• Sovelluksen uudelleenasentaminen tyhjentää välimuistin ja päivittää sovelluksen uusimpaan päivitykseen.
  • Keskustelupäiden poistaminen käytöstä toimi useimmille käyttäjille, joilla on Facebook Messengerin lisäys-ongelmia.
  • Messenger-sovelluksen rajoittaminen kahteen tiliin ratkaisee myös ongelman.

3 tapaa korjata Facebook, jos se pyytää jatkuvasti vaihtamaan tiliä

Koska Facebook Messengerin lisäämisen tilin ongelma-ponnahdusikkuna on hankala, saatat päättää etsiä vaihtoehtoa.

Tämän ponnahdusikkunan aiheuttama häiriö saattaa pakottaa sinut vaihtamaan tilien välillä tai jopa saada sovelluksen jäätymään.

Useimmat käyttäjät suosittelevat sovelluksen rajoittamista enintään kahteen tiliin, koska ohjelmisto kehottaa sinua vaihtamaan tiliä, jos se havaitsee enemmän kuin kaksi yhdistettyä tiliä.

Auttaisi kuitenkin, jos kokeilisit useita korjauksia Messenger-kytkintilin ongelman ratkaisemiseksi ikuisesti.

Contents

Miksi Messenger pyytää minua vaihtamaan tiliä?

Facebook Messengerin tilin vaihtoongelma on todennäköisesti bugi, joka on raportoitu kaikkialla, myös Facebookin virallisella foorumilla.

Yleisin syy on kuitenkin se, että Messenger-sovelluksellasi on useita tilejä. Toinen yleinen syy on se, että et käytä samaa tiliä Facebookissa ja Messengerissä.

Kuinka korjaan tilin vaihtoongelman Facebook Messengerissä?

1. Poista chat-päät käytöstä

  1. Poista Chat Heads käytöstä avaamalla Messenger-sovellus ja napauttamalla profiilin symboli vasemmassa yläkulmassa.
  2. Vieritä alas ja sammuta vieressä oleva kytkin Chat Heads. Tämä yleensä ratkaisee Facebook Messengerin tilin vaihtoongelman.chat heads -liukusäädin

Useimmat käyttäjät ratkaisivat tilin vaihtoon liittyvät ongelmat poistamalla chat-päät Android Messenger -sovelluksestaan.

2. Asenna sovellus uudelleen

  1. Kosketa ja pidä painettuna sanansaattaja sovelluskuvaketta ja paina sitten Poista asennus tai Poista.poista sovellus iPhonessa
  2. Käy sovelluskaupassa puhelimellasi (Google play Androidille ja Sovelluskauppa iPhonelle.)
  3. Etsiä sanansaattaja hakupalkissa ja asenna sovelluksen uusin versio.

Tämä menettely mahdollistaa uusien tietojen asentamisen laitteellesi ja takaa, että sinulla on sovelluksen uusin versio.

Voit korjata Facebook Messenger -tilin lisäämisongelman nollaamalla sovelluksesi ja päivittämällä sen uusimpaan versioon.

3. Päivitä sovellus

  1. Siirry kohtaan App Store/Google Play Store.
  2. Etsiä sanansaattaja.Päivitetään Messenger-sovellusta
  3. Näpäytä Päivittää.

Sinun on päivitettävä sovellus, jos sinulla on ongelmia “Valitse tili” kanssa. Odota uutta päivitystä, jos sinulla on jo uusin Messenger-versio.

Tietyissä julkaisuissa on ongelmia, jotka on korjattava myöhemmissä päivityksissä. Jos viimeisin päivitys sisältää virheen, sinun on odotettava sen korjaamista, kunnes Facebook julkaisee seuraavan päivityksen.

Voiko sinulla olla 2 Messenger-tiliä?

Kuten useimmat muut sanansaattajat, sinulla voi olla useita aktiivisia tilejä Facebook Messengerissä. Lisäksi voit siirtyä useiden Messenger-tilien välillä. Viiden tilin raja on kuitenkin olemassa.

Näin lisäät tilin Messengerissä ilman Facebookia:

Napauta ensin profiilikuvaasi Messenger-sovelluksessa, siirry sitten kohtaan Vaihda tiliä, valitse Lisää tili ja kirjoita nyt tietosi lisätäksesi Messenger-tilin.

Messengerin ongelmien tiedetään pahenevan jokaisen uuden version myötä, ja monet ovat jo kauan sitten luopuneet sovelluksesta.

Käyttäjät ovat kuitenkin löytäneet lukuisia kiertotapoja tai korjauksia näihin ongelmiin. The virallinen Facebook-foorumi on täynnä sellaisia ​​aukkoja, joita käyttäjät ovat esittäneet pitkän ajan kuluessa.

Yllä olevat korjaukset on tarkoitettu auttamaan sinua pääsemään eroon messenger-valinnasta. Tilin ongelma ilmenee jatkuvasti, joten voit käyttää sovellusta keskeytyksettä.

Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa, kuinka korjasit tämän ongelman.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.