• Jos Windows ei löydä äänilaitetta, et kuule ääntä tietokoneesta.
 • Virheen taustalla ovat yleensä vioittuneet tai vanhentuneet ohjaimet, yhteysongelmat tai kolmannen osapuolen konfliktit.
 • Voit korjata asiat muun muassa suorittamalla erillisen vianmäärityksen tai päivittämällä ohjaimet.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

The Äänentoistolaitetta ei ole asennettu virhe ilmenee, kun Windows ei löydä äänilaitetta. Näet tämän ilmoituksen ilmaisinalueen yläpuolella, kun siirrät osoittimen äänikuvakkeen päälle.

Näin ollen ääntä ei kuulu, jos Windows ei löydä äänilaitteen laitteistoa. Valitettavasti ongelma ilmenee usein järjestelmäpäivitysten jälkeen.

On kuitenkin olemassa muutamia mahdollisia ratkaisuja Windows ei löydä äänilaitetta -ongelmaan, ja keskustelemme niistä täällä.

Contents

Miksi äänilaitettani ei tunnisteta Windows 10:ssä?

Yksi yleisimmistä syistä Emme löydä äänilaitetta Windows 10:n virhe johtuu virheellisistä yhteyksistä, olipa se sitten langallinen tai langaton.

Jos käytät langallisia äänilaitteita, tarkista, että se on kytketty oikein tietokoneeseen ja että kaapeli tai portti ei ole vaurioitunut. Jos käytät langattomia, tarkista Bluetooth-ongelmia, suorita erillinen vianmääritys ja muut asiaankuuluvat ongelmat.

Ohjainten on myös usein havaittu johtavan tilanteisiin, joissa tietokoneesi ei tunnista äänilaitetta. Lisäksi tietokoneeseen asennetut kolmannen osapuolen sovellukset voivat aiheuttaa ristiriitoja.

Miksi saan Emme löydä äänilaitetta 0xc00d36 virheviesti?

Tämäntyyppiset virheet ovat melko yleisiä, ja monet ilmoittivat musiikki-/videovirheestä 0xc00d36c4. Jos tämä ongelma ilmenee, tarkista ääniohjaimet ja päivitä ne tarvittaessa.

Toinen yleinen syy on ei-tuettujen videomuotojen käyttäminen, joka voidaan korjata asentamalla tarvittavat koodekit.

Tämän lisäksi äänen kanssa on monia ongelmia, mutta voit aina korjata äänilaitteiden ongelmat Windowsissa.

Miten korjaan? Äänentoistolaitetta ei ole asennettu virhe?

1. Asenna äänikortin ohjain uudelleen

 1. Lehdistö Windows + R avata Juostatulla sisään devmgmt.msc tekstikentässä ja napsauta OK.devmgmt.msc korjata Windows ei löydä äänilaitetta
 2. Tuplaklikkaus Ääni-, video- ja peliohjaimet.laajentaa luokkaa
 3. Napsauta äänisovitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista laite.poista laite korjataksesi Windows ei löydä äänilaitetta
 4. Klikkaa Poista asennus -painiketta vahvistuskehotteessa.poista asennus
 5. Kun olet poistanut laitteen, käynnistä tietokone uudelleen, ja Windows etsii ja asentaa automaattisesti parhaat saatavilla olevat ohjaimet.

Vaihtoehtoisesti voit korvata vioittuneet äänisovittimen ohjaimet erillisellä kolmannen osapuolen työkalulla, kuten DriverFix.

Napsauta alla olevaa painiketta, siirry viralliselle verkkosivustolle ja lataa työkalu.

Asenna se ja avaa ohjelmiston ikkuna. DriverFix etsii ja havaitsee automaattisesti vioittuneen tai vanhentuneen äänikorttiohjaimen.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

DriverFix suosittelee yhteensopivia päivityksiä paitsi ääniohjaimellesi, myös kaikille vanhentuneille ohjelmistoille, jotka se löytää, jotta voit valita haluamasi.

DriverFix

DriverFix

Käytä tätä nopeaa ja luotettavaa menetelmää kaikkien laiteohjainten tunnistamiseen ja päivittämiseen ja ääniasetusten palauttamiseen Windows 10:ssä.

Ilmainen kokeilu

Vieraile verkkosivustolla

2. Suorita äänentoiston vianmääritys

 1. Lehdistö Windows + minä avata asetuksetja valitse Päivitys ja suojaus vasemmalta.päivitys ja suojaus
 2. Valitse seuraavaksi Vianetsintä navigointiruudusta ja napsauta Muita vianmäärityksiä oikealla.ylimääräisiä vianmäärityksiä
 3. Valitse Äänen toistaminen ja napsauta Suorita vianmääritys painiketta sen alla.toistaa ääntä korjataksesi Windows ei löydä äänilaitetta
 4. Noudata nyt näytön ohjeita ja valitse oikea vastaus, kun sinua kehotetaan viimeistelemään prosessi.vianmääritys

Sisäänrakennettu vianmääritys on tehokas tapa käsitellä asioita, kun Windows ei löydä äänilaitetta ja sen pitäisi poistaa ongelma. Vaikka se toimii vain Microsoftille ilmoitettuihin ongelmiin ja sitä varten esiteltyyn korjaustiedostoon.

3. Ota äänisovitin uudelleen käyttöön

 1. paina Windows + X ja valitse Laitehallinta.Laitehallinta
 2. Tuplaklikkaus Ääni-, video- ja peliohjaimet laajentaaksesi tätä luokkaa.ääni-, video- ja peliohjaimet
 3. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella siellä lueteltua äänisovitinta ja valitse Poista laite käytöstä.poista laite käytöstä korjataksesi Windows ei löydä äänilaitetta
 4. Klikkaus Joo vahvistuskehotteessa.Joo
 5. Ota se uudelleen käyttöön napsauttamalla äänisovitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla ota käyttöön laite.salli laite korjata Windows ei löydä äänilaitetta

Jos kyseessä on pieni virhe tai triviaaliset ongelmat äänilaitteessa, yksinkertaisesti asentamalla se uudelleen pitäisi korjata asiat, jos kohtaat En löytänyt äänilaitettasi. Varmista sitten, että se on kytketty, ja yritä uudelleen.

4. Tarkista, että Windowsin äänipalvelut ovat käytössä

 1. Lehdistö Windows + Rtyyppi services.msc tekstikentässä ja napsauta OK tai lyödä Tulla sisään.services.msc
 2. Etsi ja kaksoisnapsauta sitä Windows Audio avaamaan sen Ominaisuudet.windows audio
 3. Valitse Automaattinen alkaen Käynnistystyyppi avattavasta valikosta ja napsauta alkaa jos palvelu ei ole käynnissä.aloita korjaaminen Windows ei löydä äänilaitetta
 4. Klikkaus OK tallentaaksesi muutokset ja sulkeaksesi ikkunan.OK
 5. Kaksoisnapsauta sitten Windows Endpoint Audio Builder.Windowsin äänen päätepiste
 6. Valitse jälleen Automaattinen alkaen Käynnistystyyppi avattavasta valikosta ja napsauta alkaa -painiketta.suorita palvelu korjataksesi Windows ei löydä äänilaitetta
 7. Napsauta lopuksi OK tallentaaksesi muutokset.okei

Pidä mielessä, että Windows Audio ja Windows Audio Endpoint Builder ovat kaksi palvelua, jotka on otettava käyttöön äänilaitteissa. Ja jos nämä kaksi eivät ole käynnissä, saatat kohdata joukon ongelmia, mukaan lukien Emme löydä äänilaitetta: 0x8889000f.

5. Suorita järjestelmän palautus

 1. Lehdistö Windows + R avata Juostatyyppi rstrui.exe tekstikentässä ja napsauta OK.rstrui.exe
 2. paina Seuraava -painiketta avataksesi palautuspisteiden luettelon.Seuraava
 3. Valitse palautuspiste luettelosta ja napsauta Seuraava.palauttaa korjataksesi Windows ei löydä äänilaitetta
 4. Napsauta lopuksi Suorittaa loppuun aloittaaksesi palautusprosessin.suorittaa loppuun

Järjestelmän palauttaminen on tehokas työkalu monien Windows-ongelmien korjaamiseen. Se yksinkertaisesti palauttaa järjestelmän tilaan, jossa virhettä ei ollut, muokkaamalla määritettyjä asetuksia ja asennettuja sovelluksia, vaikka se ei vaikuta tietokoneeseen tallennettuihin tiedostoihin.

Palautuspisteen valitseminen, joka on luotu ennen kuin kohtasit ensimmäisen kerran Windows ei löydä äänilaitetta virhe on kriittinen. Ja siksi on suositeltavaa luoda palautuspisteitä manuaalisesti silloin tällöin, jotta voit palauttaa asiat normaaliksi ongelmatilanteissa.

6. Palauta Windowsin tehdasasetukset

Jos mikään muu ei toimi, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palauttaa Windowsin tehdasasetukset. Ja suosittelemme, että tyhjennät kaiken PC:ltä, kun sinulle annetaan vaihtoehto, koska tässä tapauksessa on suurempi mahdollisuus, että virhe voidaan poistaa.

Voit luoda varmuuskopion tiedostoista luotettavien pilvitallennuspalveluiden avulla palauttaaksesi asiat nollauksen jälkeen, mutta se on henkilökohtainen valinta.

Kun nollausprosessi on valmis, asioiden pitäisi olla kunnossa Windows ei löydä äänilaitetta virhe korjattu.

Kuinka voin asentaa äänilaitteen uudelleen Windows 10:ssä?

 1. Tyyppi Laitehallinta in Hae valikosta ja napsauta asianmukaista hakutulosta.Laitehallinta
 2. Etsi äänilaite, jonka haluat asentaa uudelleen, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Poista laite.poista laite
 3. Napsauta nyt vahvistuskehotteessa Poista asennus.poista asennus
 4. Kun olet valmis, napsauta Etsi laitteistomuutoksia -kuvaketta asentaaksesi laite ja asianmukainen ohjain uudelleen.etsi laitteistomuutoksia

Se siitä! Nämä ovat joitakin päätöslauselmia, joiden pitäisi korjata Ei äänilähtöä virhe, kun Windows ei löydä äänilaitteen laitteistoa.

Jos yllä olevat ratkaisut eivät toimi, saatat joutua asentamaan tehokkaan ja luotettavan äänikortin.

Toivomme, että tämä artikkeli oli hyödyllinen. Kerro meille, mitkä ratkaisut toimivat sinulle kommenttiosiossa.