• OpenGL-ongelmat johtuvat usein tietokoneesi ohjaimien virheellisestä optimoinnista tai väärin määritetyistä asetuksista.
 • Näytönohjaimen uusimman version asentamisen pitäisi auttaa korjaamaan nämä ongelmat.
 • Tässä oppaassa kerrotaan myös, kuinka OpenGL päivitetään.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Windows 10 on erinomainen käyttöjärjestelmä, ja kaikista sen saamista suurista parannuksista huolimatta siinä on edelleen joitain ongelmia ja virheitä. Useat käyttäjät ovat raportoineet OpenGL-ongelmista, jotka vaikuttivat yleiseen pelikokemukseen.

Melkein kaikki OpenGL-virheet johtuvat ohjainten optimoinnin puutteesta Windows 10:ssä ja Windows 11:ssä, Microsoftin uusimmassa iteraatiossa. Ja kun kohtaat OpenGL-ongelmia, useat siitä riippuvat sovellukset ja pelit, esimerkiksi Minecraft, lakkaavat toimimasta.

Jotkut kohtaamistasi OpenGL-virheistä ovat seuraavat:

 • OpenGL-virhe 1282
 • OpenGL-virhe 1280
 • Tämä ohjelma vaatii OpenGL 2.0:n tai uudemman

Mutta, älä huoli! Opastamme sinut ongelman ja tehokkaimpien ratkaisujen läpi.

Contents

Mikä aiheuttaa OpenGL-virheitä Windows 10:ssä?

Jos OpenGL ei toimi Windows 10:ssä tai missään muussa käyttöjärjestelmän iteraatiossa, ongelma on todennäköisesti grafiikkaohjaimessa. Saatat käyttää ohjaimen vioittunutta tai vanhentunutta versiota.

Vioittuneet järjestelmätiedostot on myös havaittu olevan taustalla, ja muutaman tarkistuksen pitäisi korjata asiat tässä tapauksessa. Lisäksi ongelma voi olla itse sovelluksessa tai pelissä, joka käyttää OpenGL:ää, jolloin sen uudelleenasentaminen olisi ihanteellinen ratkaisu.

Kuinka voin korjata OpenGL-virheet Windows 10:ssä?

1. Poista grafiikkaohjaimet ja asenna uusin versio uudelleen

Ensimmäinen asia, jonka sinun tulisi harkita, on ensin poistaa ja sitten asentaa uudelleen grafiikkaohjaimen uusin versio.

Huomaa kuitenkin, että on tärkeää valita oikeat ohjainversiot valmistajan verkkosivustolta. Jos valitset ja asennat väärät, tällä voi olla negatiivinen vaikutus tietokoneeseen ja sen ydintoimintoihin.

Ohjainten manuaalinen päivittäminen voi vaarantaa tietokoneen, joten suosittelemme lataamista DriverFix tehdäksesi sen automaattisesti.

Tämä kevyt työkalu pitää järjestelmäsi poissa vaurioilta lataamalla ja asentamalla sopivat ohjainversiot aina, kun tarvitset sitä.

5 helppoa tapaa korjata OpenGL-ongelmia Windows 10:ssä

DriverFix

Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi päivitä GPU-ohjaimet ja vanhentuneet ohjaimet tietokoneeseen.

Ilmainen kokeilu Lataa nyt

2. Asenna näytönohjain yhteensopivuustilassa

 1. Kun olet ladannut grafiikkaohjaimen uusimman version, napsauta asennustiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.ominaisuuksia opengl-ongelman korjaamiseksi
 2. Siirry seuraavaksi kohtaan Yhteensopivuus -välilehti.yhteensopivuus
 3. Tarkista nyt Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa -vaihtoehto ja valitse sitten käyttöjärjestelmän vanhempi iteraatio avattavasta valikosta.Korjaa opengl-ongelma suorittamalla tämä ohjelma yhteensopivuustilassa
 4. Kun olet valmis, napsauta OK Tallenna muutokset ja suorita sitten asennustiedosto asennuksen suorittamiseksi loppuun.okei

Kun asennus on valmis, tarkista, ovatko OpenGL-ongelmat ratkaistu. Jos nämä jatkuvat, siirry seuraavaan ratkaisuun.

3. Suorita SFC-skannaus

 1. Tyyppi Komentokehote in Hae palkki ja napsauta sitten Suorita järjestelmänvalvojana oikealla.Komentokehote
 2. Klikkaus Joo in UAC kehote.Joo
 3. Liitä nyt seuraava komento ja paina Tulla sisään ajamaan SFC skannata:sfc /scannowsfc-skannaus korjaa opengl-ongelman

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos virheen takana oli vioittuneet järjestelmätiedostot, suorita SFC (järjestelmän tiedostontarkistus) skannauksen pitäisi korjata asiat. Lisäksi, jos SFC-skannaus ei yksinään pystynyt ratkaisemaan OpenGL-ongelmia, voit suorittaa ensin DISM-työkalun ja sitten SFC-skannauksen uudelleen.

4. Lataa OpenGL verkkosivustolta

 1. Suuntaa kohteeseen OpenGL-verkkosivustoja valitse latausvaihtoehto.ladata
 2. Valitse nyt grafiikkalaitteistosi tässä olevista vaihtoehdoista.näytönohjain
 3. Etsi tarvittava ohjain ja lataa se.
 4. Kun olet valmis, suorita asennus ja asenna se noudattamalla näytön ohjeita.

Monet käyttäjät ilmoittivat, että Windows lopetti OpenGL:n havaitsemisen järjestelmissään uusimpien päivitysten asentamisen jälkeen, ja kun he lähtivät asentamaan OpenGL 2.0:n Windows 10:een verkkosivustolta, se toimi ratkaisuna. Joten, muista kokeilla myös sitä.

5. Säädä tietokoneesi parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi

 1. Tyyppi Näytä järjestelmän lisäasetukset in Hae -palkkia ja napsauta asianmukaista hakutulosta.tarkastella järjestelmän lisäasetuksia
 2. Klikkaa asetukset alla olevaa painiketta Esitys.asetukset
 3. Valitse nyt Säädä parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi vaihtoehto ja napsauta OK tallentaaksesi muutokset.säädä parhaan suorituskyvyn korjaamiseksi opengl-ongelman

Jos tietokoneesi ei ohjaa tarpeeksi resursseja pelin tehostamiseen, saatat kohdata OpenGL-ongelmia muun muassa. Ja kun olet tehnyt viimeisissä ratkaisuissa kuvatut muutokset, asioiden pitäisi olla kunnossa.

Kuinka voin korjata OpenGL-ongelmia Windows 11:ssä?

Kun kohtaat OpenGL-ongelmia Windows 11:ssä, kokeile ensin edellisessä osiossa lueteltuja ratkaisuja. Jos nämä eivät auta, asenna uudelleen peli, joka aiheuttaa virheitä OpenGL:n kanssa, koska ongelma on todennäköisesti itse pelissä.

Voit myös poistaa OpenGL:n käytöstä, jos näytönohjain ei tue sitä. Yhteensopimattomuus on suurin syy OpenGL-ongelmiin, ja sen poistamisen pitäisi korjata asiat Minecraftissa ja muissa sovelluksissa.

Lisäksi, jos ongelmat ovat alkaneet äskettäin, voit aina suorittaa järjestelmän palautuksen. Se palauttaa kaikki tietokoneeseen tehdyt muutokset, eikä se vaikuta tiedostoihisi. Muista vain valita palautuspiste, joka on luotu ennen kuin kohtasit ongelman.

Voitko päivittää OpenGL:n?

Kyllä, voit päivittää OpenGL:n, mutta sitä ei voi tehdä itsenäisesti. OpenGL:n mukana toimitetaan tietokoneeseen asennettu näytönohjain, olipa se sitten Intel, Nvidia tai muu.

Ja ainoa tapa päivittää OpenGL on päivittää näytönohjain Windowsissa. Kun asennat grafiikkaohjaimen uusimman version, uusin OpenGL-versio asennetaan automaattisesti.

Tässä kaikki tältä erää! Tiedät nyt kuinka korjata OpenGL-ongelmat Windowsissa ja päivittää se yhteensopimattomuuden tai uudemman OpenGL-version vaativien pelien varalta.

Ota myös selvää, kuinka voit optimoida tietokoneesi parhaan pelisuorituksen saavuttamiseksi.

Jos sinulla on ehdotuksia tai kysymyksiä, tavoita alla oleva kommenttiosio.