• Tiliäsi koskevat rajoitukset aiheuttavat usein Facebookin virheitä tietojen noutamisessa.
 • Varmista, että Internet- ja verkkoyhteytesi ovat vakaat korjataksesi tämän virheen.
 • Tietojen poistaminen Facebookista voi johtaa kaikkien laitteellesi tallennettujen tietojen menetykseen.

3 helppoa tapaa korjata virheitä haettaessa tietoja Facebookissa vuonna 2022

Kamppailetko nykyisen selaimesi kanssa? Päivitä parempaan: OperaAnsaitset paremman selaimen! 350 miljoonaa ihmistä käyttää päivittäin Operaa, joka on täysimittainen navigointikokemus, joka sisältää erilaisia ​​sisäänrakennettuja paketteja, tehostettua resurssien kulutusta ja upeaa suunnittelua. Opera voi tehdä näin:

 • Helppo siirto: käytä Opera-avustajaa siirtämään poistuvia tietoja, kuten kirjanmerkkejä, salasanoja jne.
 • Optimoi resurssien käyttö: RAM-muistia käytetään tehokkaammin kuin muissa selaimissa
 • Parannettu yksityisyys: ilmainen ja rajoittamaton VPN integroitu
 • Ei mainoksia: sisäänrakennettu Ad Blocker nopeuttaa sivujen lataamista ja suojaa tiedon louhinnalta
 • Peliystävällinen: Opera GX on ensimmäinen ja paras selain pelaamiseen
 • Lataa Opera

Facebook on laajalti käytetty sosiaalisen median sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ja käyttää erilaista sisältöä. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin äskettäin ilmoittaneet kokeneensa erilaisia ​​Facebook-virheitä tiedonhaussa.

Jotkut väittävät, että kun he haluavat katsoa Facebookin videosisältöä, katsella sivuja, kutsua ystäviä tai käyttää Facebookin yrityspakettia ja niin edelleen, he kohtaavat tämän kaltaisia ​​virheitä, joihin he eivät löydä mitään syytä. Älä huoli. Näihin virheisiin on useita syitä, ja ne myös korjataan.

Olemme tarjonneet kolme Facebook-virheenkorjausta näihin turhauttaviin ongelmiin. Voit korjata ongelman noudattamalla mitä tahansa alla olevista vastauksista.

Contents

Mitä virhetietojen hakeminen Facebookissa tarkoittaa?

Virhe haettaessa tietoja Facebookista voi tarkoittaa useita asioita, kuten kyvyttömyyttä toimittaa käyttäjille pyyntöjä viallisen verkon vuoksi, järjestelmätiedostojen vioittumista tai ongelmallisia sovelluspalveluita.

Aina kun näin tapahtuu, käyttäjät eivät voi tarkastella kuvia, videoleikkeitä, tarkastella sivuja ja tutkia muita Facebookin ominaisuuksia virheestä riippuen.

Virhe tietojen haussa ei vain tapahdu; jotkut syyt ovat:

 • Tietyn sisällön tietosuoja-asetukset: Tässä tapauksessa tietyn tiedon (videon, kuvan, sivun jne.) omistaja on rajoittanut tai asettanut joitain henkilökohtaisia ​​sääntöjä tietyn sisällön käyttäjille. Tästä syystä saatat kohdata Facebookin kutsu ystäviä -virheen tietojen noutamisessa.
 • Facebook-profiili poistettu: Joskus, kun käyttäjät kohtaavat Facebook-kellovirheen tietojen haussa, voi olla, että sisällön ladannutta Facebook-tiliä ei enää ole. Kun näin tapahtuu, Facebook usein poistaa kaiken sisällön, joka on ominaista poistetulle tilille.
 • Käyttäjän estämä: Se voi tarkoittaa, että olet estänyt sinut tai joku toinen käyttäjä on estänyt sinut. Kun näin tapahtuu, sekä estetty että esto eivät voi enää vastaanottaa tai lähettää tietoja toisilleen tai toisilleen.

Nopea vinkki:

Nopea ja hyödyllinen tapa korjata tämä virhe voi olla yrittää vaihtaa selainta ja käyttää Facebookia toisesta selaimesta. Lataamalla sivun toiseen selaimeen voit selvittää, liittyivätkö itse ongelmat tähän pääasialliseen syyyn.

Suosittelemme loistavaa ja vakaata Opera-selainta, jossa on paljon intuitiivisia ja parannettuja ominaisuuksia, se on erittäin ystävällinen käyttäjille, mahdollistaa joukon mukautusominaisuuksia ja parantaa nopeutta ja yksityisyyttä.

3 helppoa tapaa korjata virheitä haettaessa tietoja Facebookissa vuonna 2022

Ooppera

Katso tämä täynnä ominaisuuksia ja tuottava selain päivittäisiin tarpeisiisi.

Vapaa Vieraile verkkosivustolla

Kuinka korjaan virheen tietojen haussa Facebookissa?

1. Tarkista verkkoyhteytesi

 1. Klikkaus F5 tai napsauta tilaa hiiren vasemmalla painikkeella ja valitse virkistää ladataksesi selainsivun uudelleen.
 2. Vaihda toiseen tietokoneeseen tai reitittimeen ja testaa, onko parannuksia tapahtunut.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos saat jatkuvasti Facebookin yritysohjelmiston virheitä noudettaessa tietoja, uskomme, että sinun pitäisi pystyä korjaamaan se noudattamalla yllä olevia ohjeita.

2. Tyhjennä välimuisti ja evästeet

 1. Avata Google Chromeja napsauta sitten Valikko-painike.
 2. Valitse asetuksetja alla Turvallisuus ja yksityisyysKlikkaa Tyhjennä selaintiedot.3 helppoa tapaa korjata virheitä haettaessa tietoja Facebookissa vuonna 2022
 3. Valitse aikaväli, jolta tiedot poistetaan.
 4. Vahvista painikkeella Puhdas data.3 helppoa tapaa korjata virheitä haettaessa tietoja Facebookissa vuonna 2022

Jos tiedot on tallennettu väärin välimuistiin, Facebook voi kutsua ystäviä virheellisesti tietoja haettaessa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on tyhjennettävä välimuisti tai evästeet.

3. Käynnistä sovellus uudelleen

Aina kun kohtaat Facebookin tiedonhakuvirheen, yksi helpoimmista asioista on käynnistää Facebook-sovellus uudelleen.

Jos käytät verkkoselainta, sulje se ja käynnistä se uudelleen. Koko tietokoneen uudelleenkäynnistys on se, mitä teet, kun tarvitset kipeästi ratkaisua.

Mitä tapahtuu, jos poistan tiedot Facebookista?

Aina kun tyhjennät tiedot Facebookista, kaikki tiliisi liittyvät tietokoneellesi tallennetut tiedot katoavat. Ensisijaiset tilitietosi ja kaikki muu Facebookin palvelimille tallennetut tiedot ovat kuitenkin edelleen käytettävissä.

Esimerkiksi menetät vain kaikki tiedostosi, ja se poistaa kaikki keskustelusi, mutta sinulla on silti Facebook-tilisi ehjä ja aktiivinen.

Nämä ovat parhaita korjauksia Facebook-virheen noutamiseen. Varmista, että noudatat kaikkia näitä vaiheita parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Jos kuitenkin huomaat, että tämä sisältö ei ole juuri nyt saatavilla Facebookissa, voit katsoa oppaamme korjataksesi virheen. Lisäksi, jos Facebook-sovelluksesi ei toimi Windows 10:ssä, oppaamme pitäisi auttaa sinua korjaamaan sen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että artikkelimme seitsemästä tapasta korjata Facebook, kun se ei toimi, voi myös olla hyödyllinen, jos kohtaat samanlaisen ongelman.

Jätä kommenttisi alle. Haluaisimme kuulla sinusta.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.