• Bluetooth-näppäimistöt ovat erinomainen tapa vähentää tietokoneeseen kytkettyjä kaapeleita.
 • Jotkut käyttäjät ilmoittivat kuitenkin, että heidän Bluetooth-näppäimistönsä ovat joskus myöhässä.
 • Ongelma on helppo korjata, eikä sen pitäisi kestää muutamaa minuuttia kauempaa ratkaisujemme avulla.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Syöttöviive Bluetooth-laitteella, erityisesti näppäimistöllä ja hiirellä, voi olla erittäin turhauttavaa, varsinkin kun työskentelet jonkin parissa tai pelaat suosikkipeliäsi ja huomaat, että jokin on hieman pielessä.

On jo tarpeeksi stressaavaa saada työsi tehtyä määritetyissä aikatauluissa, joten kun laitteet, kuten hiiri tai näppäimistö, viivästyvät, ne pahentavat ongelmaa, jolloin työsi vähenee.

Tällaisten viiveiden mahdolliset syyt riippuvat tietokoneesi asetuksista, käyttöjärjestelmästä, käytössä olevista oheislaitteista ja muista laitteisto-ongelmista, jotka näyttävät olevan näppäimistöongelmia. Toinen syy voi olla yhteensopimaton laiteohjain.

Jos haluat korjata Bluetooth-näppäimistön viiveen, kokeile joitain alla luetelluista ratkaisuista ja katso, auttaako se.

Contents

Miksi Bluetooth-näppäimistöni viivästyy?

Näppäimistön hidas vaste Windowsissa on suhteellisen yleinen ongelma, ja se voi johtua ohjaimistasi, joten varmista, että pidät ne aina ajan tasalla. Voit myös suorittaa Bluetooth-näppäimistön viivetestin.

Jos näppäimistö kirjoittaa vääriä merkkejä, kyseessä voi olla häiriö, ja sisäänrakennetun vianmäärityksen pitäisi pystyä korjaamaan se.

On myös mahdollista, että hiirtä tai näppäimistöä ei tunnisteta oikein, ja jos näin tapahtuu, sinun on tarkistettava, onko laitteesi paritettu täydellisesti.

Onko Bluetooth-näppäimistöissä viive?

Ihannetapauksessa Bluetooth-näppäimistöissä ei pitäisi olla mitään, mutta joissakin halvemmissa malleissa on viive- ja latenssiongelmia. Tämä johtuu yleensä huonolaatuisista laitteistoista ja komponenteista.

Jos ostaisit luotettavan Bluetooth-näppäimistön ja pidät sen määritetyllä alueella, viive olisi minimaalinen tai ei ollenkaan. Ja pieni viive ei vaikuta pelikokemukseen.

Kuinka korjaan viivästyneen Bluetooth-näppäimistön Windows 11:ssä?

1. Päivitä tai asenna ohjaimet

1.1 Päivitä ohjaimet manuaalisesti

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -painiketta ja napsauta sitä Laitehallinta.
  korjaa Bluetooth-näppäimistön viive
 2. Kaksoisnapsauta seuraavaksi Näppäimistöt kirjoita tähän laajentaaksesi ja tarkastellaksesi ongelmallista.näppäimistöt
 3. Napsauta nyt hiiren kakkospainikkeella viivästynyttä näppäimistöä ja valitse Päivitä ohjain kontekstivalikosta.päivitä ajurit korjataksesi bluetooth-näppäimistön viive
 4. Valitse Hae ohjaimia automaattisesti näkyviin tulevassa ikkunassa. Logitechin bluetooth-näppäimistön viiveongelma korjataan myöhemmin.etsiä ohjaimia automaattisesti

Odota, että käyttöjärjestelmä löytää ja asentaa automaattisesti parhaan saatavilla olevan ohjaimen tietokoneeseen, ja varmista sitten, että langattoman näppäimistön viive on poissa. Jos ei, sinun on löydettävä ohjain manuaalisesti valmistajan verkkosivustolta ja asennettava sitten uusin versio.

1.2 Päivitä ajurit automaattisesti

Ohjainten päivittäminen manuaalisesti voi kestää kauan, varsinkin jos sinun on päivitettävä useita tietokoneesi ohjaimia. Mutta onneksi on olemassa työkaluja, kuten DriverFix, jotka auttavat sinua tässä.

Tämä ohjelmisto etsii tietokoneeltasi vanhentuneita ohjaimia ja mahdollistaa useiden ohjainten päivittämisen samanaikaisesti. Lisäksi se varmistaa, että kaikki laitteistosi toimivat oikein pitämällä kaikki ohjaimet päivitettyinä.

Useimmiten järjestelmä ei päivitä tietokoneesi laitteiston ja oheislaitteiden yleisiä ohjaimia oikein. Yleisen ohjaimen ja valmistajan ohjaimen välillä on keskeisiä eroja.Oikean ohjainversion etsiminen kullekin laitteistokomponentille voi olla työlästä. Siksi automaattinen avustaja voi auttaa sinua löytämään ja päivittämään järjestelmäsi oikeilla ohjaimilla joka kerta, ja suosittelemme DriverFix. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lataa ja asenna DriverFix.
 2. Käynnistä ohjelmisto.
 3. Odota, että kaikki vialliset ajurit havaitaan.
 4. DriverFix näyttää nyt kaikki ohjaimet, joissa on ongelmia, ja sinun on vain valittava ne, jotka haluat korjata.
 5. Odota, että sovellus lataa ja asentaa uusimmat ohjaimet.
 6. Uudelleenkäynnistää tietokoneellesi, jotta muutokset tulevat voimaan.
DriverFix

DriverFix

Pidä PC-komponenttien ohjaimet toiminnassa täydellisesti vaarantamatta tietokonettasi.

Ilmainen kokeilu

Vieraile verkkosivustolla

Vastuuvapauslauseke: tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


2. Alustava vianetsintä

 1. Lehdistö Windows + minä avaamaan asetukset sovellus ja valitse Päivitys ja suojaus tässä.päivitys ja suojaus
 2. Valitse seuraavaksi Vianetsintä vasemmalta ja napsauta Muita vianmäärityksiä.vianetsintä Bluetooth-näppäimistön viiveen korjaamiseksi
 3. Valitse Näppäimistö vaihtoehto ja napsauta sitten Suorita vianmääritys painiketta sen alla.suorita vianmääritys korjataksesi Bluetooth-näppäimistön viive
 4. Suorita prosessi loppuun noudattamalla näytön ohjeita. Tämän jälkeen näppäimistön herkkyys Windows 11:ssä korjataan onnistuneesti.vianmääritys

Bluetooth-näppäimistön käyttö voi tuoda enemmän odottamattomia ongelmia kuin ehkä tiedät, yleensä huonojen yhteyksien tai asetusten vuoksi. Oman vianmäärityksen pitäisi saada asiat käyntiin, jos Logitechin Bluetooth-näppäimistö viivästyy.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Aluksi kannattaa pitää näppäimistö lähellä vastaanotinta ja varmistaa, ettei oheislaitteiden ja vastaanottimen välillä ole muita laitteita, jotka voisivat häiritä signaalia ja aiheuttaa viivettä.

Siirrä myös tietokoneen kaiuttimia, jos ne ovat tiellä, ja vaihda näppäimistön paristot varmistaaksesi, ettei se aiheuta viivettä.

Joskus ongelma voi johtua tietokoneesta, jolloin koko järjestelmä viivästyy, esimerkiksi jos siinä on vähän resursseja, kuten RAM-muistia ja prosessorin tehoa.

Tämä puolestaan ​​johti pätkimiseen ja viivästyneeseen näppäimistön syöttöön, mutta se ei aina tarkoita, että sinun pitäisi päivittää laitteistoa. Sen sijaan voit sulkea käyttämättömät sovellukset ja tarkistaa, korjaako tämä Bluetooth-näppäimistön viiveen.

3. Tarkista tietokoneen ja lähetin-vastaanottimen välinen USB-yhteys

 1. Irrota langaton lähetin-vastaanotin ja kytke se takaisin.
 2. Irrota se ja kytke se takaisin, jos se on kytketty USB-keskittimeen.
 3. Yritä yhdistää langaton lähetin-vastaanotin saman tietokoneen toiseen porttiin.
  • Jos sinulla on useita USB-portteja, kytke lähetin-vastaanotin eri porttiin samassa tietokoneessa.
  • Jos se on kytketty USB-keskittimeen, irrota se ja liitä se sitten suoraan saman tietokoneen USB-porttiin (varmista, että se on virtaa käyttävä keskitin, joka sopii suuritehoisille USB-laitteille).

Auttoiko tämä? Jos ei, kokeile seuraavaa ratkaisua.

4. Muodosta näppäimistön pariliitos SSP:n kautta ilman salasanaa

 1. Paina ja pidä painettuna Fn -näppäintä samanaikaisesti, kun pidät näppäimistön alla olevaa Yhdistä-painiketta painettuna.
 2. 3–5 sekunnin kuluttua näppäimistön yläosassa oleva pieni valo vilkkuu vuorotellen vihreänä ja punaisena. Tämä tarkoittaa, että näppäimistö on laitteesi havaittavissa kuuden minuutin ajan.
 3. Paina Windows + R avataksesi Suorita, kirjoita Ohjauspaneeli tekstikenttään ja napsauta OK.Ohjauspaneeli
 4. Etsi ja napsauta Laitteisto ja äänet.laitteisto ja ääni Bluetooth-näppäimistön viiveen korjaamiseksi
 5. Valitse Lisää laite.lisää laite
 6. Kun näppäimistö on luettelossa, valitse se ja seuraa ohjeita, jotta Wedge Keyboard -näppäimistö yhdistetään tietokoneeseen.
Huomautus-kuvake
MERKINTÄ

Jos haluat liittää näppäimistön tablet-laitteeseen tai toiseen tietokoneeseen, joka tukee SSP:tä salasanalla, paina pitkään Kytkeä vain painiketta.

5. Synkronoi näppäimistö uudelleen vastaanottimen kanssa

 1. Paina vastaanottimen painiketta ja varmista, että vastaanottimen merkkivalo vilkkuu. Jos painiketta ei ole, näytölle tulee valintaikkuna; Seuraa ohjeita.
 2. Paina ja vapauta Yhdistä kanava -painiketta näppäimistön alla.
 3. Tarkista, palaako vihreä valo – jatkuva valo tarkoittaa, että synkronointi onnistui. Jos ongelma jatkuu, yritä vaiheita uudelleen, niin sinun pitäisi pystyä synkronoimaan näppäimistö uudelleen.

Kun tämä on tehty, tällä tai jollakin edellisistä menetelmistä pitäisi olla kiinteä Bluetooth-näppäimistöviive Windows 11:ssä.

Jos huomaat, että järjestelmältä kestää kauemmin näppäimistösyötteen rekisteröinti Windows 11:ssä, suorita erillinen vianmääritys ja anna sen yrittää korjata asiat. Jos se ei toimi, voit lisätä Toistonopeus näppäimistöä varten.

5 tapaa korjata Bluetooth-näppäimistön viivästyminen Windows 11:ssä

Niille, jotka käyttävät sovellusta näppäimistön käyttäytymisen muokkaamiseen, se voi myös olla vastuussa viiveestä. Tässä tapauksessa paras vaihtoehto on poistaa sovellus välittömästi ja tarkistaa, onko parannuksia tapahtunut. Päivitä myös näppäimistön ohjaimet uusimpaan saatavilla olevaan versioon.

Onko parempi käyttää langallista vai langatonta näppäimistöä?

Tämä keskustelu on jatkunut pitkään ja koskee muita kriittisiä laitteita, kuten hiirtä, mikrofonia tai kuulokkeita. Ja vastaus on melko yksinkertainen.

Langalliset näppäimistöt toimivat yleensä paremmin kuin samassa hintaluokassa olevat langattomat näppäimistöt. Ja jos pidät aktiivisesta pelaamisesta, suosittelemme langallisen näppäimistön ostamista.

Mutta jokapäiväiseen käyttöön langattomat ovat yhtä hyviä, koska et yleensä huomaa viivettä, jos sellaista on. Ja sinulla on liikkuvuuden lisäetu täällä. Joten kaikki riippuu loppukäyttäjästä ja hänen vaatimuksistaan ​​ja mieltymyksistään.

Tässä kaikki tältä erää! Bluetooth-näppäimistösi ei pitäisi näyttää viivettä nyt, ja asioiden pitäisi toimia kuten ennen.

Jos aiot päivittää ja valita uudemman vaihtoehdon, tarkista markkinoiden parhaat näppäimistöt.

Kerro meille, pystyitkö korjaamaan Bluetooth-viiveen yllä olevien ratkaisujen avulla jättämällä kommentin alla olevaan osioon.