• Samsung Data Migration on kuuluisa ohjelmisto, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä siirtämään kaikki tietonsa kiintolevyltä uudelle SSD-levylle.
 • Asiantuntijat suosittelevat, että tarkistat ensin sekä kiintolevyn että SSD-aseman, jotta näet, toimivatko ne ongelmien välttämiseksi.
 • Jos prosessi jumissa, varmista, että laitteen salaus ja BitLocker on poistettu käytöstä ja että käytät ohjelmiston uusinta versiota muiden korjausten ohella.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Samsung Data Migration jumissa -ongelma on yleinen ja ärsyttävä ongelma, jonka monet käyttäjät kohtaavat. Se voi pysähtyä 0%, 99% tai 100%:iin, kun käyttäjät yrittävät kloonaa kiintolevy SSD:lle tai uusi kiintolevy järjestelmän ja tiedonsiirtoon.

Taustalla olevaa ongelmaa on yleensä vaikea tunnistaa. Silti oikean lähestymistavan ja prosessin asiantuntemuksen avulla voit helposti korjata asiat, kun Samsung Data Migration on jumissa. Selvitetään kuinka.

Contents

Miksi Samsung Data Migration on jumissa?

Tässä on muutamia syitä, miksi Samsung Data Migration on jumissa:

 • Säilytystila ei riitä: Jos SSD-levyllä, jolle siirrät tiedot, ei ole tarpeeksi tallennustilaa, siirto voi olla jumissa.
 • Ongelmia kaapelin kanssa: Vaurioitunut tai väärin liitetty kaapeli voi myös aiheuttaa ongelmia siirrossa.
 • Asema epäonnistuu: Useimmat käyttäjät yleensä siirtävät tiedot pois asemasta, kun siinä on merkkejä viasta, mikä on yksi syistä, miksi Samsung Data Migration on jumissa.
 • Suurten tiedostojen siirto: Suurten tiedostojen siirto kestää kauemmin, ja se voi antaa vaikutelman, että siirto on keskeytetty.

Kuinka voin korjata Samsung Data Migration stuck -virheen?

Ennen kuin siirryt hieman monimutkaisiin ratkaisuihin, tässä on muutama nopea kokeilu:

 • Varmista, että kaapelit on liitetty oikein molemmista päistä eivätkä ole vaurioituneet. Jos sinulla on varakaapeleita, kokeile käyttää niitä siirtoon.
 • Tarkista, onko SSD-levyllä, jolle siirrät tiedostoja, tarpeeksi vapaata tallennustilaa. Yleensä suositellaan, että siirrät tiedostoa enintään 75 % SSD-levyn kapasiteetista ja pidät jäljellä olevan tilan vapaana.
 • Käynnistä tietokone uudelleen ja aloita siirtoprosessi uudelleen. Monet käyttäjät ilmoittivat, että ensimmäisellä yrityksellä siirto oli jumissa 99%. Samalla kaikki tiedot oli jo siirretty, ja vasta prosessin uudelleenalustaessa saatiin vahvistus.

Jos mikään näistä ei toimi, siirry seuraavaksi lueteltuihin korjauksiin.

1. Poista salaus käytöstä

 1. Lehdistö Windows + minä avata asetuksetvalitse Yksityisyys ja turvallisuus navigointiruudusta ja napsauta Laitteen salaus.laitteen salaus
 2. Poista nyt vieressä oleva kytkin käytöstä Laitteen salaus.poista käytöstä korjataksesi juuttunut Samsung Data Migration
 3. Klikkaus Sammuttaa näkyviin tulevassa vahvistuskehotteessa.sammuttaa
 4. Kun olet valmis, käynnistä tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Voit nyt suorittaa Samsung Data Migrationin, eikä sen pitäisi enää olla jumissa. Jos tietokoneessasi on se, sinun on myös poistettava BitLocker käytöstä.

Muista ottaa salaus uudelleen käyttöön, kun tietojen siirto on valmis, koska se on tärkeä suojausominaisuus Windowsissa.

2. Suorita Check Disk -työkalu

 1. Lehdistö Windows + R avata Juostatyyppi cmd tekstikentässä ja paina Ctrl + Siirtää + Tulla sisään.cmd
 2. Klikkaus Joo in UAC kehote.
 3. Liitä nyt seuraava komento ja paina Tulla sisään ajamaan Tarkista levy työkalu:chkdsk C: /f /r /xtarkista levy korjataksesi Samsung Data Migration juuttunut

Jos ongelma on itse asemassa, Tarkista levy skannaus tunnistaa ja korjaa sen. Apuohjelma tunnistaa ja korjaa vialliset sektorit, jos mahdollista, sekä korjaa aseman. Kun skannaus on valmis, tarkista, onko Samsung Data Migration edelleen jumissa.

3. Lataa uusin Samsung Data Migration -sovellus

 1. Avaa mikä tahansa luotettava verkkoselain ja siirry Samsungin virallinen verkkosivusto.
 2. Alla Tiedonsiirtolaajentaa Samsung Data Migration Software kuluttaja-SSD-levylleja napsauta ladata vaihtoehto vieressä Tietojen siirtoohjelmisto.Samsungin tiedonsiirto
 3. Kun olet ladannut, suorita asennusasetukset ja suorita prosessi loppuun noudattamalla näytön ohjeita.Asentaa

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos käytät Samsung Data Migration -sovelluksen vanhentunutta versiota, prosessi olisi hidas ja saattaa jopa pysähtyä toisinaan. Siksi suosittelemme lataamaan uusimman version viralliselta verkkosivustolta.

4. Käytä toista ohjelmistoa

Samsung Data Migration -sovellus, vaikka se onkin melko edistynyt, ei ole paras. Valittavana on monia muita käyttäjäystävällisiä ja tehokkaampia tiedonsiirtotyökaluja.

Kokeile yhtä, mutta muista, ettet joudu verkosta saatavien hämärien ohjelmistojen uhriksi, koska myös näitä on paljon.

Tässä tilanteessa suosittelemme MiniTool Partition Wizard. Tämä loistava osionhallintaohjelma voi palauttaa kadonneita osioita ja lunastaa kadonneita tai poistettuja tiedostoja vaurioituneista asemista ja kansioista.

Siinä on levyn klooni- ja siirtoominaisuuksia, joiden avulla voit varmuuskopioida ja päivittää kiintolevysi muutamalla napsautuksella.

Lisäksi tämä ohjelma tarjoaa sinulle täyden hallinnan osioissasi, jolloin voit muuttaa niiden kokoa, siirtää, laajentaa, jakaa tai muuntaa niitä.

Tähän mennessä sinun olisi pitänyt pystyä suorittamaan tiedonsiirto loppuun Samsung Data Migrationin kanssa tai ilman, eikä prosessin olisi pitänyt juuttua.

Ja kun olet tehnyt sen, ota selvää, kuinka voit parantaa SSD-levyn suorituskykyä.

Jos sinulla on muita kysymyksiä tai suosituksia tai haluat jakaa ratkaisun kanssamme, jätä kommentti alla olevaan osioon.