• Windows aktiveras med hjälp av din organisations aktiveringstjänstmeddelande visas när ditt operativsystem aktiveras med en testlicens.
 • Användare som har köpt sin dator från en butik eller använder sin organisations bärbara dator får detta felmeddelande.
 • Du kan antingen ange produktnyckeln manuellt eller kontakta kundsupport för att lösa problemet.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Det finns flera användarrapporter som visar att fliken Aktivering på deras Windows-dator visar en Windows aktiveras med din organisations aktiveringstjänst meddelande. Detta felmeddelande är visar för en användare som inte tillhör någon organisation. Sedan finns det en annan användare som får detta meddelande efter köpa datorn från en elektronikaffär.

Problemet är ganska utbrett eftersom om det är obevakat visar kopian av Windows OS aktiveringsmeddelandet. I den här guiden kommer vi att ge dig en ordentlig förklaring till varför du får detta felmeddelande och även hur du kan fixa det.

Contents

Varför får jag Windows aktiverat med hjälp av din organisations aktiveringstjänstmeddelande?

Innan vi tillämpar lösningarna, låt oss först förstå vad det här meddelandet är och varför vi fick det. Detta felmeddelande betyder i princip att volymlicensnyckeln som används för att aktivera din kopia av Windows OS saknas eller kräver återaktivering.

Det här felet uppstår vanligtvis när företaget du fick din bärbara dator från aktiverade det. Men eftersom volymlicenser fungerar under en viss tidsperiod löper de ut om de inte förnyas. Om du fortsätter att arbeta med din organisation kommer de att förnya den efter en viss tid. Om du inte arbetar där, kommer Windows-licensen att upphöra efter en viss tid.

När det gäller det andra scenariot där användaren inte arbetar i någon organisation och fortfarande får felmeddelandet, betyder det att butiken du köpte din bärbara dator eller PC från har aktiverat Windows OS under en begränsad tid med sin licensnyckel som kommer att förfalla efter tre månader.

Hur kan jag bli av med Windows aktiverat med hjälp av din organisations aktiveringstjänstmeddelande?

Här är några saker som kan hjälpa dig att bli av med Windows aktiveras med hjälp av din organisations aktiveringstjänstmeddelande:

 • Starta om din dator och kontrollera om detta löser problemet. Ofta tar systemet tid att uppdatera sig, och om du nyligen skrev in koden kan en snabb omstart hjälpa till att bli av med meddelandet. Så här gör du om din dator fastnar vid omstart.
 • Ange produktnyckeln du fick när du köpte kopian av ditt Windows OS och kontrollera om detta löser problemet eller inte.

Tja, det är ungefär det du kan göra innan du använder de avancerade felsökningslösningarna som nämns nedan.

1. Kör aktiveringsfelsökaren

 1. Öppna Start meny.
 2. Öppet inställningar.
 3. Klicka på Uppdatering och säkerhet.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 4. Välj Aktivering fliken till vänster.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 5. Klicka på Felsökning.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 6. I den UAC som visas, klicka Ja.
 7. Aktiveringsfelsökaren börjar lösa ditt aktiveringsproblem.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 8. Klicka på Jag har nyligen bytt hårdvara på den här enheten länk.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 9. Logga in med ditt Microsoft-konto.
 10. Välj den enhet du använder för närvarande och klicka Aktivera. Din Windows bör vara aktiverad.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Windows kommer med inbyggda felsökningsverktyg som kan hjälpa dig att fixa problem relaterade till din dator. Det finns också en aktiveringsfelsökare som hjälper dig att åtgärda felet som du får på din dator.

2. Ta bort aktiveringen

 1. Öppna Start meny.
 2. Springa Kommandotolken som administratör.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 3. Skriv kommandot nedan och tryck Stiga på. slmgr /upkWindows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 4. Du kommer att få ett meddelande Avinstallerad produktnyckel framgångsrikt, och Windows kommer att få avaktiverad.
 5. Öppet Windows-inställningar.
 6. Klicka på System & säkerhet.
 7. Din Aktiveringstillstånd kommer att visa att din kopia av Windows inte är aktiverad.
 8. Gå tillbaka till inställningar sida och klicka på konton.
 9. Med största sannolikhet kommer du att ha ett lokalt konto. Klicka på Logga in med ett Microsoft-konto istället knapp.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 10. Ange ditt Microsoft-kontouppgifter.
 11. Om skylten lyckas kommer ditt Windows att aktiveras med den digitala licensen kopplad till ditt Microsoft-konto.

Vad den här processen faktiskt gör är att först avinstallera produktnyckeln från din PC, och sedan när du länkar ditt Microsoft-konto hämtas den digitala licensen som du kan ha kopplat till ditt Microsoft-konto och aktiverar din kopia av Windows.

3. Ange produktnyckeln manuellt

 1. Öppna Start meny.
 2. Springa Kommandotolken som administratör.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 3. Skriv kommandot nedan och tryck Stiga på. wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey
 4. Anteckna produktnyckeln för din dator.
 5. Öppet Windows-inställningar.
 6. Klicka på Uppdatering och säkerhet.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 7. Välj Aktivering fliken till vänster.Windows aktiveras med organisationsaktiveringstjänsten [Fix]
 8. Klicka på Ändra produktnyckel alternativ.
 9. Gå in i produktnyckel du har noterat i steg 4 och tryck Stiga på. Kontrollera om detta löser problemet eller inte.

Äntligen, om ingenting fungerar och du inte kan fixa det Windows aktiveras med din organisations aktiveringstjänstmeddelande, då kan du komma i kontakt med Microsofts kundsupport.

Du kan besök denna webbplats och välj numret baserat på din region. Förklara ditt problem för kundsupport och följ stegen som de ger dig råd. Möjligen kommer detta att hjälpa dig att lösa felet.

Det är det från oss i den här guiden. Om du har problem med Windows-uppdateringar kan du kolla in vår guide om hur du enkelt kan fixa Windows-uppdateringsfel.

För dem som upplever Vi kunde inte ansluta till uppdateringstjänsten-felet kan de hänvisa till vår guide som listar några effektiva lösningar för att lösa problemet.

Dessutom, om du har fastnat på din välkomstskärm och inte vet vad du ska göra, kan du kolla in vår guide som ger dig 17 sätt att komma förbi välkomstskärmen på Windows 10 och 11.

Låt oss veta i kommentarerna nedan vilken av ovanstående lösningar som hjälpte dig att lösa Windows aktiveras med din organisations aktiveringstjänst meddelande.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.