XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

  1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
  2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

  3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

  • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Windows Store är ett fantastiskt tillägg i Windows 8 och bevisar hur effektiv Microsofts strategi har varit.

Det finns några irriterande problem med Windows Store för Windows 8, 8.1 och Windows RT-användare och en av de mest aktuella är det faktum att utvalda appar inte visas för vissa. Här är några potentiella korrigeringar.

Uppdatera -> Windows Store kallas nu Microsoft Store.

Men precis som många nya produkter har den problem eller saker som måste fixas från användarsidan. Om du är medveten om det, det var till exempel inte en enda iPhone-lansering som inte hade några problem.

Även om det kan vara frustrerande för användaren, måste man inse att detta är naturligt att hända. Men är användarna tillräckligt överseende?

Jag har precis löst mitt problem med det faktum att jag inte såg för många appar i Windows Store. Jag har lyckats hitta några väldigt, väldigt grundläggande lösningar för att lösa problemet.

Att aktivera och visa alla appar i Windows Store var ganska enkelt. Nu, om du öppnar Windows Store och du inte ser utvalda applikationer som i bilden ovan, betyder det förmodligen att du har samma problem som jag hade.

Det finns ingen lösning för att det ska fungera, men om du har följt min artikel om hur du behöver ändra lokaliseringsinställningar, är förmodligen allt du behöver göra att utföra en omstart och se de utvalda apparna visas.

Det här är ingen stor fråga, snarare en “kosmetisk”, men det ger dig en känsla av att Windows Store är en öken när ingenting växer, det är ganska fult, för att vara ärlig.

Så vad du behöver göra är att utföra dessa ändringar och vänta på att de utvalda apparna ska dyka upp. Jag kan inte föreställa mig en annan anledning till att det kanske inte fungerar.

Jag frågade till och med Paul Thurrot, chef för WinSuperSite, en välkänd auktoritet i frågor om Windows-ämnen och han sa “Jag antar att inte alla appar visas på alla marknader”. Så om du “lurar” din dator att tro att han är i USA, borde det göra det.

Vi hoppas att du lyckades åtgärda problemet och få Microsoft Store att fungera ordentligt igen.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.