XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Oletko koskaan miettinyt, onko mahdollista käyttää Linuxin mahtavia kehitysominaisuuksia tai tehokkaita komentorivityökaluja ilman, että sinun tarvitsee alustaa tietokonettasi?

Linuxin käyttäminen tietokoneellasi voidaan saavuttaa joko asentamalla Full Linux -käyttöjärjestelmä Windows-asennuksen viereen tai käyttämällä virtuaalikonetta sen suorittamiseen. Jos päätät asentaa täyden Linux-käyttöjärjestelmän, sen toimintanopeus on suurempi kuin jos käytät virtuaalikoneen ohjelmistoa.

Toisaalta Linuxin käyttäminen virtuaalikoneen ohjelmistossa antaa sinun testata mitä tahansa haluamaasi sovellusta tai ominaisuutta huolehtimatta tietojesi turvallisuudesta tai tietojen vioittumisen mahdollisuudesta.

Markkinoilla on laaja valikoima Linux-pohjaisia ​​käyttöjärjestelmiä, ja niitä kutsutaan distroiksi. Tässä on joitain suosituimmista Linux-distrovaihtoehdoista:

  • Linux Mint – perustuu Ubuntuun, suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja mukana tulee myös apuohjelma nimeltä mint4win jonka avulla voit asentaa Linuxin tietokoneellesi vaikuttamatta millään tavalla perusjärjestelmääsi.
  • OpenSUSE (Novell) ja Fedora (Red Hat) – ilmaiset ja käyttäjäystävälliset Linux-distrot
  • Xandros Home Edition – suunniteltu aloittelijoille, jotka osaavat käyttää Microsoft Officea, Adobe Photoshopia jne.
  • Ubuntu (työpöytäversio) – loistava vaihtoehto aloitteleville Linux-käyttäjille, suurella tuella laitteistolaitteille, 6 kuukauden julkaisujakso, ja voit myös valita, että Ubuntu toimittaa asennus-DVD-levysi ilmaiseksi kaikkialle maailmaan

Tässä artikkelissa keskitymme Ubuntu-distroon ja katsomme, kuinka voit käyttää niitä Windowsissa. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Contents

4 työkalua Linuxin käyttämiseen Windows-tietokoneellasi

KNOPPIX: Käytä Linuxia USB-tikulta tai CD-levyltä

knoppix - linux-emulaattori

KNOPPIX on loistava ohjelmisto, jonka avulla voit käynnistää Linuxin suoraan fyysiseltä CD/DVD-levyltä tai USB-muistitikulta.

Tämä sovellus sisältää suuren joukon GNU/Linux-ohjelmistovaihtoehtoja, voi automaattisesti tunnistaa laitteistosi ominaisuudet ja tarjoaa tukea laajalle valikoimalle näytönohjainkortteja, äänikortteja, SCSI- ja myös USB-laitteita.

KNOPPIX:iä voidaan käyttää Linuxin käyttämiseen pöytätietokoneellasi, ja se voi myös auttaa sinua pelastamaan järjestelmän, jos Windows ei käynnisty.

Käyttämällä tätä ohjelmistoa pelastustyökaluna voit poimia kaikki tarvitsemasi tiedot viallisesta Windows-tietokoneesta ja tallentaa ne suojattuun ympäristöön ennen sen asentamista uudelleen.

Lataa KNOPPIX

— LIITTYVÄT: Näin voit korjata Windows 10:n käynnistyslataimen Linuxista

WUBI: Asenna Linux ohjelmistoksi

WUBI - asenna Linux Windowsiin

WUBI on loistava työkalu, jonka avulla voit helposti asentaa Linuxin ohjelmistona Windows-tietokoneellesi. Tämän tekniikan käyttäminen mahdollistaa suuremman käsittelynopeuden, ja se voidaan poistaa samalla tavalla kuin tavallisen Windows-sovelluksen asennuksen.

Asennus ja asennuksen aloittaminen on uskomattoman helppoa. Sinun tarvitsee vain valita oikeat asetukset järjestelmällesi ja napsauttaa sitten Asenna.

Lataa WUBI

Toinen tapa käyttää Linux-pohjaista käyttöjärjestelmää Windows-tietokoneellasi on käyttää virtuaalikoneen ohjelmistoa. Listaamme alla joitain parhaista työkaluista.

Virtuaalikoneet Linuxin käyttämiseen Windows-tietokoneissa

Virtuaalinen laatikko

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

VirtualBox - Linuxin käyttämiseen Windowsissa

VirtualBox on loistava ohjelmistovaihtoehto, jonka avulla voit luoda virtuaalisia Linux-koneita ja ajaa niitä ikkunassa Windows-työpöydältäsi. Tämä sovellus perustuu x86-arkkitehtuuriin ja tukee AMD64/Intel64-virtualisointia.

Tämä ohjelmisto voi toimia useilla isännillä – Linux, Mac, Windows, Solaris – ja siinä on myös suuri määrä vieraskäyttöjärjestelmän yhteensopivuutta – kaikki Windows-, Linux-versiot jne.

Lataa Virtual Box

VMware

vmware - Linuxin käyttö Windowsissa

VMware on toinen loistava virtualisointiohjelmisto, jonka avulla voit luoda virtuaalisen Linux-käyttöjärjestelmän tietokoneellesi helposti. Tämä on yksinkertaisempi vaihtoehto kuin täydellisen Linux-käyttöjärjestelmän asentaminen, mutta se tarjoaa hitaamman suorituskyvyn.

Voit luoda useita virtuaalikoneita niin monella käyttöjärjestelmävaihtoehdolla kuin haluat. Luotavien virtuaalikoneiden lukumäärää ei ole rajoitettu, mutta tätä ominaisuutta rajoittaa vain laitteistosi kyky käsitellä pyyntöä.

Löydät hyvän oppaan, joka selittää, kuinka VMwarea käytetään Linuxin käyttämiseen tietokoneellasi. Jos haluat suorittaa asennuksen CD-levyltä, napsauta tässä. Jos haluat suorittaa asennuksen virtuaalisesta kuvatiedostosta (.bin, .iso), voit viitata kohtaan tämä sivu.

Lataa VMware

Johtopäätös

Tässä artikkelissa listasimme joitain parhaista Linux-pohjaisista käyttöjärjestelmistä ja sitten puhuimme tehokkaimmasta tavasta käyttää niitä tietokoneellasi.

Haluaisimme tietää, minkä ratkaisun valitsit ja kuinka se toimi sinulle. Voit vapaasti kommentoida alle.

TÄYTYY TARKISTAA AIHEEN LIITTYVÄT OPPAAT: