• Solitaire är ett av de mest spelade spelen genom tiderna, och när en Windows Update raderar det vet du att många människor kommer att bli arga.
 • Förutom att rulla tillbaka till den tidigare versionen kan du välja att köra Store App-felsökare.
 • Att uppdatera Solitaire-appen är en annan metod som kommer att ta tillbaka ditt favoritspel.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Solitaire är fortfarande ett av de mest spelade datorspelen genom tiderna. Men nyligen har vissa användare rapporterat att efter Windows 10-uppdateringen finns spelet ingenstans att hitta.

Många användare klagar på att Windows 10-uppdateringen raderade Solitaire i Microsoft Community-forum.

W10 uppdaterades över en natt, förlorade Spider Solitaire, IGEN! Hur får man tillbaka det och förhindrar att detta händer?

Här är några felsökningstips som hjälper dig att hitta ditt Solitaire-spel efter att Windows-uppdateringen har tagit bort det.

Contents

Vad hände med mitt Solitaire-spel på Windows 10?

När du tillämpar en betydande uppdatering av Windows 10 kan du upptäcka att några av dina appar har tagits bort när du startar om. Naturligtvis kan Windows 10 radera dina appar utan att fråga dig i förväg, men det borde inte vara alltför svårt att få tillbaka dem.

Windows kommer inte bara att eliminera appar vid slumpmässiga ögonblick på egen hand. Istället kommer det bara att radera appar när Windows 10 uppgraderas till en ny huvudversion, ofta känd som en build.

Detta beror på att vanliga Windows-uppdateringar hanteras annorlunda än betydande versioner. Av kompatibilitetsskäl kan Windows ta bort applikationer om de inte är kompatibla med uppgraderingen.

Windows kan avinstallera ett program om det är känt att det är källan till systemkrascher, buggar eller andra konflikter med Windows. Detta hjälper till att hålla ditt system stabilt.

Tog Microsoft bort Solitaire?

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

FreeCell, Klondike, Klondike by Threes, Golf, Pyramid, Simple Simon, Spider Four Suits, Spider Two Suit och Spider One Suit är några av de utmanande solitaire-spelen som ingår i Microsoft Solitaire Collection.

Microsoft Solitaire Collection är en ny app som låter dig njuta av ovanstående spel snabbare på din dator. Dessutom, istället för att ha dem separat installerade på din PC, kan du ha dem på ett ställe.

Låt oss se vad du kan göra om en Windows-uppdatering tar bort Solitaire från din dator. Följ med!

Hur återställer jag Microsoft Solitaire Collection?

1. Kör Windows Store App Felsökare

 1. Tryck Windows + jag, välj sedan Uppdatering och säkerhet.uppdateringssäkerhet nmi hårdvarufel windows 10
 2. Välj den Felsökare fliken från den vänstra rutan.
 3. Scrolla ner till Hitta och åtgärda andra problem och klicka på Windows Store-appar.
  Windows Store-appar felsökare Windows-uppdatering raderad patiens
 4. Klicka på Kör felsökaren.

Windows Store Apps Felsökare kommer att skanna och upptäcka eventuella problem. Om den hittas kommer den att försöka åtgärda problemen automatiskt. När du är klar, stäng felsökaren och starta om systemet för att kontrollera om Solitaire-apparna fungerar på ditt system.

2. Sök efter uppdatering av Solitaire-appen

 1. Om appen är föråldrad och inkompatibel med den senaste versionen av Windows 10 kanske den inte fungerar korrekt. Ett sätt att lösa det här problemet är att leta efter eventuella väntande uppdateringar för appen.
 2. Öppna MicrosoftStore-appen genom att skriva dess namn i sökfältet efter att ha tryckt på Windows.m-store raderad patiens uppdatering windows 10
 3. Leta efter Microsoft Solitaire Collection och klicka på knappen Uppdatera bredvid den, om det finns en.samling raderad patiens uppdatering windows 10
 4. Du kan behöva installera om Microsoft Solitaire Collection om du ser knappen Hämta. Klicka på Skaffa sig knappen för att ladda ner Microsoft Solitaire Collection.

3. Gå tillbaka till föregående version

 1. Klicka på Start och välj Inställningar.
 2. Gå till Uppdatering och säkerhet.
  uppdatering & säkerhet Windows update raderad solitaire
 3. Klicka på Återhämtning flik.
  återställning Windows uppdatering raderad patiens
 4. Under Gå tillbaka till föregående Windows 10, klicka på knappen Kom igång.
  Obs: Det här alternativet är endast tillgängligt 10 dagar efter att builden har installerats.
 5. Följ nu instruktionerna på skärmen för att gå tillbaka till den tidigare versionen av Windows 10.

Vilken version av Solitaire är bäst?

Om du gillar att spela de mest utmärkta spelen och applikationerna som Microsoft Store erbjuder, kommer du att njuta av att spela Solitaire för Windows 10.

Det här spelet har utvecklats till en punkt där flera olika tredjepartsutvecklare har producerat sina versioner av spelet för alla de många plattformar som för närvarande är tillgängliga.

Folk börjar ifrågasätta varför det finns så många versioner av Solitaire, som är det bästa Solitaire-spelet för Windows 10, och varför det finns så många olika versioner.

Som hjälp har vi sammanställt en lista över de bästa Solitaire-applikationerna som är tillgängliga för datornedladdning.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att komma tillbaka till att använda Solitaire på din Windows 10-dator. För ytterligare förfrågningar eller anteckningar, kommentera i avsnittet nedan. Tack för att du läser!