• Kun näet Käsittelemme tätä videota. Tarkista myöhemmin uudelleen ikkunassa, anna jonkin aikaa videon käsittelyyn.
 • Jos ongelma ei ratkea itsestään Google Drivessa, kirjaudu uudelleen tilillesi tai tyhjennä selaimen välimuisti muiden menetelmien ohella täällä.
 • Saman ongelman vuoksi YouTubessa voit poistaa käytöstä selainlaajennukset, jotka hallitsevat latauksia, tai kokeilla muita korjauksia.

Kamppailetko nykyisen selaimesi kanssa? Päivitä parempaan: OperaAnsaitset paremman selaimen! 350 miljoonaa ihmistä käyttää päivittäin Operaa, joka on täysimittainen navigointikokemus, joka sisältää erilaisia ​​sisäänrakennettuja paketteja, tehostettua resurssien kulutusta ja upeaa suunnittelua. Opera voi tehdä näin:

 • Helppo siirto: käytä Opera-avustajaa siirtämään poistuvia tietoja, kuten kirjanmerkkejä, salasanoja jne.
 • Optimoi resurssien käyttö: RAM-muistia käytetään tehokkaammin kuin muissa selaimissa
 • Parannettu yksityisyys: ilmainen ja rajoittamaton VPN integroitu
 • Ei mainoksia: sisäänrakennettu Ad Blocker nopeuttaa sivujen lataamista ja suojaa tiedon louhinnalta
 • Peliystävällinen: Opera GX on ensimmäinen ja paras selain pelaamiseen
 • Lataa Opera

Google Drive ja YouTube ovat molemmat loistavia alustoja videoiden tallentamiseen ja jakamiseen. Edellinen on suhteellisen intiimi verrattuna jälkimmäiseen. Useat käyttäjät ilmoittivat kuitenkin törmänneensä molemmilla alustoilla Käsittelemme tätä videota. tarkista tilanne uudelleen myöhempi virhe.

Näin on silloin, kun yrität käyttää jommallekummalle näistä alustoista ladattua videota, ja sen taustalla on joukko tekijöitä. Ongelma voi liittyä muun muassa Internetin nopeuteen tai alustan palvelimeen.

Mutta kuten muissakin asioissa, Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen myös virhe on helposti korjattavissa joillain nopeilla menetelmillä.

Contents

Kuinka kauan videon käsittely Google Drivessa kestää?

Tähän kysymykseen ei ole varmaa vastausta. Se on hyvin samanlaista kuin kysyä, kuinka kauan kestäisi päästä paikasta toiseen. Siihen vaikuttaa useita tekijöitä, ja jos kaikki nämä toimivat meidän puolellamme, voisimme keksiä luvun, mutta sekin olisi likimääräinen.

Esimerkiksi 50 Mt:n videon käsittely kestää noin 2–5 minuuttia, kun taas 1 Gt:n videon käsittely kestää keskimäärin 10–15 minuuttia. Suuren videon käsittely voi kestää tunteja. Tämä antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, kuinka kauan Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen virhe olisi olemassa.

3 helppoa tapaa korjata tämä videovirhe vuonna 2022

Mutta jälleen kerran, se ei ole varmaa. Google Drive tekee videoon useita muutoksia ennen lataamista ja käsittelyä, jotta se olisi käytettävissä kaikilla laitteilla. Ja jos huonoon yhteyteen on tehtävä paljon muutoksia, saatat nähdä pidemmän käsittelyajan.

Toinen tärkeä tekijä tässä on laitteesi suorituskyky. Jos se, jolla käytät Google Drivea, on tukossa, se kestää kauemmin. Varmista siis, että parannat tietokoneesi suorituskykyä vähentääksesi videon käsittelyaikaa Google Drivessa.

Tämän pitäisi antaa sinulle peruskäsitys videon käsittelyajasta Google Drivessa. Ei, katsotaanpa tehokkaimmat ratkaisut Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen virhe.

Miten korjaat Käsittelemme tätä videota. Tarkista myöhemmin uudelleen?

Huomautus-kuvake
MERKINTÄ

Kaikki alla luetellut selaimeen liittyvät korjaukset koskevat Google Chrome ja sen pitäisi antaa sinulle perustiedot käsitteestä. Jos sinulla on eri selain, tarkista tarkat vaiheet sen viralliselta verkkosivustolta.

1. Google Drivessa

1.1 Kirjaudu uudelleen Google-tilillesi

 1. Napsauta omaasi Profiili -kuvaketta lähellä oikeaa yläkulmaa ja napsauta sitten Kirjaudu ulos -painiketta.Kirjaudu ulos korjataksesi. Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen
 2. Kun olet kirjautunut ulos, anna kirjautumistietosi uudelleen kirjautuaksesi sisään.

Kun olet kirjautunut takaisin Google Driveen, tarkista, voitko käyttää videota, jossa aiemmin näytettiin Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen virhe.

1.2 Tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet

 1. Lehdistö Ctrl + H käynnistääksesi Historia -osio selaimessasi.
 2. Napsauta seuraavaksi Poista selaustiedot vaihtoehto vasemmalla.Poista selaustiedot
 3. Valitse nyt haluamasi vaihtoehto valikosta Aikahaarukka avattavasta valikosta, poista valinta kohdasta Selaushistoriaja napsauta sitten Puhdas data pohjalla. Tyhjennä välimuisti korjataksesi. Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen
 4. Kun tiedot on tyhjennetty, käynnistä selain uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Useimmissa tapauksissa, Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen virhe pitäisi nyt poistaa, jos se johtuu vioittuneesta selaimen välimuistista.

1.3 Lataa video

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella virheen aiheuttavaa videota ja valitse Hanki linkki vaihtoehto kontekstivalikosta.Hanki linkki korjataksesi. Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen
 2. Napsauta nyt Kopioi linkki -painiketta, valitse haluamasi jakamisasetukset avattavasta valikosta ja napsauta Tehty.Kopioi linkki
 3. Liitä kopioimasi linkki uuteen välilehteen ja napsauta ladata -kuvaketta oikeassa yläkulmassa saadaksesi videon.ladata

Jos yrität katsoa videota, joka heittää Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen virhe, yksinkertainen ratkaisu olisi ladata se. Oikeilla jakamisasetuksella muutkin voivat ladata sen, vaikka Google Drive ei olisi käsitellyt sitä kokonaan.

Jos nämä kolme menetelmää eivät toimineet, voit käyttää luotettavaa videonpakkausohjelmistoa, ja kun videon kokoa pienennetään, sen pitäisi tulla nopeasti käsiteltyksi Google Drivessa.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Videon koko on yksi kolmesta käsittelyaikaan vaikuttavasta kriittisestä tekijästä, kaksi muuta ovat Internetin nopeus ja laitteen suorituskyky.

Joten tästä lähtien sinun pitäisi pystyä poistamaan Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen virheen, ja jos ei, voit ainakin katsoa videon.

2. YouTubessa

2.1 Päivitä selain

 1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa ellipsiä ja vie osoitin sen päälle autaja valitse Tietoja Google Chromesta pikavalikosta.Tietoja Google Chromesta
 2. Nyt, jos päivitys on saatavilla selaimelle, se ladataan automaattisesti.Päivitä selain korjataksesi, käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen
 3. Kun selain on päivitetty, napsauta Käynnistä uudelleen -painiketta, jotta muutokset tulevat voimaan.Käynnistä uudelleen

2.2 Käytä luotettavaa VPN:ää

Jos käytät VPN:ää, se voi olla syynä siihen, että kohtaat Käsittelemme tätä videota. Tarkista myöhemmin uudelleen virhe. Voit varmistaa tämän poistamalla sen ja hankkimalla sitten luotettavan ja tehokkaan VPN:n.

Useiden VPN-verkkojen tiedetään rajoittavan Internetin nopeutta, mikä on yksi todennäköisistä syistä ongelman takana. Vaihda VPN:ään, joka auttaa ylläpitämään optimaalisen Internet-nopeuden palvelimia vaihtaessasi, jotta virhe voidaan poistaa.

Jos et ole varma, mistä aloittaa luotettavan avoimen lähdekoodin VPN-palveluntarjoajan etsiminen, suosittelemme yksityistä Internet-yhteyttä (PIA).

Se on suunniteltu sopimaan palkituun VPN-palveluun, koska se käyttää WireGuard-tunneliprotokollaa ja on täysin avoimen lähdekoodin.

Voit määrittää WireGuard-tunnelin muodostamaan yhteyden automaattisesti käynnistyksen yhteydessä, avaamalla portin ja välittämään sen edelleen lähetykseen, jotta yhteys on vakaa ja nopea.

 1. Klikkaa Laajennukset -kuvaketta selaimen työkalupalkissa ja valitse Hallinnoi laajennuksia.Korjaa laajennukset. Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen
 2. Napsauta nyt Poista -painiketta lataukseen liittyvän laajennuksen alla.Poista laajennus korjataksesi. Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen
 3. Napsauta uudelleen Poista avautuvassa vahvistuskehotteessa.Vahvistaa

Jos jokin selaimeen lisätyistä laajennuksista käsittelee latauksia, on aika poistaa ne korjataksesi Käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen virhe YouTubessa. Joidenkin niistä tiedetään olevan ristiriidassa YouTuben latausprosessin kanssa, ja on parasta poistaa kaikki vastaavat käytöstä.

Kuinka nopeuttaa Google Driven käsittelyä?

 1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa ellipsiä ja valitse asetukset valikosta.asetukset
 2. Napsauta seuraavaksi Pitkälle kehittynyt mahdollisuus tarkastella sen alla olevia välilehtiä.Pitkälle kehittynyt
 3. Valitse Järjestelmä -välilehti.Korjattava järjestelmä käsittelemme tätä videota. tarkista myöhemmin uudelleen
 4. Varmista, että Käytä laitteistokiihdytystä, jos mahdollista vaihtoehto on käytössä. Jos ei, napsauta kytkintä tehdäksesi sen.Laitteistokiihdytys

Tämä on yksi yksinkertaisimmista tavoista nopeuttaa Google Driven käsittelyä monien joukossa. Tämän lisäksi voit kokeilla aiemmin lueteltuja menetelmiä, esimerkiksi pakkaamalla videota, poistamalla ristiriitaisia ​​laajennuksia tai tyhjentämällä selaimen välimuistin.

Nämä ovat kaikki tapoja, joilla voit korjata Käsittelemme tätä videota. vuokrasopimus tarkista myöhemmin virhe käytettäessä äskettäin ladattuja videoita Google Driveen ja YouTubeen.

Älä myöskään epäröi löytää parhaat Google Drive -vaihtoehdot, joilla on lyhyt käsittelyaika, jotta voit varmuuskopioida tietosi nopeasti ja turvallisesti.

Älä unohda kertoa meille, mikä korjaus toimi ja alusta, jolla kohtasit ongelman alla olevassa kommenttiosassa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.