XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistovioista ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Alumni on termi, jota käytetään edustamaan ihmisiä, jotka ovat valmistuneet korkeakoulusta tai yliopistosta. Koska opintojensa päättäneiden määrä on valtava ja se kasvaa räjähdysmäisesti, on alumniluetteloiden pitäminen ajan tasalla.

Tästä syystä on suositeltavaa käyttää erikoistuneita alumniohjelmistoja, jotka on suunniteltu alumnitietokantojen hallintaan ja lajitteluun. Kun nämä tiedot ovat käytettävissäsi yhdessä kattavassa ohjelmistossa, voit lyhentää profiilien etsimiseen kuluvaa aikaa, mikä tekee tapaamisen järjestämisestä paljon helpompaa.

Tässä artikkelissa tutkimme joitain parhaista ohjelmistovaihtoehdoista, joiden avulla voit virtaviivaistaa alumnitietokantaasi helposti.

Contents

5 alumnityökalua hallitaksesi paremmin alumnitietokantojasi

Vaave

Vaave - Alumni-ohjelmisto

Vaave on loistava SaaS (software as service) -vaihtoehto, joka on suunniteltu erityisesti alumnien hallintaan. Tätä ohjelmistoa voidaan käyttää sekä oppilaitoksissa että yritysympäristössä.

Vaave auttaa sinua helposti rakentamaan alumniverkostoasi, järjestämään onnistuneita tapaamisia, keräämään varoja jne. Voit helposti pitää yhteyttä entiseen henkilöstöön, räätälöidä ohjelman kehitystä, ja sitä voidaan käyttää jopa henkilöstön uudelleen palkkaamiseen ja suositusalustana .

Alumnihallintaominaisuudet sisältävät:

 • Tapahtumamoduuli — suunnittele, julkista ja järjestä alumnien välisiä tapaamisia
 • Rahastomoduuli – voit hallita varainhankintaa yksinkertaisilla verkkomaksuilla
 • Jobs Board – antaa alumnille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa tehokkaasti ja jakaa mahdollisuuksia
 • Postituslistan hallinta – käyttäjäystävälliset postituslistat
 • Jäsentilit – hallitse kaikkia jäsentesi tilejä
 • Jäsenyhteisöt — sallii käyttäjien järjestäytyä yhteisöihin
 • Jäsenportaali – käyttäjät voivat jakaa tietoja, videoita ja valokuvia pääportaalissa, johon kaikilla on pääsy
 • Tietokannan hallintajärjestelmä – voi auttaa sinua rakentamaan, hallitsemaan, lajittelemaan ja käyttämään tietoja tehokkaasti
 • Verkkosivuston hallinta

Kokeile Vaavea

 • Toimittajan huomautus: Jos olet kiinnostunut muista koulu- ja koulutusohjelmistoista, tutustu laajaan opaskokoelmaamme.

Yrityksen alumnit

Enterprise Alumni - alumniohjelmistot

Enterprise Alumni on täysin muokattavissa oleva alumnialusta, jonka avulla voit hallita sekä alumneja että entisiä työntekijöitä helposti. Tämä ohjelmisto on täysin integroitu pilveen. Tästä syystä se on helposti saatavilla oleva ratkaisu kaikkialta maailmasta ja tarjoaa sinulle suojatun verkkoympäristön tietojesi tallentamista varten.

Enterprise Alumni on täysin integroitu HR-sovelluksiin, kuten SAP, Success Factors, Oracle Taleo jne. Tämän ohjelman ominaisuuden avulla voit siirtää tietoja saumattomasti ohjelmistosta toiseen ilman tietojen menetystä tai vaikeita monimutkaisia ​​liikkeitä.

Tätä ohjelmistoa käyttävät monet suuret organisaatiot maailmassamme. Jotkut näistä yrityksistä ovat: HSBC, Nestle, Lufthansa, P&G ja Aviva.

Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat:

 • Tapahtumanhallinta – voit luoda tapahtumia satojen alumnien kanssa helposti ja hallita kaikkia näkökohtia
 • Varainhankinnan hallinta – voit hallita mitä tahansa varainhankintaa
 • Työpaikkalautakunta — tarjoaa alumnien jäsenille mahdollisuuden löytää uutta työtä kiinnostavalta alalta
 • Jäsenportaali — seinämäinen online-jäsenportaali, jossa on päächat ja interaktiiviset vaihtoehdot
 • Jäsenten hallinta
 • Jäsentilien käyttöoikeus
 • Verkkosivuston hallinta

Kokeile Enterprise Alumnia

 • LIITTYVÄT: 7 parasta kotiopetusohjelmistoa Windows PC:lle

Graduway

Graduway - alumniohjelmisto

Graduway tarjoaa sinulle koko verkkopaketin ominaisuuksia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden hallita ja ohjata alumnejasi. Voit helposti ajoittaa tapaamisia, seurata alumnisi edistymistä ja hallita ohjelmia, joissa he ovat alttiina. Tätä ohjelmistoa voivat käyttää koulut, yritykset ja järjestöt.

Muokattavien rekisteröintilomakkeiden avulla voit luoda Graduwayn avulla mukautettuja alumniryhmiä käyttäjien tunnistetietojen, väestötietojen, kiinnostuksen kohteiden jne. perusteella.

Graduwayta voidaan käyttää erilaisten CRM:ien (asiakassuhdeohjelmistojen) kanssa, kuten Edge NXT, Blackbaud CRM, Salesforce jne., koska se on täysin yhteensopiva tarvittavien tiedostomuotojen kanssa. Tämän avulla voit siirtää tietoja haluamastasi CRM-sovelluksesta Graduwaylle ja syöttää tietoja suoraan CRM-ohjelmistosta.

Tämän ohjelmiston avulla voit sovittaa profiilisi mentorien kanssa. Tämä ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden valita mentorisi opiskelijaryhmistä heidän taitovalikoimansa, iänsä jne. perusteella.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Luo tapahtumia satojen alumnien kanssa helposti ja hallitse prosessin kaikkia osa-alueita
 • Tehokas ja silti yksinkertainen käyttöliittymä
 • Willing Network – mahdollistaa alumnien ja opiskelijoiden vuorovaikutuksen
 • Hallitse postituslistojasi helposti ja luo mukautettuja sähköposteja
 • Hallinnoi jäsenyyttä
 • Käyttäjät voivat lähettää työtarjouksia
 • Näkyvyysominaisuudet, joiden avulla voit valita, mitkä tiedot ovat yksityisiä tai jaettuja
 • Verkkosivuston hallintaominaisuudet

Kokeile Graduwayta

 • MUUT: 4 parasta opiskelijahallintaohjelmistoa, jotka läpäisivät testin

Hivebrite

Hivebrite - alumniohjelmisto

Hivebrite on toinen loistava ohjelmistovaihtoehto, jonka avulla voit hallita alumnitietokantaasi. Tämä ohjelmisto on helppo asentaa ja käyttää, ja se voidaan mukauttaa brändillesi sopivaksi, mikä tarjoaa mahdollisuuksia alumniyhteisöllesi.

Hivebriten avulla voit määrittää tavan, jolla käyttäjät voivat kirjautua alustallesi – sähköpostiin, sosiaaliseen verkostoon tai SSO.:iin, jos kyseessä on avoin yhteisö vai vain kutsuva yhteisö.

Online-ominaisuuksiensa ansiosta Hiverbite on käytettävissä mistä päin maailmaa tahansa. Voit nyt helposti pitää yhteyttä tai jopa sitouttaa käyttäjiäsi erityisesti heille suunnitelluilla verkkotyökaluilla.

Hivebritea voidaan käyttää monilla tavoilla laitoksesi tarpeista riippuen. Joitakin merkittävimpiä ominaisuuksia ovat:

 • CRM- ja alumnijäsenhallinta — tapahtumien ja varainhankinnan hallinta, työpaikkalautakunta, postituslista, jäsentilit jne.
 • Yhdistyksen hallinta – voit hallita osastoja, jäsenyyttä, verkkosivustoa jne.
 • Yhteisö — jäsenyys, sosiaalinen media ja sisällönhallinta jne.
 • Jäsenten hallinta – klubi-, kuntosali-, yhdistys- ja voittoa tavoittelematon jäsenyys sekä sähköpostimarkkinointi ja -markkinointi
 • Sosiaalinen verkostoituminen — uutissyöte, blogit, tietoturva, ryhmänhallinta, sosiaalisen median taggaus jne.
 • Online-maksut – optimoi sitoutuminen ja yksinkertaista työnkulkuasi helpoilla maksullisilla tapahtumilla ja jäsenyyksillä
 • Tapahtumanhallinta – hallitse yhteisösi monimutkaisia ​​tapahtumia erityyppisten lippujen ja ulkopuolisten osallistujien avulla
 • Analyysi ja raportointi – hanki näkemyksiä jäsentesi toiminnasta ja tehosta sitoutumista.

Kokeile Hivebritea

 • MUUT: 4 halvimmista Windows 10 -kannettavista opiskelijoille

Alumni kanava

Alumni Channel - alumniohjelmisto

Alumni Channel on yksi täydellisimmistä tässä artikkelissa esitetyistä alumnien hallintaohjelmistoista. Tämä ohjelmisto on verkkopaketti, joka on suunniteltu kouluille, koulujen alumneille ja muille jäsenpohjaisille oppilaitoksille.

Alumneistasi ja heiltä kerätyt tärkeät tiedot tallennetaan pilveen, ja vain kanavan ylläpitäjät voivat käyttää niitä. Tämä tarjoaa loistavan tavan suojata tiedot ja poistaa myös paperin säilyttämisen, tallenteiden hallinnan jne. tarpeen, ja voit myös lähettää massasähköposteja helposti alumniryhmille.

Alumni-kanavan jäsenet voivat olla vuorovaikutuksessa ja kommunikoida sisäänrakennetun viestintä- ja chat-palvelun avulla. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää markkinointikampanjoiden luomiseen, RSVP-tapahtumien suunnitteluun ja myös kuvien jakamiseen.

Voit helposti ladata kuvia, PDF-tiedostoja ja lomakkeita tietokantaan tai viedä projektisi yhteisön jäsenille tai valitulle ryhmälle. Yksi Alumni Channelin parhaista ominaisuuksista on kyky tuottaa monimutkaisia ​​raportteja, jotka perustuvat käyttäjien vuorovaikutustietoihin ja muihin tietoihin, kuten verkkosivuston liikenne, rekisteröinnit päivässä, usein vierailijat jne.

Mitä tulee alumnitietokannan hallintaan, Alumni Channel tarjoaa hyvän joukon ominaisuuksia, kuten nopean jäsenhaun, jäsenten järjestämisen – luokka, hakemistot jne., pääsyn jäsenprofiileihin, työpaikkailmoituksia jne.

Viestintäosastolla tämä ohjelmisto on erittäin hyödyllinen ominaisuuksien, kuten tapahtumaluetteloiden, valokuvadiaesitysten, uutisluetteloiden, joukkosähköpostien jne., vuoksi.

Kokeile Alumni-kanavaa

Johtopäätös

Tässä artikkelissa tutkimme joitain parhaista saatavilla olevista ohjelmistovaihtoehdoista, jotka voivat yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa alumnien hallintaprosessia sovellusten lukumäärästä riippumatta.

Yllä olevasta luettelosta löytyvän ohjelmiston sisältämät ominaisuudet kattavat varmasti kaikki tiedonhallintatarpeesi riippumatta siitä, käytätkö niitä pienyrityksessä tai suuressa monikansallisessa yrityksessä.

Kerro meille, minkä ohjelmiston valitsit tästä luettelosta.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.