XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

  1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
  2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

  3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

  • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Felet 0x80240439 är tillbaka, vilket hindrar användare från att ladda ner Windows Store-appar. Det här felet har plågat tusentals Windows-användare under tidigare år och har nu kommit tillbaka.

Enligt användarrapporter påverkar felkod: 0x80240439 alla Windows-enheter, och de lösningar som var tillgängliga förra året verkar inte riktigt fungera den här gången.

Användare har hittills provat en mängd olika lösningar för att åtgärda detta fel: de återställer inställningarna för tid/datum, körde wsreset.exe, inaktiverade antivirusprogram från tredje part, allt utan resultat.

Låt oss tillsammans ta reda på hur du fixar detta Windows Store-fel på din dator.

Vad gör felet 0x80240439?

Jag får felkoden som anges ovan och har provat alla lösningar som finns i detta tråd på supportavdelningen. Jag har försökt återställa inställningarna för tid/datum och har kört wsreset.exe utöver att inaktivera antivirusprogrammet från tredje part som jag körde helt. Kan någon snälla tipsa?

Microsofts supporttekniker svarade inte till någon av forumtrådar skapat av användare för att rapportera det här problemet, och de andra Windows-användarna/insiders kunde inte heller erbjuda en lösning för detta problem. Enligt en Insider kan fel 0x80240439 utlösas av de underhållsoperationer som Microsoft nyligen utförde på sina servrar.

När jag ser hur många människor som har publicerat det här felet under de senaste timmarna tror jag att MS har serverproblem, eftersom vi fick ett meddelande på Insiders-forumet att MS gjorde några uppgraderingar i slutet. en dag innan du försöker.

Den goda nyheten är att vissa användare redan bekräftar att felet 0x80240439 inte längre plågar dem. Ändå är de fortfarande mycket besvikna och kritiserar Microsoft för att inte informera dem om serverunderhållsoperationerna och eventuella Windows Store-problem som kan uppstå.

Nu på morgonen kan jag helt plötsligt och utan att ändra något ladda ner tidigare köpta appar igen. Inget felmeddelande längre. Därför tror jag att MS hade serverproblem. Jag är så TRYCK på Microsoft. […] Det finns ingen som helst ursäkt för att ha serverproblem i mer än 5 timmar utan att kommunicera dem omedelbart.

Kan du ladda ner Windows Store-appar nu? Eller plågar fel 0x80240439 dig fortfarande? Berätta mer om din upplevelse i kommentarsfältet nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.