näytönohjainta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.näyttöön pystysuorat viivat näytössä
 3. Siirry Ohjain-välilehteen ja napsauta sitten Palauta ohjain, jos vaihtoehto on käytössä. Jos kannettavan tietokoneen näytöllä on yksi pystysuora viiva, se ei ole enää ongelma tämän jälkeen.kuljettajan ja taaksepäin pystysuorat viivat näytössä

4. Käytä näytön laadun vianmääritystä

 1. Lehdistö Windows ja astu sisään ohjata. Valitse seuraavaksi Ohjauspaneeli tulosluettelosta.ohjauspaneeli-serarch-w10 opera ei vastaa
 2. Napsauta oikeasta kulmasta Näytä ja valitse Suuret kuvakkeet.view-large 0x80070002 Windows-päivitys
 3. Valitse Vianmääritys.Vianmääritysvaihtoehto 0x80070002 Windows-päivitys
 4. Siirry vasempaan ruutuun ja napsauta Näytä kaikki.
 5. Valitse Näytön laatu.
 6. Kirjoita järjestelmänvalvojan salasana tai anna käyttöoikeudet pyydettäessä. Sitten tietokoneen näytön pystysuorat viivat ratkaistaan.

5. Tarkista, näkyvätkö pystysuorat viivat BIOSissa

 1. Sammuta tietokone, mutta pidä virtajohto kytkettynä.
 2. Käynnistä se uudelleen.
 3. Lehdistö F10 toistuvasti.

Jos pääset BIOS-asetuksiin ja rivit näkyvät edelleen, kyseessä voi olla laitteistovika. Suorita tässä tilanteessa kova tai pakotettu nollaus ja sitten BIOS-päivitys.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Muistaa Älä keskeytä prosessia, koska se voi aiheuttaa enemmän vahinkoa, jota on vaikea korjata. Jos BIOSin päivittäminen tuntuu pelottavalta, voit tehdä asioista helpommin saatavilla teknisten asiantuntijoidemme avulla. Esimerkiksi Lenovon kannettavan tietokoneen näytön ongelman pystysuorat viivat korjataan myöhemmin.

Jos BIOSissa ei näy pystysuoraa viivaa, kyseessä on ohjelmistoon liittyvä ongelma, kuten vanhentuneet ohjaimet. Tässä tapauksessa sinun on päivitettävä näytön ohjaimet seuraavasti:

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -kuvaketta ja valitse sitten Laitehallinta.device-manager-w10 amd ohjaimen asennusongelmia
 2. Laajenna Näyttösovittimet-kansio, napsauta näytönohjainta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Päivitä ohjain.update-driver-w10 amd ohjaimen asennusongelmia
 3. Poistu turvallisesta tilasta.

6. Suorita puhdas käynnistys

 1. Tyyppi msconfig Windowsin hakukentässä ja paina Tulla sisään.msconfig-w10 pystysuorat viivat näytössä
 2. Etsi Palvelut -välilehti ja tarkista Piilota kaikki Microsoftin palvelut laatikko. Klikkaus Poista kaikki käytöstä.piilota tai poista näytön pystyviivat käytöstä
 3. Siirry kohtaan Aloittaa -välilehti ja napsauta sitten Avaa Tehtävienhallinta.käynnistys-avaa pystysuorat viivat näytössä
 4. Valitse mikä tahansa käynnistysohjelma, jonka uskot häiritsevän, ja valitse sitten Poista käytöstä.
 5. Sulje Task Manager, napsauta OK System Configuration -ikkunassa ja käynnistä tietokone uudelleen. Tietokonenäytön pystysuorat viivat korjataan.

Tietokoneen puhtaan käynnistyksen suorittaminen vähentää ohjelmistoon liittyviä ristiriitoja, jotka voivat tuoda esiin perussyyt käynnistyskorjauksen yhteensopimattomuuteen käyttöjärjestelmäsi kanssa.

Nämä ristiriidat voivat johtua sovelluksista ja palveluista, jotka yleensä käynnistyvät ja toimivat taustalla, kun käynnistät Windowsin.

Jos et voi avata Task Manageria, meillä on sinulle oikea ratkaisu.

Kun kaikki nämä vaiheet on suoritettu huolellisesti, sinulla on puhdas käynnistysympäristö, jonka jälkeen voit yrittää käynnistää tietokoneesi uudelleen.

Mistä tiedän, onko näyttöni rikki?

Taustavalon vika on ensisijainen syy LCD-näyttöjen ja LEDien himmenemiseen. Toisaalta himmennys tapahtuu pääasiassa CRT-näytöissä, kun elementtikatodiputkisäde lakkaa toimimasta.

Jos näytön lataaminen kestää kauan, se on toinen merkki siitä, että näyttösi on lähellä käyttöikänsä loppua. Lisäksi se on mitä todennäköisimmin merkki sisäisestä ongelmasta, joka voi lopulta johtaa LCD-näytön vikaantumiseen.

Pitkällä aikavälillä jotkin pikselit ovat viallisia ja kieltäytyvät näyttämästä kuvaa kontrastina. Seurauksena on, että näytöllä näkyy tyhjiä pikseleitä siellä, missä ne aiemmin olivat. Näitä pikseleitä pidetään joko kuolleina tai vioittuneina niiden tilasta riippuen.

Korjasiko mikään näistä ratkaisuista näytön yhden pystysuoran viivan? Kerro meille pudottamalla kommenttisi alla olevaan osioon.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.