• Om du står inför Windows Update-felet 0x80246008 kan det bero på att en registernyckel saknas.
 • En snabb och effektiv lösning är att reparera trasiga systemfiler med inbyggda filfixare eller dedikerad programvara.
 • En annan utmärkt lösning är att skapa ett nytt register och starta om BITS-tjänsten.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
Reparera alla fel som orsakas av Windows-uppdateringar med Restoro:Restoro är ett utmärkt reparationsverktyg när några av dina viktiga systemfiler går sönder efter en uppdatering från Windows. Verktyget har ett arkiv med de ursprungliga versionerna av Windows-systemfiler och kommer att ersätta de dåliga med arbetskopior genom en omvänd algoritm. Åtgärda systemfel och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta trasiga filer som orsakar problemen.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Uppdateringsfel är ganska vanliga på Windows PC. En av de mest populära och besvärliga är Windows-uppdateringsfelet 0x80246008.

Liksom andra hindrar det användare från att installera den senaste uppdateringen, vilket gör att deras datorer blir utsatta för attacker. Även om problemet kan vara frustrerande, kan det enkelt fixas genom att följa de detaljerade stegen i den här guiden.

Contents

Vad orsakar felet 0x80246008?

Precis som det finns olika varianter av 0x80246008-felet kan flera potentiella faktorer också orsaka det. Nedan är några av de vanligaste orsakerna:

 • Felaktiga systemfiler: Om din dator visas kunde vi inte installera den här uppdateringen, men du kan försöka igen med felkoden 0x80246008; det kan bero på trasiga systemfiler och komponenter. Du måste reparera och återställa dessa filer med dedikerad programvara eller inbyggda reparationsverktyg.
 • Saknar registernyckel: Vissa användare märkte att en saknad registernyckel kan orsaka detta problem. Lösningen här är att skapa nyckeln och starta om BITS-tjänsten.
 • Problem med säkerhetsprogramvara: Om du har säkerhetsprogram från tredje part på din dator kan det förhindra uppdateringsprocessen. Inaktivera eller ta bort programvaran och förmodligen ersätta den med ett av de bästa antivirusprogrammen för Windows PC.

Vilka är varianterna av fel 0x80246008?

 • Windows Store-fel 0x80246008: Det här problemet kan också dyka upp i Windows Store, men du bör kunna åtgärda det med en av våra lösningar.
 • Windows uppdatering fungerar inte Windows 10: Om du inte kan ladda ner uppdateringar på grund av detta fel, inaktivera ditt antivirusprogram och kontrollera om det hjälper.
 • Fel 0x80246008 inträffade när uppdateringen laddades ned: Det här felet kan hindra dig från att ladda ner uppdateringar och från att åtgärda det måste du återställa Windows Update-komponenter.
 • Windows uppdateringsfel: Ibland kan uppdateringsfel uppstå på grund av problem med filkorruption, men du kan fixa det genom att utföra DISM- och SFC-skanningar.

Hur kan jag fixa fel 0x80246008?

Nedan listas de felsökningssteg du måste prova innan du utforskar de sofistikerade korrigeringarna i det här avsnittet:

 • Inaktivera eller ta bort antivirus från tredje part
 • Starta om din PC

1. Justera registret

 1. tryck på Windows tangenten + Rtyp regeditoch klicka OK.
  regedit 0x80246008
 2. Följ vägen nedan i den vänstra rutan: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\BackupRestore\FilesNotToBackupfiler inte tillbaka 0x80246008
 3. Om FilesNotToBackup nyckeln är där, fortsätt till Steg 4. Om det inte finns där måste du skapa det genom att följa stegen nedan:
  • Högerklicka på BackupRestore mapp.
  • Välj Ny > Nyckel.
   ny
  • Skriv nu FilesNotToBackup och slå Stiga på, och fortsätt till steg 4.
 4. Stäng sedan Registereditorn.
 5. Tryck nu på Windows tangenten + Rtyp tjänster.mscoch klicka OK.
  tjänster
 6. Högerklicka på Bakgrund Intelligent Transfer Service och välj Sluta.
  sluta
 7. Slutligen högerklickar du på den igen och väljer Start.
  starta 0x80246008

Nyckeln FilesNotToBackup är avgörande för en smidig uppdatering av din PC. Om det saknas kan du uppleva felet 0x80246008.

Genom att följa stegen ovan visar åtgärda detta och återställ normaliteten.

2. Reparera systemfiler

 1. tryck på Windows Nyckeltyp cmdoch välj Kör som administratör under Kommandotolken.
  cmd admin
 2. Skriv kommandot nedan och tryck Stiga på för att köra det: sfc /scannowsfc 0x80246008
 3. Vänta tills SFC-skanningen är klar. Sedan, om det misslyckas eller inte löser problemet, kopiera och klistra in kommandot nedan och tryck på Enter: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthdism
 4. Slutligen, vänta tills kommandot körs klart och kör SFC-skanningen igen.

Ibland kan filkorruption orsaka uppdateringsfel 0x80246008. Din installation kan skadas av olika anledningar, men du kanske kan åtgärda problemet helt enkelt genom att utföra både SFC- och DISM-skanningar.

Alternativt kan du använda ett dedikerat verktyg i Restoro för att reparera och fixa dessa filer. Det här verktyget kräver ingen kod men kan reparera alla trasiga filer på din PC på några minuter.

Den ersätter alla saknade systemfiler på din PC med originalkopian. Restoro fixar också andra systemproblem och säkerställer att din dator fungerar optimalt.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Skaffa Restoro

3. Kör Windows Update-felsökaren

 1. tryck på Windows tangenten + jag att öppna Appen Inställningar och välj Uppdatering och säkerhet alternativ.
  uppdatera och
 2. Navigera till Felsökning i den vänstra rutan och välj Ytterligare felsökare.
  felsöka
 3. Slutligen, välj Windows uppdatering från listan och klicka på Kör felsökaren knapp.
  springa det

Användare säger att uppdateringsfel 0x80246008 ibland kan uppstå på grund av mindre Windows-uppdateringsfel. Du kan dock snabbt åtgärda dessa fel genom att köra Windows Update-felsökaren.

4. Återställ Windows Update-komponenter

 1. Lansera Kommandotolken som administratör.
  cmd admin
 2. Skriv nu följande kommandon och klicka Stiga på efter varje: net stop wuauserv net stop cryptSvc net stop bits net stop msiserver Ren C:WindowsSoftwareDistribution SoftwareDistribution.old Ren C:WindowsSystem32catroot2 Catroot2.old net start wuauserv net start cryptSvc net start bits net start msiserver

Ett annat problem som kan orsaka uppdateringsfel 0x80246008 kan vara dina Windows Update-komponenter.

Ibland kanske vissa tjänster inte körs korrekt, och det enda sättet att åtgärda problemet är att återställa dem manuellt. Efter att ha kört ovanstående kommandon, kontrollera om Windows Update-problemet är löst.

5. Använd verktyget Windows 10 Media Assistant

 1. Gå till Windows 10 nedladdningssida för att ladda ner assistentverktyget.
  ladda ner nu 0x800246008
 2. När nedladdningen är klar, kör verktyget och klicka på Acceptera knappen på licenssidan.
  acceptera
 3. Markera alternativknappen för Uppgradera den här datorn nu och klicka på Nästa knapp.
  uppgradering
 4. Slutligen, följ instruktionerna på skärmen för att slutföra uppgraderingen.

Om lösningarna ovan visar sig misslyckas med att fixa uppdateringsfelet 0x80246008, kan du behöva utföra en uppgradering på plats istället.

När uppgraderingsprocessen är klar har du den senaste versionen av Windows installerad med alla dina filer och applikationer bevarade, och problemet kommer att lösas permanent.

Det är ungefär det. Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lösa problemet med uppdateringsfel 0x80246008 i Windows 10 och att du nu kan installera dina uppdateringar normalt.

Om du stöter på andra problem som 0x800f0988 Windows-uppdateringsfelet eller 0x80190001-felet, kolla vår detaljerade guide för att åtgärda det snabbt.

Vänligen meddela oss i kommentarerna nedan om du har några frågor, förslag eller fler lösningar.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.