• Vanhentuneet näytönohjaimet voivat aiheuttaa sen, että VGA ei toimi.
 • HDMI-liitäntään vaihtaminen on helppo vaihtoehto VGA-ongelmien ohittamiseksi.
 • Tietokoneen uudelleenkäynnistys on tehokas vaihtoehto, joka kannattaa harkita, kun kohtaat grafiikkaan liittyviä ongelmia.

5 tapaa korjata kannettavan tietokoneen VGA-signaali, kun se ei toimi

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Kannettavan tietokoneen kytkemisen näyttöön toista näyttöä varten pitäisi olla helppoa, eikö? Monet asiat voivat kuitenkin mennä pieleen, kun kytket tietokoneen näyttöön VGA-liitännällä.

Useimmat käyttäjät ovat valittaneet VGA:n toimimattomuudesta. Se tarkoittaa kannettavan tietokoneen VGA-signaalin ongelmaa, mikä tarkoittaa, että se ei voi jakaa näyttöä näytön kanssa.

VGA (Video Graphics Adapter) on liitin tietokoneen videolähtöön. Se luo analogisen liitännän kannettavan tietokoneen ja näytön välille.

Tarvitset kuitenkin kannettavassa tietokoneessasi VGA-signaalin, jotta voit lähettää grafiikkasi näyttöön. Toinen grafiikkasovitin on HDMI. Lisäksi käyttäjät valittavat siitä, että VGA ei toimi HDMI:n ollessa päällä.

Lisäksi useat olosuhteet voivat olla syynä siihen, että kannettavan tietokoneen VGA-HDMI ei toimi. Laitteisto- tai yhteysongelmat ovat tämän ongelman hallitseva syy.

Contents

Miksi VGA:ssani ei ole signaalia?

 • Laitteisto-/yhteysongelmat: Yksi syy siihen, miksi käyttäjät kohtaavat VGA-signaalin puuttumisen, on yhteysvirhe. Kun VGA-kaapelia ei ole kytketty oikeaan porttiin, se ilmaisee ongelmia, kuten HP:n kannettavan tietokoneen VGA-lähtö ei toimi. Lisäksi, jos liitintä ei ole kytketty kokonaan VGA-porttiin, se voi vaikuttaa signaaliyhteyteen kannettavan tietokoneen kanssa.
 • Vanhentuneet grafiikkaohjaimet: Vanhentuneiden ohjaimien käyttäminen tietokoneellasi voi aiheuttaa monia ongelmia näyttöyhteyksissä. Koska vanhentuneista näytönohjainajureista puuttuu tärkeitä päivityksiä, jotka auttaisivat niitä suorittamaan grafiikan sujuvasti, ne voivat kohdata ongelmia, kuten VGA-signaalin puuttuminen. Myös kannettavan tietokoneen ja television VGA:n toimimattomuusongelma voi johtua vanhentuneiden näytönohjainten ohjaimista.
 • Tietokone lepotilassa: Näyttö ei voi vastaanottaa VGA-signaalia kannettavasta tietokoneesta, jos kannettava tietokone on lepotilassa tai horrostilassa. Kannettava tietokone katkaisee yhteyden kaikista laitteista lepotilassa, koska se koskee virtuaalista näytönohjainta.
 • Vanhentuneet Windows: Vanhentunut Windows osoittaa, että tietokoneessasi oleva versio on vanha ja se on päivitettävä. Siksi se voi estää VGA-signaalin tai haitata grafiikan lähetystä, mikä johtaa näihin VGA-ongelmiin Windows 10/11:ssä.

Mistä tiedän, onko VGA rikki?

Paras tapa testata, onko VGA:ssasi ongelmia, on vaihtaa VGA-liitin uuteen ja katsoa, ​​jatkuuko ongelma. VGA-liittimen käyttäminen toisen kannettavan tietokoneen kanssa voi myös auttaa sinua selvittämään, onko VGA-laite viallinen.

Kuinka voin korjata kannettavan tietokoneeni VGA: n, jos se ei toimi?

1. Käynnistä tietokone uudelleen

 1. Klikkaus alkaa näytölläsi.
 2. Valitse Tehoa avattavasta valikosta.
 3. Klikkaa Uudelleenkäynnistääsitten OK.5 tapaa korjata kannettavan tietokoneen VGA-signaali, kun se ei toimi

Laitteen uudelleenkäynnistäminen voi korjata Dellin kannettavan tietokoneen VGA-lähdön toimimattomuuden.

2. Tarkista VGA-liitäntä

Varmista, että VGA on kytketty oikeaan porttiin. Tarkista myös, että se on kytketty kokonaan pistorasiaan työntämällä sitä kevyesti porttiin.

3. Päivitä näytönohjaimet

 1. paina Windows + R näppäimiä kysyäksesi Suorita valintaikkuna.
 2. Tyyppi devmgmt.MSCja napsauta sitten OK -painiketta.5 tapaa korjata kannettavan tietokoneen VGA-signaali, kun se ei toimi
 3. Klikkaa Näytön sovittimet.5 tapaa korjata kannettavan tietokoneen VGA-signaali, kun se ei toimi
 4. Valitse kuljettaja ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella.
 5. Klikkaa Päivitä ohjain vaihtoehto ja valitse Hae ohjaimia automaattisesti.5 tapaa korjata kannettavan tietokoneen VGA-signaali, kun se ei toimi

Näytönohjainten päivittäminen korjaa kannettavan tietokoneen VGA-portin, joka ei toimi Windows 10/11:ssä.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Nopein ja tehokkaampi tapa säästää aikaa ja hoitaa työn puolestasi on valita ohjelmisto, joka päivittää ohjaimet automaattisesti puolestasi.

Suosittelemme käyttämään DriverFixiä tämäntyyppisiin ongelmiin. Tämä työkalu tunnistaa vanhat ja puuttuvat ohjaimet ja antaa sinun päivittää ne yhdellä napin painalluksella.

5 tapaa korjata kannettavan tietokoneen VGA-signaali, kun se ei toimi

DriverFix

Aloita tämän tehokkaan ja käyttäjäystävällisen ohjelmiston käyttö pitääksesi ohjaimesi ajan tasalla.

Vapaa ladata

4. Päivitä Windows

 1. Klikkaa alkaa -painiketta Työpöytä.
 2. Valitse asetukset vaihtoehdoista ja valitse Päivitys ja suojaus.5 tapaa korjata kannettavan tietokoneen VGA-signaali, kun se ei toimi
 3. Klikkaa Windows päivitysja valitse sitten Tarkista päivitykset.5 tapaa korjata kannettavan tietokoneen VGA-signaali, kun se ei toimi

Windows lataa automaattisesti päivitykset, jos niitä on saatavilla.

5. Vaihda HDMI-liitäntään

Yksinkertainen tapa korjata kannettavan tietokoneen VGA-ongelma, joka ei toimi, on vaihtaa toiseen liittimeen, joka on HDMI. High-Definition Multimedia Interface on toinen tapa, jolla käyttäjät voivat siirtää ääntä ja videota kannettavasta tietokoneesta näytölle.

Vaihda HDMI-liitäntään säästääksesi asetusten vianetsinnän aiheuttamaa stressiä. Se voi auttaa korjaamaan kannettavan tietokoneen VGA-HDMI-ongelman.

Kuinka voin ottaa VGA:n käyttöön kannettavassa tietokoneessani?

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella omaa näyttö ja valitse Näyttöasetukset.
 2. Valitse Yhdistä langattomaan näyttöön ja valitse Havaita.5 tapaa korjata kannettavan tietokoneen VGA-signaali, kun se ei toimi
 3. Valita VGA-näyttö ja klikkaa OK.

Tämän avulla voit vaihtaa kannettavan tietokoneen VGA-näyttöön.

Nämä ovat tehokkaimpia vianmääritysratkaisuja, joita voimme keksiä. Jos ongelmasi kuuluu näihin luokkiin, minkä tahansa yllä olevista korjauksista pitäisi auttaa ratkaisemaan kannettavan tietokoneen VGA-ongelma.

Suosittelemme kuitenkin käyttäjiä lukemaan artikkelimme, jossa kerrotaan, kuinka DisplayPort VGA-sovittimeen ei toimi / ei signaalia.

Lopuksi käyttäjät voivat lukea, mitä tehdä, jos VGA lakkaa toimimasta Windows 10/11 -päivityksen jälkeen.

Jos jokin näistä on toiminut sinulle, jätä palautetta ja ehdotuksia alla oleviin kommentteihin. Haluaisimme kuulla sinusta.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.