XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistovioista ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Äänentallennusohjelmat ovat välttämättömiä kaikille lähetystoiminnan harjoittajille. Markkinat ovat täynnä paljon äänentallennussarjoja, joissa on erilaisia ​​enemmän tai vähemmän ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Kokosimme viisi parasta äänentallennusohjelmat joita voit tällä hetkellä löytää, ja suosittelemme, että analysoit niiden parhaat toiminnot ja ominaisuudet ja päätät sitten, mikä niistä on paras henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Contents

Paras äänentallennusohjelmisto ostettavaksi juuri nyt

 1. NI Sound and Vibration -ohjelmisto
 2. Log4OM
 3. PlayIt Recorder
 4. SkimmerPlus
 5. Abyssmedia Audio Logger

1. NI Sound and Vibration -ohjelmisto

5 parasta äänentallennusohjelmistoa Hq-äänelle

National Instruments -ääni- ja tärinäohjelma tarjoaa käyttäjille kehittyneen ohjelmistoratkaisun kaikenlaisille ääni-, tärinä-, melu- ja koneen kunnonvalvontasovelluksille.

NI Sound and Vibration Measurement Suite ja NI Sound and Vibration Toolkit perustuvat avoimeen analyysikykyyn ja myös joustavaan mittauskirjastoon.

Katso vaikuttavimmat ominaisuudet, jotka on pakattu tähän erittäin hyödylliseen äänilokisovellukseen:

 • Sovellus sisältää kaksi ohjelmistopakettia: NI Sound and Vibration Measurement Suite ja NI Sound and Vibration Toolkit.
 • Molemmissa pakkauksissa on NI Sound and Vibration Assistant.
 • NI Sound and Vibration Assistant on interaktiivinen ohjelmisto, joka mahdollistaa akustisten ja värähtelymittausten nopean hankinnan, analysoinnin ja kirjaamisen.
 • Ääni- ja tärinäassistentti perustuu innovatiiviseen lähestymistapaan, jonka avulla voit määrittää mittaukset muutamalla vedä ja pudota -vaiheella.

Ohjelmisto pystyy yhdistämään perinteisen melu- ja tärinäanalyysiohjelmiston hämmästyttävän toiminnallisuuden räätälöinnin joustavuuteen. Ääni- ja tärinäassistentti auttaa sinua varmasti virtaviivaistamaan sovelluksesi. Voit saada tarkempia tietoja ja hyödyntää tätä mahtavaa ohjelmistoa osoitteessa NI Sound and Vibration -ohjelmisto virallinen verkkosivu.

 • LUE MYÖS: 10 parasta äänen taajuuskorjainohjelmistoa Windows 10:lle

2. Log4OM

Log4OM

Log4OM on toinen kiehtova äänentallennusohjelma, joka sisältää joukon vaikuttavia ominaisuuksia.

Tarkista tärkeimmät alta:

 • Ohjelmisto on todella kevyt, ja siinä on moderni käyttöliittymä, joka toimii PC:llä ja Windows-tableteilla.
 • Ohjelmisto voidaan käynnistää myös USB-tikulta rajoitetuilla resursseilla.
 • Ohjelma on täysin muokattavissa, ja saat yli 100 vaihtoehtoa, jotka tekevät ohjelmasta BFF:n ja jotka seuraavat helposti äänen kirjaustarpeitasi.
 • Loki on aina saatavilla ja ladataan automaattisesti ulkoisille laitteille.
 • Loki viedään myös ADIF:ään aina, kun käytät tätä ohjelmaa.

Koska LOTW-latauksen Data-tilan hallintapyyntöjä oli paljon, yritys julkaisi upouuden Log4OM-version, joka sisältää vieläkin hämmästyttävämpiä ominaisuuksia.

Voit tarkistaa ohjelman uusimmat ominaisuudet siirtymällä kohtaan Log4OM virallinen verkkosivusto josta voit myös ladata tämän erittäin hyvin suunnitellun ohjelmiston.

3. PlayIt Recorder

5 parasta äänentallennusohjelmistoa Hq-äänelle

PlayIt Recorder pystyy automatisoimaan ja ajoittamaan äänitallenteita. Tämä upea ohjelmisto on ihanteellinen radioasemien äänen kirjaamiseen.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Tutustu PlayIt Recorderin tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 • Tämä on ohjelma, jonka avulla voit ajoittaa äänitallenteita todella helppokäyttöisellä käyttöliittymäaikataululla.
 • Voit aloittaa tallentamisen manuaalisesti käyttämällä käytettävissä olevaa pikatallennuspainiketta.
 • Voit tallentaa WAVE- tai MP3-muotoon.
 • Ohjelmiston avulla voit myös puhdistaa tallenteet tietyn päivän jälkeen ja myös silloin, kun levytila ​​on liian vähissä.

Jotta voit käyttää mitä tahansa PlayIt Software -tuotetta, sinun on ensin luotava ilmainen tili heidän verkkosivustolleen. Kun käytät ohjelmistotuotetta ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään rekisteröimään tietokoneesi käyttämällä tilin tunnistetietoja.

Ilmeisesti tarvitset myös Internet-yhteyden. Mutta jos käyttämäsi tietokone ei ole yhteydessä Internetiin, voit luoda lisenssiavaimen Oma tili -osion kautta.

Lisätietoja saat viralliselta verkkosivustolta PlayIt Recorder.

4. SkimmerPlus

5 parasta äänentallennusohjelmistoa Hq-äänelle

SkimmerPlus on ammattimainen selaus- ja äänilokiohjelma, joka on erittäin hyödyllinen. Tämä on vaikuttava työkalu, joka on ihanteellinen kaikille lähetystoiminnan harjoittajille. Sen asentaminen on vaivatonta, ja se tarjoaa vakuuttavan äänikokemuksen.

Katso vain joitain tämän ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • SkimmerPlus on todella monipuolinen työkalu ammattimaiseen äänen selaukseen ja/tai jopa kahdeksan stereoäänilähteen pitkän muodon äänen kirjaamiseen.
 • Ohjelmistoa voidaan käyttää myös yhdessä ASI-sarjan useiden viritinkorttien kanssa.
 • SkimmerPlusissa on oma web-palvelin, mikä tarkoittaa, että voit kuunnella lentotarkistusta tai mitä tahansa muuta tallennettua ääntä käyttämällä vain tavallista verkkosivua ja Internet-yhteyttä.
 • Salasana suojaa pääsyä SkimmerPlusiin, jotta äänisisältö pysyy mahdollisimman turvassa.
 • SkimmerPlus on ihanteellinen myös hajautetuille organisaatioille.
 • Tämän ohjelmiston mukana tulevan verkkokäyttöliittymän avulla voit lähettää tiedostoja sähköpostitse kenelle tahansa.
 • SkimmerPlus voi aloittaa ja lopettaa tallennukset aikataulun mukaan tai käyttämällä koskettimien sulkuja vaivattomasti asennettavan laukaisusarjan avulla.
 • Laukaisusarja on saatavilla ostoksesi lisäosana.

Voit asentaa SkimmerPlus-sovelluksen valinnaisella laitteistoavaimella tai ilman sitä. Jos haluat, että SkimmerPlus lähetetään sijaintiisi, yritys ilmoittaa, että se voi sisältää myös laitteiston laukaisulaitteeseen. Lisäksi, jos päätät siirtää SkimmerPlusin toiseen järjestelmään, sinun tarvitsee vain ottaa avain ja koodi, niin olet valmis aloittamaan. Voit myös lataa SkimmerPlus myös viralliselta verkkosivustolta ja pidä asiat yksinkertaisina.

 • LUE MYÖS: 10 parasta vedenpitävää langatonta kaiutinta turvalliseen äänikokemukseen

5. Abyssmedia Audio Logger

5 parasta äänentallennusohjelmistoa Hq-äänelle

Abyssmedia Audio Logger käyttää tavallista Windows-järjestelmää kirjaamaan jopa 32 äänikanavaa koko vuoden ajan tavalliselle asemalle kiintolevyltä. Audio Loggerin käynnistämisen jälkeen tämä ohjelma jatkaa äänen kirjaamista ennalta määritettyihin segmentteihin, jotta ääni saadaan automaattisesti myös MP3- tai WAV-tiedostoiksi. Voit valita pakkausasetuksen ja tallennuslaadun.

Katso alta tämän ohjelman vaikuttavampi ominaisuus:

 • Arkistojakson lopussa vanhemmat tallentuksesi poistetaan automaattisesti levytilan vapauttamiseksi.
 • Abyssmedia Audio Logger ei ole vanhan koulun loggeri, ja sen avulla on helppo paikantaa kaikki päivät tai kanavat välittömästi sisäänrakennetun tallennusselaimen avulla.
 • Myös äänilokien ja asetusten käyttö voidaan suojata salasanalla turvallisuuden parantamiseksi.
 • Se tukee monikanavaisia ​​ja stereoäänikortteja samanaikaista tallennusta ja toistoa varten.
 • Ohjelmiston mukana tulee joustavat pakkausasetukset, jotka parantavat tallenteiden laatua.
 • Ohjelmisto sisältää myös ääniaktivoinnin tallennuksen ja automaattisen vahvistuksen säädön.

Ajastin voi hallita tallennuskanavia. Abyssmedia Audio Loggeria käyttävät tällä hetkellä lähetystoiminnan harjoittajat kaikkialta maailmasta. Voit mennä Abyssmedia Audio Logger virallinen sivu ja lataa ilmainen kokeiluversio vain tarkistaaksesi, miten tämä ohjelmisto toimii.

Nämä ovat markkinoiden parhaita ääniloggereita, ja niissä kaikissa on vankka ominaisuussarja. Suosittelemme vierailemaan heidän kotisivuillaan, jotta voit tutustua niiden toimivuuteen saadaksesi tarkempia tietoja. Kun olet analysoinut ne kaikki, voit lopulta päättää, mikä näistä viidestä ohjelmasta on paras omiin äänilokitarpeisiisi.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.