XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Om du får ett felmeddelande som blockerar installationsprocessen av en ny enhetsdrivrutin eller någon annan liknande programvara, få inte panik. Ditt Windows 10-system fungerar fortfarande korrekt och du står inte inför ett systemfel.

Det betyder dock att den underförstådda drivrutinen inte kan “verifieras” av Windows 10 och av säkerhetsskäl har installationsprocessen blockerats som standard.

Vanligtvis är felmeddelandet som visas Windows kräver en digitalt signerad drivrutin och det betyder att Windows behöver en verifierad drivrutin av Undertecknande myndighet.

För att vara specifik signerar leverantörer drivrutinerna för att säkerställa deras integritet och för att vara säkra på att filen inte har modifierats på något sätt. Om du försöker installera en osignerad drivrutin kommer Windows alltid att meddela dig att den specifika filen är osäker och att den kommer från en okänd källa.

Den goda nyheten är att det finns några lösningar som du kan använda för att fixa det här felet och återuppta drivrutinsinstallationsprocessen. Här är vad du kan göra om Windows kräver en digitalt signerad drivrutin.

Contents

Hur kan jag fixa att Windows kräver ett digitalt signerat drivrutinsfel?

1. Installera de nödvändiga drivrutinerna automatiskt

Det enklaste sättet att installera de drivrutiner du behöver är att använda professionella drivrutinsuppdateringsprogram som installerar alla osignerade drivrutiner på några sekunder. Genom att välja ett dedikerat verktyg är du säker från fel.

DriverFix är en lättviktig drivrutinsuppdateringsprogramvara som säkert håller dina drivrutiner i schack. Du kan använda den för att schemalägga regelbundna uppdateringar för att förhindra att fel relaterade till inaktuella drivrutiner inträffar igen.

2. Inaktivera drivrutinssignering

 1. Öppna din dator Lokal grupppolicyredigerare: tryck på Win+R snabbtangenter och skriv in i rutan Kör gpedit.msc.Windows kräver en digitalt signerad drivrutin [Quick Guide]
 2. I Local Group Policy Editor, från den vänstra panelen, klicka på Användarkonfiguration alternativ.
 3. Dubbelklicka sedan på i huvudfönstret administrativa mallar.
 4. Från menyn som öppnas dubbelklicka på System och gå sedan till Installation av drivrutiner.
 5. Välj sedan kodsignering för enhetsdrivrutiner.
 6. Välj Aktiverad och från rullgardinsmenyn nedanför, ändra till Ignorera.
 7. Klicka på Ok och tillämpa dina ändringar.
 8. Starta om ditt Windows 10-system till slut.

De flesta Windows 10-användare har ingen aning om hur man redigerar grupprincipen. Lär dig hur du kan göra det genom att läsa detta enkel artikel.


3. Sätt Windows i testläge

Om metoden ovan inte fungerar för dig, eller om du inte vill inaktivera drivrutinssignering, kan du välja att gå in i Windows 10-testläge.

I testläge kan du installera vilka drivrutiner du vill utan att uppleva några problem. Naturligtvis, gå till normalt Windows 10-läge efteråt:

 1. Öppna ett förhöjt kommandotolksfönster på din PC: högerklicka på Windows Start-ikonen och välj Kommandotolk (admin).kommandotolken
 2. I cmd-typ bcdedit /set TESTSIGNING AV.
 3. Stäng cmd-fönstret och starta om datorn.
 4. Installera dina drivrutiner.
 5. Återgå till normalt läge: öppna förhöjd cmd, enter bcdedit /set TESTSIGNING PÅ och starta om ditt Windows 10-system.

4. Inaktivera permanent förarens signaturtillämpning

 1. Öppna ett förhöjt kommandotolksfönster enligt beskrivningen ovan.
 2. Skriv i cmd-fönstret bcdedit.exe /set nointegritychecks på och tryck på Enter.
 3. Detta kommer att inaktivera drivrutinssignaturtillämpningen i Windows 10 permanent.
 4. Du kan återställa denna operation genom att trycka på cmd: bcdedit.exe /set nointegritychecks off.

Tja, det här är felsökningslösningarna som kan hjälpa dig att lösa problemet där en digitalt signerad drivrutin krävs.

Berätta mer om din upplevelse i kommentarsfältet nedan. Låt oss veta om problemet kvarstår så försöker vi hitta den perfekta lösningen för just din situation.

LÄS ÄVEN:

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.