• Vaikka Logitech tunnetaan erittäin kokeneesta hiiren ja näppäimistön valmistustiimistä, langattoman G Pro -hiiren kaksoisnapsautuksen toimintahäiriöistä on raportoitu.
 • Ohjainongelmat, laitteisto-ongelmat ja staattisen latauksen kertyminen voivat olla syynä hiiren kaksoisnapsautuksen toimintahäiriöön.
 • On tärkeää kokeilla hiirtä muissa tietokoneissa, jotta tietokoneesi toimintahäiriön mahdollisuus eliminoituu, ennen kuin ryhdyt käyttämään tässä artikkelissa käsiteltyjä ratkaisuja.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Logitech valmistaa tietokonetarvikkeita, joita käytetään kaikkialla maailmassa, ja ne tunnustetaan erinomaisesta laadusta ilman korkeita kustannuksia. Vaikka yrityksellä on kuuluisa erittäin kokenut hiiren ja näppäimistön valmistustiimi, kuluttajat ovat raportoineet, että hiiri kaksoisnapsauttaa yhden napsautuksen sijaan käytön aikana.

Tämä suuntaus voi näkyä niin vanhoissa kuin uusissakin malleissa. Logitech on tunnustanut ongelman ja toimittanut pehmeät korjaukset sen ratkaisemiseksi.

Käymme läpi kaikki mahdolliset korjaukset tässä viestissä ja näytämme sinulle kaikki suositellut ratkaisumme.

Contents

Mikä saa langattoman Logitech G pro -hiiren kaksoisnapsautuksen?

Kaksoisnapsautus on tyypillinen ongelma, varsinkin jos olet käyttänyt hiirtä pitkään. Yhteenvetona voidaan todeta, että alla on muutamia syitä, miksi Logitechin hiiri voi kaksoisnapsauttaa yhden napsautuksen sijaan.

 • Ohjainongelmat: On mahdollista, että tietokoneen ohjaimet eivät toimi oikein. Ne voivat olla vanhentuneita tai korruptoituneita, mikä voi aiheuttaa tämän ongelman, ja se voi myös estää Logitech-ohjelman käynnistymisen.
 • Laitteisto-ongelmat: Olemme nähneet useita tapauksia, joissa hiiri kaksoisnapsauttaa yhden napsautuksen sijaan laitteisto-ongelmien vuoksi. Tässä tapauksessa sinun pitäisi yrittää fyysistä korjausta, mutta lupauksia ei ole, varsinkin jos sinulla ei ole kokemusta laitteiden purkamisesta.
 • Staattisen varauksen kerääntyminen: Jos hiirtäsi käytetään usein pitkiä aikoja, staattinen varaus voi muodostua, mikä aiheuttaa ongelman.
 • Huono jousi: Käytön takia napsautusmekanismin sisällä oleva jousi voi löystyä ajan myötä. Voit yrittää korjata tämän, mutta ei ole takeita siitä, että se onnistuu.
 • Hiiren asetukset: Hiiri voi olla määritetty kaksoisnapsauttamaan yhden napsautuksen sijaan. Tämä toiminto on ollut Windows-tietokoneissa pitkään ja voi antaa vaikutelman, että hiiri ei toimi.

Huomautus: Ennen kuin jatkat, yritä liittää hiiri eri tietokoneisiin. Tämä tulee sinulle selvittää, liittyykö ongelma Windowsin asetuksiin vai laitteistoon.

Kuinka voin korjata Logitech G Pro Wireless -hiiren kaksoisnapsautusongelman?

1. Käynnistä tietokone uudelleen

 1. Napsauta Käynnistä-kuvaketta, napsauta syöttö-/tulostuspainiketta ja valitse uudelleenkäynnistys.
  g pro langaton ei näy logitechin peliohjelmistossa

Tämä on yksinkertaisin ratkaisu. Tietokoneen uudelleenkäynnistys vapauttaa RAM-muistia ja poistaa kaikki taustaohjelmat, jotka häiritsevät laitteiston tai hiiren toimintaa.

Se voi parantaa tietokoneesi suorituskykyä poistamalla pieniä vikoja. Ennen kuin siirryt mihinkään kehittyneempään, tämä on erinomainen lääke.

Siirry seuraavaan vaiheeseen, jos olet käynnistänyt uudelleen monta kertaa ja ongelma jatkuu.

2. Päivitä hiiren ohjaimet

 1. Napsauta Käynnistä-valikkoa, kirjoita laitehallinta ja valitse Laitehallinta-sovellus.
  g pro langaton kaksoisnapsautus
 2. Laajenna vaihtoehtoa Hiiret ja muut osoitinlaitteetnapsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Päivitä ohjain vaihtoehto.
  g pro langaton kaksoisnapsautus

Voit myös käyttää kolmannen osapuolen työkaluja ajurien päivitys- ja ylläpitoprosessin yksinkertaistamiseksi. DriverFix on luotettava vaihtoehto ja sitä suositellaan.

DriverFixin avulla voit tarkistaa koko tietokoneestasi puuttuvien tai vanhentuneiden ohjaimien varalta. Tämän jälkeen voit joko päivittää vanhentuneet ohjaimet tai ladata puuttuvat ohjaimet uudelleen. Tämä työkalu on erittäin tehokas ja vertaa ohjaimiasi yli 18 miljoonan tiedoston tietokantaan.

⇒ Hanki DriverFix

3. Tarkista staattinen varaus

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Katkaise hiirestä virta ja poista paristot ja napsauta sitten muutaman kerran hiirtä ilman paristoja.

Logitech G Pro Wireless -hiiri on ladattava, ja sen akun kesto on 60 tuntia, kun RGB on pois päältä. Pitkän käytön jälkeen se voi muodostaa staattista varausta, ja paristojen poistaminen korjaa kaksoisnapsautusongelman.

Huomaa, että pariston poistaminen on monimutkaisempaa kuin AA-paristojen vaihtaminen, varsinkin kun paristot on juotettu hiiren sisään. Siksi sinun tulee ohittaa tämä ratkaisu, jos sinulla ei ole kokemusta juottamisesta.

4. Tarkista hiiren asetukset

 1. Paina Window + R, kirjoita Suorita-valintaikkunaan control ja napsauta Enter.
  g pro langaton kaksoisnapsautus
 2. Valitse luokkavalikosta suuret kuvakkeet.
  g pro langaton kaksoisnapsautus
 3. Valitse hiiren valikko luokkaluettelosta.
  g pro langaton kaksoisnapsautus
 4. Säädä kaksoisnapsautuksen liukusäädin alimmalle asetukselle.
  g pro langaton kaksoisnapsautus
 5. Napsauta seuraavaksi Käynnistä-valikkoa, kirjoita yhdellä napsautuksellaja avaa vaihtoehto valitsemalla yksi- tai kaksoisnapsautus.
  g pro langaton kaksoisnapsautus
 6. Klikkaa Kenraali välilehti ja tarkista Avaa kohde kaksoisnapsauttamalla (valitse yksi napsautus) alla Napsauta kohteita seuraavasti -osiossa, napsauta Käytä ja OK.
  g pro langaton kaksoisnapsautus
 7. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

5. Poista hiiren ohjain ja asenna se uudelleen

 1. Napsauta Käynnistä-valikkoa, kirjoita laitehallinta ja valitse Laitehallinta sovellus.
  g pro langaton kaksoisnapsautus
 2. Laajenna vaihtoehtoa Hiiret ja muut osoitinlaitteetnapsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista laite vaihtoehto.
  g pro langaton kaksoisnapsautus
 3. Sulje Laitehallinta.
 4. Avaa laitehallinta uudelleen ja napsauta Toiminta -välilehti ja valitse etsi laitteistomuutoksia vaihtoehto.
  5+ korjausta langattomaan Logitech G Pron kaksoisnapsautusvirheeseen
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

6. Lunasta takuusi Logitechiltä

Voit rekisteröidä takuuvaatimuksen siirtymällä osoitteeseen tukisivusto ja täytä hakemuslomake laitteesi tuotetiedot ja sarjanumerot.

Voit tehdä takuuvaatimuksen, jos edelliset toimet eivät ratkaise kaksoisnapsautusongelmaa ja hiiri on edelleen takuun alainen. Useat ihmiset väittivät, että heidän hiirensä alkoi kaksoisnapsauttaa melkein heti sen käynnistämisen jälkeen. Tämä näyttää olevan yleinen ongelma Logitech-hiirissä.

7. Yritä korjata hiiren jousi

Jos hiiresi takuu on umpeutunut, voit yrittää vaihtaa napsautusmekanismin jousen.

Jokainen painike sisältää pienen napsautusmekanismin, joka sijaitsee hiiren alla ja aktivoituu aina, kun painiketta painetaan. On mahdollista, että mekanismin jousi on joko vaurioitunut tai löysällä.

Jos sinulla on vain vähän asiantuntemusta laitteiden purkamisesta, se saattaa hajota ja tehdä hiirestä käyttökelvottoman.

Nämä ratkaisut ovat pääasiassa helposti seurattavia korjauksia, ja toivottavasti niiden pitäisi auttaa ratkaisemaan kaikki G Pro -hiiren kaksoisnapsautuksen ongelmat.

Vaikka emme ole kirjoittaneet näitä korjauksia missään tietyssä järjestyksessä, suosittelemme, että aloitat käynnistämällä tietokoneesi uudelleen. Se säästää valtavasti aikaa, kun muistin käyttö on syy hiiren toimintahäiriöön.

Kerro meille kommenteissa, mikä ratkaisu toimi sinulle.

Jos etsit luotettavaa hiirtä tietokoneellesi, 8 parasta Windows 10/11 -tietokonehiiri 2022 -oppaamme on erittäin hyödyllinen.