• Ditt system kommer inte att vara helt säkrat om Windows Defender inte uppdateras, så du måste åtgärda det så snart som möjligt.
 • Som en preliminär fix bör du kontrollera om det finns ett annat antivirus installerat som blockerar det.
 • Naturligtvis kan du också glömma sådana problem om du installerar en bättre säkerhetslösning.
 • För tillfället, försök att installera virusdefinitionerna manuellt från Microsofts webbplats.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Ett stort antal Windows 10-användare har uttryckt oro för att Windows Defender inte kommer att uppdatera på sina datorer.

De flesta av dessa frågor har att göra med att Windows Defender misslyckas med att uppdatera virusdefinitioner, och detta händer vanligtvis när deras internetanslutning är bra.

Ibland påverkas till och med Windows Update-funktionen eftersom den inte kan uppdatera systemet.

När du använder Windows Defender kan du få ett meddelande angående definitionsuppdateringar när du öppnar tjänsten, eller när du försöker leta efter uppdateringar och det står att de inte kan kontrolleras, laddas ner eller installeras.

Windows Defender är standard, förinstallerad antimalware-programvara inbyggd i Windows 10 OS, för att skydda användare från skadlig programvara.

Detta inkluderar adware, virus, maskar, trojaner, Rootkit, Backdoor, ransomware och spionprogram, bland andra nya hot.

I det här fallet bör tjänsten fungera bra i bakgrunden och meddela användare om eventuella upptäckta skadliga program eller när något är fel.

I vissa fall kan du dock stöta på problem som detta, när Windows Defender inte uppdateras eller uppdateringen misslyckas. Vanligtvis finns det tre sätt att uppdatera den:

 • Från Windows Defender Update Interface
 • Från Windows Update
 • Från manuell nedladdning via webbplatsen Microsoft Malware Protection Center (MMPC).

Om du upplever problemet med att Windows Defender-uppdateringen misslyckades, prova lösningarna nedan för att lösa problemet.

Om din dator är en del av ett företagsnätverk, eller om den hanteras av en administratör, kommer de att konfigurera uppdateringar via lokala nätverksenheter eller ställa in policyer för uppdatering efter godkännande. Kontrollera med din nätverksadministratör först.

Contents

Vad kan jag göra om Windows Defender inte uppdateras?

 1. Preliminära korrigeringar
 2. Testa en annan antiviruslösning
 3. Installera uppdateringsdefinitioner manuellt
 4. Kontrollera att du har alla nödvändiga Windows Update-filer
 5. Ställ in Windows Defender-tjänsten som automatisk
 6. Kör en SFC-skanning

1. Preliminära korrigeringar

Innan vi går in på mer detaljerade förklaringar, låt oss gå igenom ett par grundläggande kontroller och steg att utföra:

 • Kontrollera om du har annan säkerhetsprogramvara installerad, eftersom dessa kommer att stänga av Windows Defender och inaktivera dess uppdateringar; avinstallera din nuvarande anti-malware-programvara
 • Sök efter uppdateringar i Windows Defender Update Interface och försök Windows Update om det misslyckades; för att göra detta, klicka på sköldikonen i meddelandefältet, välj Virus- och hotskydd, och klicka sedan på Sök efter uppdateringar
 • Installera alla uppdateringar som kan vara väntande och starta om din dator, försök sedan uppdateringen av Windows Defender igen; ställ in Windows Defender för att automatiskt få uppdateringar (den får detta som en del av Windows Updates)
 • Kör Windows Update-felsökaren

2. Prova en annan antiviruslösning

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

När Windows Defender inte uppfyller dina förväntningar är det dags att överväga att använda ett alternativ. Tja, om du vill glömma allt om uppdateringsfel, försök sedan med lösningen nedan.

Det här professionella antivirusprogrammet gör sitt jobb i bakgrunden och skyddar dig alltid från datavirus, skadlig kod, ransomware och identitetsstöld.

Dessutom kan du vara säker på att den är enkel att installera på din dator och enkel att använda, utan att ha några onödiga funktioner som kan störa gränssnittet.

ESET Internet Security

ESET Internet Security

Windows Defender kommer inte att uppdateras? ESET Internet Security är antiviruslösningen du bör använda istället!

Gratis provperiodBesök hemsida

3. Installera uppdateringsdefinitioner manuellt

 1. Gå till Windows säkerhetsportal.
 2. Följ instruktionerna för att ladda ner och installera definitionsuppdateringarna.
 3. Om du inte kan installera manuellt eller fortfarande får uppdateringsfel finns det andra saker som hindrar det så kontakta Microsofts tekniska support för ytterligare hjälp.

Microsoft levererar vanligtvis uppdateringar via Windows Update, Automatic Updates eller Windows Server Update Service (WSUS).

I vissa fall uppdateras inte Windows Defender på grund av problem med dessa tjänster. Uppdatera i så fall definitionerna manuellt, enligt beskrivningen ovan.

Om du kunde installera uppdateringar manuellt, orsakas problemet av ett Windows Update-problem. Vi gav en utmärkt lista över verktyg som hjälper dig att lösa Windows Update-problem.

4. Kontrollera att du har alla nödvändiga Windows Update-filer

 1. Öppna Windows Update webbplats.
 2. Installera alla rekommenderade uppdateringar.
 3. Granska filen Windowsupdate.log efter felmeddelanden genom att klicka Startskriv sedan %windir%windowsupdate.login i Sök rutan och tryck sedan på Stiga på.
 4. Gå till Windows Hjälp och instruktions-webbsida och ange nyckelorden som beskriver problemet från loggfilen du hittade.

Vanligtvis kommer alla nödvändiga uppdateringar direkt till din PC, men ibland, om de blockeras av någon anledning, kommer du inte att se dem. Utför stegen nedan för att se till att du är uppdaterad.

5. Ställ in tjänsten Windows Defender som automatisk

 1. tryck på Windows-tangent + R kortkommando för att starta Springa.
 2. Typ tjänster.msc och tryck Stiga på.
 3. Högerklicka Windows Defender antivirus service.Windows Defender kommer inte att uppdateras
 4. Klick Egenskaper.
 5. Se till att Servicestatus är igång.Windows Defender kommer inte att uppdateras
 6. Säkerställa Starttype är Automatisk (om inte, välj Starttyp som automatisk och klicka på Start).Windows Defender kommer inte att uppdateras
 7. Klick Tillämpa Klicka sedan OK.

Om Windows Defender-tjänsten inte startar, kolla in den här detaljerade guiden för att åtgärda problemet på nolltid.

6. Kör en SFC-skanning

 1. Klick Start.
 2. Typ cmd i sökrutan.
 3. Klicka på Kör som administratör för att starta kommandotolken som administratör.Windows Defender kommer inte att uppdateras [Best Fixes]
 4. Typ sfc/scannow och tryck Stiga på.Windows Defender kommer inte att uppdateras [Best Fixes]

Detta kommer att kontrollera om det finns skadade systemfiler som förhindrar att standardantiviruset uppdateras.

Vi har skrivit mycket om dess problem tidigare, och vi har en utmärkt guide om hur du fixar Windows Defender-problem. Tveka inte att ta en närmare titt också.

Låt oss veta om någon av dessa lösningar fungerade när Wuppdatering av indows Defender misslyckades. Bara gå en kommentar i avsnittet nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.