XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistovioista ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Ennen kuin siirrymme tämän postauksen ytimeen, puhutaanpa hieman siitä, mitä tarkoitamme a liiketoimintasuunnitelma.

Liiketoimintasuunnitelma on tärkein ensimmäinen askel voittoa tavoittelemattoman järjestön menestyksessä. Halusitpa muuttaa maailmaa tai muuttaa lähiympäristöäsi, tarvitset liiketoimintasuunnitelman aloittaaksesi.

Jos olet voittoa tavoittelematon tai suunnittelet sellaisen perustamista, saatat kysyä itseltäsi, miksi tarvitset liiketoimintasuunnitelman. No, sinä teet. Sinun täytyy ajatella voittoa tavoittelematonta järjestöäsi yrityksenä, jos ei muusta syystä kuin verottaja.

Kaiken tämän jälkeen tämä artikkeli ei käsittele liiketoimintasuunnitelman hyviä ja huonoja puolia. Kyse on siitä, mikä on paras ohjelmisto käytettäväksi, kun olet päättänyt tarvitsevasi sellaisen.

Joten tässä on ajatukseni muutamista markkinoiden parhaista voittoa tavoittelemattomille järjestöille tarkoitetuista liiketoimintasuunnitelmaohjelmistoista.

Contents

Rakenna kansalaisjärjestösi näillä liiketoimintasuunnitelmatyökaluilla

Jira ohjelmisto

Jira ohjelmisto

Jira ohjelmisto on yksi suosituimmista liiketoiminnan suunnitteluohjelmistoista, eikä se ole vain suosittu, koska se on hyvä siinä, mitä se tekee. Se on myös erittäin joustava, minkä näkevät sen monet ja erilaiset asiakkaat, kuten Dominoes Pizzas, Indeed.com, Quantas, Spotify, Sotheby’s ja brittiläinen Daily Telegraph.

Vaikka Jiralla on pilvipohjainen vaihtoehto, se tekee siitä erityisen suositun monien voittoa tavoittelemattomien järjestöjen keskuudessa, koska se voi ladata ohjelmiston ja isännöidä sitä paikallisella palvelimella. Tämä tarkoittaa, että ohjelmisto voidaan räätälöidä voittoa tavoittelemattoman järjestön täsmällisiin tarpeisiin.

Lataa Jira-ohjelmisto

 • MUUT: 6 parasta pienyritysten rahoitusohjelmistoa käytettäväksi

Business Plan Pro

Business Plan Pro

Palo Alto ohjelmisto tunnetaan luultavasti parhaiten pilvipohjaisesta LifePlan-ohjelmistostaan ​​(katso alla). Niille, jotka haluavat järjestöille liiketoimintasuunnitelmaohjelmiston, joka ei vaadi kuukausitilausta ja jonka voi ladata paikalliselle koneelle, Business Plan Pro on ratkaisu.

Se, mitä saat Business Plan Prolla, on merkittävää. En aio luetella kaikkea tässä, mutta tässä on muutamia asioita, jotka nostivat mieleeni:

 • Yli 500 mallisuunnitelmaa
 • Tehokas integroitu taloudellinen tuki
 • Helppo noudattaa ohjeita jokaiselle osalle
 • Esimerkkejä, joilla pääset alkuun
 • Ilmaiset e-kirjat.

Sillä on myös liiketoiminnan suunnittelukurssit sisältyvät hintaan, joten jos et ole varma mitä olet tekemässä, tämä on erinomainen plus. Tietenkin toinen iso plussa on, että se on saatavilla kertamaksulla.

Siinä on kaksi vaihtoehtoa, joten jos haluat nähdä, mikä vaihtoehto sopii parhaiten järjestöllesi, siirry osoitteeseen Business Plan Pron virallinen verkkosivusto.

 • Toimittajan huomautus: Jos olet kiinnostunut muista liiketoiminnan suunnittelutyökaluista, tutustu laajaan opaskokoelmaamme.

Biz Plans 4 U

Biz Plans 4 U

Suurimmalla osalla tässä viestissä esitellyistä ohjelmistoista on hintansa, ja vaikka kaikki ymmärtävät, että jopa voittoa tavoittelemattomilla järjestöillä on menoja, paljon kuluttamista voidaan pitää kohtuuttomana. Biz Plans 4 U on ratkaisu vaativimmillekin voittoa tavoittelemattomille omistajille tai johtajille. Se sisältää:

 • Kaksi suunnitelmaa – liiketoiminta ja markkinointi
 • Käyttää Microsoft Wordia ja Exceliä
 • Kaaviot ja kaaviot, jotka päivittyvät automaattisesti
 • Kaikki liiketoimintasuunnitelman osat
 • Budjetti ja tilinpäätös

Vaikka se ei olekaan täydellinen ratkaisu, jos olet aloittamassa ja tarvitset jotain, joka on helppokäyttöinen ja edullinen, tämä vaihtoehto voi sopia sinulle maan tasalle.

Lataa Biz Plans 4 U

 • MUUT: 6 parasta ohjelmistoa yritysverojen ilmoittamiseen

LivePlan

LivePlan-liiketoiminnan suunnittelija

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Olet ehkä nähnyt tässä viestissä kaavan, että kaikilla tuotteilla, joista olen puhunut tähän mennessä, on mahdollisuus ladata ohjelmisto paikalliselle koneellesi.

Tämä ei johdu siitä, että olen pilvipohjaisten ratkaisujen vastainen; Monet ihmiset eivät vain halua maksaa kuukausimaksuja. Useimmat voittoa tavoittelemattomille järjestöille tarkoitetuista ladattavista liiketoimintasuunnitelmaohjelmistoista voidaan ostaa kertamaksulla.

Halusin kuitenkin sisällyttää tähän luetteloon yhden pilvipohjaisen ohjelman, vaikka se rikkoo epävirallista sääntöäni, ei vain sen tarjoaman, vaan myös hinnoittelurakenteen osalta.

LivePlan on Business Plan Pron pilvipohjainen versio, joten jos et halua maksaa LivePlanin kuukausimaksua, mutta pidät sen tekemisestä, Business Plan Pro on oikea tapa edetä. Jos et halua maksaa tilauksesta, LivePlan on yksi parhaista saatavilla olevista liiketoiminnan suunnitteluohjelmistoista.

Lataa LivePlan

 • LIITTYVÄT: 4 parasta tiekartan suunnitteluohjelmistoa yrityksellesi

PlanWare Free-Plan & Exl-Plan

PlanWare

Koska minulla on tilaa vielä yhdelle ohjelmalle, haluaisin sisällyttää mukaan sellaisen, jossa on ilmaisohjelma ja maksullinen vaihtoehto. Yleisesti ottaen ja varsinkin jos haluat, että sinut otetaan vakavammin, ilmainen liiketoiminnan suunnitteluohjelmisto ei ole hyvä idea.

Tästä huolimatta, jos sinulla on rajallinen budjetti ja haluat ladata jotain päästäksesi alkuun, PlanWaren tarjoamat kaksi ohjelmaa voivat olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Vapaa suunnitelma

Free-Planissa on malli, jossa on kaikki mitä tarvitset kunnioitettavan liiketoimintasuunnitelman kirjoittamiseen esimerkkiteksteillä, taulukoilla ja kaavioilla. Lisäksi on melko hyvä opas (jaettu osiin), joka auttaa mallin kanssa. Osat sisältävät:

 • Tiivistelmä
 • Strategia ja missio
 • Kohdemarkkinoiden profilointi
 • Markkinointi strategiat
 • Myyntisuunnitelmat ja projektit

Vaikka ohjelmistoa ei ole suunniteltu erityisesti voittoa tavoittelemattomille järjestöille, se on mielestäni melko hyvä vaihtoehto, varsinkin jos olet vasta aloittamassa.

Ilmaisversiosta on kaksi muunnelmaa, mutta käyttäisin vain Tämä koska se on uusin.

Exl-Plan

Kuten edellä sanoin, ladattavissa on myös maksullinen vaihtoehto nimeltä Exl-Plan. Se on Free-Planin premium-versio, ja siinä on monia lisäominaisuuksia.

Se tulee myös sisään erilaisia ​​variaatioita ja jokaisella variaatiolla on eri hinta. Siksi ennen tilaamista kannattaa harkita:

 • Yrityksesi koko
 • Sinulla olevien tulovirtojen määrä
 • Kuinka monen vuoden ennusteita haluat
 • Maasi kirjanpitokäytännöt

Yllättäen myös Exl-Planin ilmainen versio tekee tästä hyvän valinnan. Tosin et voi tehdä niin paljon kuin voit maksullisilla versioilla, mutta voit ladata sen ja saada käsityksen, onko se oikea ohjelmisto voittoa tavoittelemattomalle järjestöllesi

Lataa Exl-Plan

Ja siinä se on. Ilmeisesti tämä on kaukana laajasta luettelosta, mutta se antaa sinulle reilun käsityksen siitä, millaisia ​​ladattavia liiketoimintasuunnitelmaohjelmistoja järjestöille on tarjolla.

Jos sinulla on ladattava liiketoimintasuunnitelmaohjelmisto järjestöille, joka on mielestäsi hyvä vaihtoehto yllä mainitulle ohjelmistolle, kerro siitä meille alla olevassa kommenttiosiossa.

TARKASTETTAVAT AIHEEN LIITTYVÄT POSTAUKSET:

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.