• Virhekoodi 43 näytetään yleensä, jos grafiikkasuorittimessasi on ohjainongelma.
 • Joskus laitteisto-ongelma voi aiheuttaa tämän virheen ilmestymisen tietokoneellesi.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

GPU:n virhekoodi 43 näkyy yleensä Laitteen tila -ruudussa laitteiston ominaisuudet -ikkunassa. Jos näin tapahtuu, joskus Windows käynnistää grafiikkasuorittimen uudelleen ongelman korjaamiseksi.

Jos kohtaat tämän ongelman, tämän päivän opas näyttää, kuinka voit korjata sen oikein.

Contents

Mitä koodi 43 tarkoittaa GPU:lle?

Virhekoodi 43 osoittaa, että grafiikkasuorittimessasi on ongelma. Yleisimmät syyt tähän ongelmaan ovat seuraavat:

 • Laitteisto – Jos GPU:ta ei ole kytketty oikein, saatat saada tämän virheilmoituksen. Vioittunut näytönohjain voi myös aiheuttaa tämän ongelman. Jos näin tapahtuu, tietokoneesi ei tunnista GPU:ta.
 • Kuljettajat – Joskus uusimmat ohjaimet eivät toimi hyvin GPU:n kanssa. Ohjainten uudelleenasentaminen Display Driver Uninstaller -ohjelman avulla voi auttaa korjaamaan ongelman.

Mitä virheitä GPU-koodi 43 aiheuttaa?

Virhekoodi 43 liittyy näytönohjainkorttiisi ja aiheuttaa erilaisia ​​ongelmia. Ongelmista puheen ollen, tässä on joitain yleisiä ongelmia, joista käyttäjät ilmoittivat:

 • Gtx 970, Gtx 1060 koodi 43, gtx 1070 virhekoodi 43 – Tämä virhe voi vaikuttaa Nvidian näytönohjainkortteihin, ja jos kohtaat sen, muista suorittaa laitteiston vianmääritys ja katsoa, ​​auttaako se.
 • Windows on pysäyttänyt tämän laitteen, koska se on ilmoittanut ongelmista. (koodi 43) Intel hd -näytönohjain – Tämä ongelma voi vaikuttaa myös Intelin näytönohjainkortteihin, ja jos kohtaat sen, varmista, että olet asentanut uusimmat ohjaimet.
 • Nvidia Quadro -virhekoodi 43 – Tämä ongelma voi ilmetä Nvidia Quadro -sarjaa käytettäessä, ja sen korjaamiseksi sinun on varmistettava, että ylikuumenemisongelmia ei ole.
 • Virhekoodi 43 Windows 10 GPU, AMD, Nvidia – Käyttäjien mukaan tämä virhe voi vaikuttaa mihin tahansa näytönohjainmerkkiin, ja jos kohtaat tämän ongelman, muista kokeilla tämän artikkelin ratkaisuja.

Joten jos saat näytönohjaimellesi virhekoodin 43, korjaa se seuraavasti.

Kuinka voin korjata näytönohjaimen virhekoodin 43 Windows 10:ssä?

Ennen kuin alamme korjata tätä ongelmaa, tee pari tarkistusta ennen kuin jatkat:

 • Tarkista yhteys – Jos GPU:ta ei ole kytketty oikein, saatat saada tämän virheilmoituksen. Jos 6-nastainen PCI-E-kaapeli ei ole kunnolla kiinni, tämä ongelma voi ilmaantua. On myös suositeltavaa puhdistaa liittimet ja varmistaa, ettei PCI-E-paikassa ole pölyä.
 • Tarkista laitteistovaurioiden varalta – Tarkista GPU. Jos huomaat kortissa jotain outoa, se saattaa olla vaurioitunut. Etsi myös visuaalisia virheitä, kuten pystyviivoja. Nämä ovat yleinen osoitus siitä, että GPU on viallinen.

1. Päivitä laiteohjain

 1. paina Windows näppäin + X ja valitse Laitehallinta sieltä.
  Windows on pysäyttänyt tämän laitteen, koska se on ilmoittanut ongelmista. (koodi 43) Intel hd -näytönohjain
 2. Klikkaus Näytön sovitin ja napsauta hiiren kakkospainikkeella näytönohjaintasi avataksesi muita kontekstivalikon vaihtoehtoja alla kuvatulla tavalla.
  3 helppoa tapaa korjata virhekoodi 43 näytönohjain
 3. Valitse nyt Päivitä ohjain sieltä avataksesi ikkunan suoraan alla.
  3 helppoa tapaa korjata virhekoodi 43 näytönohjain
 4. Valitse Etsi päivitetty ohjainohjelmisto automaattisesti -vaihtoehto kyseisessä ikkunassa nähdäksesi, tarvitaanko päivityksiä. Nyt Windows päivittää näytönohjaimen ajurit tarvittaessa.
  gtx 1070 koodi 43

Voit myös mennä valmistajan verkkosivustolle ja ladata ohjaimen, mutta jotkut lukijamme ilmoittivat ongelmista, koska NVIDIA-ohjain ei ole yhteensopiva Windows-version kanssa, joten toimi varoen.

Tarkista grafiikkasuorittimen lisäksi ohjaimista mahdollisten sovittimien varalta. JUA370 USB–VGA-sovitin on raportoitu tämän ongelman syyksi, mutta ajurien päivityksen jälkeen ongelma poistui.

Voit kuitenkin käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoja päivittääksesi ohjaimet automaattisesti. Ammattimainen ohjelmisto ei ainoastaan ​​suojaa tietokonettasi mahdollisilta vaurioilta, vaan se myös valitsee laitteellesi oikean version ajureista.

Ne on rakennettu ajan tasalla olevalla tekniikalla, jonka tarkoituksena on välttää kaikenlaiset virheet, ja niitä on helpompi käyttää kuin sisäänrakennettuja Windowsin apuohjelmia.

Suosittelemme DriverFixiä, joka on todistetusti yksi markkinoiden parhaista kuljettajaapuohjelmista.

3 helppoa tapaa korjata virhekoodi 43 näytönohjain

DriverFix

Työkalu, joka on suunniteltu suojaamaan tietokonettasi mahdollisilta virheiltä ja vaurioilta etsimällä oikeat ohjaimet laitteellesi.

Ilmainen kokeilu Lataa nyt

2. Asenna laiteohjain uudelleen

Joissakin tapauksissa virhekoodi 43 voi ilmestyä, jos näytön ohjaimet ovat vioittuneet, ja ainoa tapa korjata se on asentaa ne uudelleen.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Suosittelemme, että suoritat tietokoneesi valmistajan uusimpien näytönohjainten puhtaan asennuksen, koska ne on räätälöity toimimaan erityisesti sinun tietokonemallisi kanssa.

1. Paina Windows-avain ja kirjoita sisään Laitehallintaja napsauta sitten tulosta.

2. Paikanna näytönohjain, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista laite valikosta.

Virhekoodi 43 Windows 10 AMD

3. Kun vahvistusikkuna tulee näkyviin, tarkista Poista tämän laitteen ohjainohjelmisto ja napsauta sitten Poista asennus -painiketta.

Gtx 1060 koodi 43

4. Kun olet poistanut ohjaimen, käynnistä tietokoneesi uudelleen ja Windows 10 asentaa automaattisesti näytön oletusohjaimen.

5. Kun oletusohjain on asennettu, tarkista, onko ongelma edelleen olemassa. Jos kaikki toimii, voit myös ladata uusimman ohjaimen näytönohjaimen valmistajalta.

Kun ohjain on poistettu, tarkista, onko Grafiikkalaiteohjainvirhe Koodi 43 NVIDIA Windows 10 -viesti on edelleen olemassa.

3. Tarkista GPU:n lämpötila

 1. Käytä mitä tahansa suorittimen lämpötilaohjelmistoa tarkistaaksesi tietokoneesi lämpötilan.
  3 helppoa tapaa korjata virhekoodi 43 näytönohjain
 2. Jos lämpötilassa on ongelmia, avaa kotelo ja puhdista se.
 3. Harkitse lisäjäähdytyksen asentamista.
 4. Ylikellotusasetusten poistaminen voi myös laskea lämpötilaa.

Jos haluat pitää laitteesi lämpötilan kurissa, mutta et halua tehdä sitä manuaalisesti, sinun kannattaa harkita erityisiä apuohjelmia.

On olemassa monia hyviä suorittimen ja grafiikkasuorittimen lämpötilaohjelmistoja, jotka tarjoavat ammattitason ratkaisuja laitteesi optimointiin.

Apuohjelmat, kuten AIDA64 Extreme tarjoavat alan johtavia teknologioita laitteistosi suorituskyvyn mittaamiseen, mukaan lukien GPU:n lämpötila.

He voivat myös arvioida asennettua ohjelmistoa ja tarjota käteviä ratkaisuja tietokoneen yleisen suorituskyvyn parantamiseen.

Katso artikkelimme parhaista ATX-jäähdytyskoteloista tietokoneellesi saadaksesi lisätietoja.

Näin voit korjata näytönohjainkorttien virhekoodin 43 Windowsissa. Tämä ei ole ainoa ongelma, ja monet ilmoittivat, että heidän GPU-käyttönsä on 0%, mutta käsitimme ongelman erillisessä oppaassa.

Jos tiedät toisen tavan ratkaista ongelma, jaa se alla olevaan kommenttiosaan, jotta myös muut käyttäjät voivat kokeilla sitä.