XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Tiedostopalvelimista on tulossa yhä yleisempi normi, koska ne tarjoavat paikan jaetulle levykäytölle, jolloin eri tiedostot, kuten mediaasiakirjat, tietokantakansiot ja tiedostot, voidaan käyttää. Tarvitset tiedostopalvelimen tiedostojesi tallentamiseen.

Joskus tiedostopalvelimet auttavat vähentämään kansioiden tai asiakirjojen kopioimisesta tietokoneelta toiselle aiheutuvaa stressiä, koska tietokoneiden verkko voi käyttää tiedostopalvelimella jaettua tietoa samanaikaisesti.

Tiedostopalvelinta voidaan käyttää useiden ohjelmien kautta, mutta tässä viestissä Windows Report -tiimi on koonnut tämän luettelon.

Contents

Paras tiedostopalvelinohjelmisto asennettavaksi

Amahi

tiedostopalvelinohjelmisto

Tällä palvelimella on paras käyttöliittymä, joka on ihanteellinen pienille yrityksille, ja sen mukana tulee myös sovelluskauppa, jossa on joukko laajennuksia, joita käyttäjät voivat käyttää yhdellä napsautuksella.

Amahi-palvelin antaa käyttäjille myös mahdollisuuden suoratoistaa ja jakaa mediatiedostoja kaikilla palvelimeen yhdistetyillä laitteilla. Se antaa käyttäjille myös mahdollisuuden luoda palvelimia yksinkertaistetusta kontekstipohjasta. Käyttäjät voivat myös saada erilaisia ​​laajennuksia sovelluskaupasta, kuten SickBeard, SabNZBD tai Plex Media Server

Amahi-palvelin mahdollistaa myös pilvisynkronoinnin, VPN:n ja sen mukana tulee myös sovelluskauppa, kun perusjärjestelmä ja osa laajennuksista ovat ilmaisia, käyttäjien on maksettava ylimääräisistä premium-laajennuksista.

Hanki Amahi

  • Lue myös: 10 parasta tiedostojen kutistavaa ohjelmistoa Windows 10 PC:lle

Ilmainen NAS-palvelin

tiedostopalvelinohjelmisto

Ilmainen NAS on yksi parhaista saatavilla olevista palvelinohjelmistoista, ja siinä on laaja valikoima ominaisuuksia, kuten tietojen salaus, tietojen tilannevedokset, tiedostojen jakamisen replikointi ja suojaus.

Tällä ihanteellisella tiedostopalvelinohjelmistolla on upea ja yksinkertainen verkkokäyttöliittymä, joka yksinkertaistaa monimutkaisia ​​tehtäviä ja mahdollistaa käyttäjien nopeamman ja helpomman käsittelyn. Tämä ohjelmisto sisältää myös mukautettavia ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat lisätä erilaisia ​​​​laajennuksia, kuten CouchPotato, bit torrent, Maraschino, HTPC Manager ja Plex-palvelin

Lisäksi Free NAS sisältää myös edistyneitä suojausominaisuuksia, kuten tilannekuvan ja tiedostojen replikointiominaisuuden. Ohjelmisto mahdollistaa myös jakamisen tuen, kuten SMB/CIFS (Windows), NFS, AFP, FTP, iSCS. Free NAS:n mukana tulee kuitenkin yksi suurimmista sovelluskaupoista.

Hanki ilmainen NAS-palvelin

  • LUE MYÖS: 5 parasta kotipalvelinohjelmistoa

Ubuntu palvelin

tiedostopalvelinohjelmisto

Ubuntu-palvelin on yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista tiedostopalvelimista, ja siinä on käytössä automaattinen asennus, mikä tekee siitä helppoa aloittelijoille. Voit integroida muita tiedostojen tallennusjärjestelmiä Ubuntu Serveriin. Lisäksi voit nauttia heidän ystävällisestä tuestaan ​​Ubuntu-asiakaspalveluohjelman ansiosta.

Ubuntu päivittää myös säännöllisesti palvelimiinsa ja tukee useita tietokonekieliä, kuten python, PHP 5, Perl ja muut. Se tukee myös tietokantoja, kuten MySQL, DB2 (IBM:n tukema) ja Oracle Database Express.

Hanki Ubuntu

  • Toimittajan huomautus: Jos olet kiinnostunut muista tiedostonhallintaohjelmistoista, tutustu laajaan opaskokoelmaamme.

ClearOS-kotipalvelinohjelmisto

ClearOS-kotipalvelinohjelmisto

ClearOS on avoimen lähdekoodin alusta, joka tarjoaa mukavan käyttöliittymän, jonka käyttäjät pitävät helppokäyttöisenä. Sen avoimen lähdekoodin teknologioiden käyttäjät voivat käyttää ClearOS-kotipalvelinkokemusta, ja käyttäjät voivat myös päättää maksaa vain tarvitsemistaan ​​tuotteista ja palveluista.

Voit laajentaa tätä tiedostopalvelinohjelmistoa laajennuksilla. Lisäksi siinä on käyttäjäystävällinen intuitiivinen web-pohjainen graafinen käyttöliittymä.

Lisäksi ClearOS:llä on myös mukava sovelluskauppa, jossa on yli 200 sovellusta ja laajennusta. Lisäksi ClearOS on saatavilla yli 80 kielellä.

Hanki ClearOS

Yhteenvetona voidaan todeta, että yllä mainitsemamme ohjelmisto on ihanteellinen tiedostopalvelinsovelluksiin verkkoasetuksissasi. Ubuntu on suosikkini, vaikka muut, kuten ilmainen NAS ja Amahi, ovat lähellä.

Windows Home Server on kuitenkin hyvä, mutta se on vanhentunut; siksi valintasi riippuu halutuista toiminnoista ja ominaisuuksista.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.