• När du stöter på felmeddelandet att Uplay inte kan börja ladda ner kommer du inte att kunna ladda ner eller uppdatera dina spel.
 • Felet beror vanligtvis på problem med DNS, server, behörigheter eller störningar.
 • Var noga med att kontrollera Ubisofts sociala mediekonton för att bekräfta att du inte är den enda som står inför detta fel.

xINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
Bli av med drivrutiner som inte fungerar korrekt på din dator

SPONSRAD

Drivrutiner kan ofta bli skadade eftersom de kan störa systemfiler som inte fungerar, vilket gör att de installeras men inte fungerar korrekt. För att drivrutinerna ska fungera smidigt måste ditt Windows-operativsystem fungera ännu bättre. Få den i perfekt skick genom att följa stegen nedan:

 1. Ladda ner Fortect och installera det på din PC.
 2. Starta verktygsskanningsprocessen för att söka efter korrupta filer som är källan till ditt problem
 3. Högerklicka på Starta reparation så att verktyget kan starta reparationsalgoritmen

 • Fortect har laddats ner av 0 läsare denna månad, betygsatt 4,4 tum betrodd pilot

Några av våra läsare rapporterade att de stöter på felmeddelandet Uplay kan inte börja ladda ner varje gång de försöker installera eller uppdatera ett Ubisoft-spel. Detta har varit ganska frustrerande för flera användare.

Oroa dig inte, vi har i den här artikeln sammanställt några möjliga lösningar som har fungerat för andra användare som har stött på liknande problem. Se till att du följer stegen noggrant för att åtgärda problemet.

I den här artikeln

Contents

Varför kan inte Uplay börja ladda ner?

Det kan finnas flera anledningar till att Uplay inte kan börja ladda ner. Nedan är några av dem:

 • Serverproblem – Det kan vara en tillfällig situation driftstopp på Ubisofts server som påverkar nedladdningsprocessen. I ett fall som detta behöver vi bara vänta på att Ubisoft ska lösa problemet.
 • DNS-problem – DNS-problem är relaterade till din nätverkskonfiguration. Om din internetanslutning är instabil eller upplever avbrott, kanske Uplay inte kan upprätta en anslutning för att starta nedladdningen.
 • Brandväggs- eller antivirusstörningar – Din brandvägg eller antivirusprogram kan blockera Uplay från att komma åt Internet eller markera det som ett potentiellt hot, vilket hindrar nedladdningen från att starta.
 • Behörighetsproblem – Uplay kan kräva administrativa rättigheter för att starta nedladdningen. Om du inte har nödvändiga behörigheter kan du stöta på fel.

Ovanstående är vanliga orsaker till att Uplay inte kan starta nedladdningsfelmeddelandet. Följande avsnitt ger dig förenklade steg om hur du åtgärdar problemet.

Hur kan jag fixa att Uplay inte kan börja ladda ner?

Innan du försöker någon av de avancerade lösningarna som tillhandahålls för det här felet, bör användarna se till att utföra följande preliminära kontroller för att begränsa möjligheterna och arbeta för att lösa problemet:

 • Kolla in Ubisofts webbplats och sociala media konton för att ta reda på om det finns ett problem med servern.
 • Inaktivera din brandvägg eller antivirusprogram tillfälligt.
 • Kontrollera din internetanslutning.

Efter att ovanstående kontroller har bekräftats, om problemet fortfarande kvarstår, kan du utforska de avancerade lösningarna nedan.

1. Växla till Uplay Preview

 1. Dubbelklicka på ikonen spela klienten på skrivbordet för att öppna den.
 2. Klicka på meny och välj sedan inställningar alternativ.Uplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 3. Navigera till Allmän fliken och kontrollera Prova förhandsversioner låda. Uplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 4. Stäng nu klienten och öppna den igen för att se om problemet är löst.

Experttips:

SPONSRAD

Föråldrade drivrutiner är huvudorsaken till fel och systemproblem. Om några av dina drivrutiner saknas eller behöver uppdateras kan ett automatiserat verktyg som OutByte Driver Updater Du kan lösa dessa problem med bara ett par klick. Dessutom är det lätt på ditt system också!

Om problemet kvarstår i Uplay-klienten kan du kontrollera om Uplay har släppt en förhandsgranskningskorrigering för buggen.

2. Använd Googles DNS-adress

 1. tryck på Börja knapptyp kontrollpanel i sökfältet och öppna det.
 2. Välj Visa efter: små ikoner och klicka Nätverk och delade resurser.Uplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 3. Klicka på Ändra adapterinställningarhögerklicka på den aktuella nätverksadapter du använder och klicka Egenskaper.Uplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 4. Låg Denna anslutning använder följande element: avsnitt, klicka Internet Protocol version 4 (TCP/IPv4) och klicka Egenskaper.Uplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 5. Kolla Använd följande DNS-serveradresser låda att sätta 8.8.8.8 Som den Önskad DNS-server och sätta 8.8.4.4 Som den Alternativ DNS-server.Uplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 6. Kolla Validera konfigurationen vid utgång rutan och klicka OK.
 7. Öppna nu Uplay igen och kontrollera om felet är åtgärdat.

Om problemet är med dina DNS-adressinställningar kan du följa stegen ovan för att byta till att använda Google gratis DNS.

3. Spola DNS och starta om TCP/IP

 1. tryck på fönster för att öppna Start meny. Skriv den symbol för systemet och välj Kör som administratör.
 2. Skriv följande vid kommandotolken och tryck på Kom in i: ipconfig /flushdnsUplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 3. Nästa skriv nästa omstart och tryck Kom in i: netsh int ipUplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 4. Kontrollera nu om problemet är åtgärdat.

Om användningen av Googles DNS-adress inte löste problemet kan du prova att använda TCP/IP, som fungerar som en förlängning av den tidigare metoden.

4. Installera om Uplay-klienten

 1. tryck på fönster + Yo nycklar för att öppna inställningar Ansökan.
 2. Klicka på Ansökningar och hitta Uplay i listan över Installerade applikationer.Uplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 3. Högerklicka på spela mata in och klicka Avinstallera.Uplay kan inte börja ladda ner: 4 sätt att fixa
 4. Följ instruktionerna på skärmen för att avinstallera Uplay.

Ladda nu ner den senaste versionen av Uplay officiella hemsida och installera om den. När du har installerat om det, försök att ladda ner valfritt spel och se om problemet är löst.

Och det är det, hur man fixar Uplay kan inte börja ladda ner fel. Förhoppningsvis hjälper en eller flera av metoderna i den här guiden dig att lösa problemet.

Om din Uplay-nedladdningsknapp inte fungerar bör du kolla in den här guiden om hur du fixar det.

Om du har några frågor eller förslag, använd kommentarsektionen nedan.

Har du fortfarande problem? Lös dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Vissa drivrutinsrelaterade problem kan lösas snabbare med en anpassad drivrutinslösning. Om du fortfarande har problem med dina drivrutiner, installera helt enkelt OutByte Driver Updater och sätt i drift omedelbart. Så låt den uppdatera alla drivrutiner och fixa andra PC-problem på nolltid!