• han tbbmalloc.dllDen har utvecklats av Intel Corporation och används i flera grafikintensiva spel samt i Adobe Photoshop.
 • När DLL-filen inte hittas tas den bort eller skadas på grund av upprepade ändringar.
 • För att fixa saker, byt ut DLL, reparera appfilerna eller installera om appen, bland andra lösningar.

xINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa DLL-fel rekommenderar vi Fortect:

SPONSRAD

Detta verktyg kommer att ersätta skadade eller korrupta DLL-filer med deras funktionella motsvarigheter med hjälp av dess dedikerade arkiv där du har de officiella versionerna av DLL-filer.

 1. Ladda ner och installera Fortect på din dator
 2. Starta verktyget och Starta skanning för att hitta DLL-filer som kan orsaka problem på datorn

 3. Högerklicka på Starta reparation för att ersätta trasiga DLL-filer med fungerande versioner

 • Fortect har laddats ner av 0 läsare denna månad, betygsatt 4,4 tum betrodd pilot

DLL-filer är en kritisk del av Windows-installationen, och många läggs till med tiden när du installerar program. Men när en DLL saknas kommer du inte att kunna köra applikationer som är beroende av den. Och en sådan DLL som påverkar ett brett utbud av applikationer och spel är tbbmalloc.dll.

han tbbmalloc.dll Filen är utvecklad av Intel Corporation och är länkad till Intel(R) Threading Building Blocks för Windows. DLL:n används som en skalbar katalogplats och är avgörande för att många applikationer ska fungera effektivt, inklusive Skyrim och Fallout 4. Så låt oss ta reda på allt om problemet!

Contents

Varför kan tbbmalloc.dll inte hittas?

Här är några anledningar till varför DLL saknas från din PC:

 • Korrupta systemfiler: En vanlig bakomliggande orsak när program kan stöta på tbbmalloc.dll är skadade systemfiler. Även om det inte är kopplat till Microsoft beror det troligen på att systemfiler påverkar driften av operativsystemet och installerade applikationer.
 • Appkomponenter saknas: När problemet är begränsat till en specifik applikation kan programmet sakna viktiga komponenter på grund av problem med installationen.
 • Skadlig programvara i konflikt med program/DLL: För vissa användare var det skadlig programvara eller virus på datorn som orsakade felet.
 • DLL togs bort: Det finns också en möjlighet att DLL-filen har tagits bort av programmet som fick åtkomst till den eller till och med av slutanvändaren, även om det vanligtvis är den förra.

Hur fixar jag en saknad tbbmalloc.dll?

Innan du går vidare till de mer komplexa, prova dessa snabba lösningar först:

 • Starta om datorn.
 • Inaktivera alla antivirus- eller säkerhetsprogram från tredje part som är installerade på datorn.

Om ingen av dem fungerar, gå till korrigeringarna nedan.

1. Byt ut DLL

För sådana fel bör ditt huvudsakliga tillvägagångssätt vara att ersätta DLL-filen med en frisk kopia från en annan dator som kör samma program. Filen är vanligtvis tillgänglig i programkatalogen. För Fallout 4 är platsen för tbbmalloc.dll:steamapps\common\Fallout 4

Du hittar den vanligtvis i samma mapp som den körbara startfilen (.exe). Så leta reda på DLL-filen, kopiera den till en extern USB, flytta den sedan till programkatalogen och du bör kunna köra allt utan fel.

Om du inte vill riskera ditt systems hälsa och undvika eventuella fel genom att manuellt ersätta DLL, föreslår vi att du provar dedikerad programvara.

2. Sök efter skadlig programvara

 1. Tryck fönster + Ja öppen Leta efterkille Windows säkerhet i textfältet och klicka på motsvarande sökresultat.fönstersäkerhet
 2. Klicka på Skydd mot virus och hot.Virus- och hotskydd för att åtgärda saknade tbbmalloc.dll
 3. Klicka på Skanna alternativ.skanningsalternativ
 4. Välj nu Fullständig analys och klicka sedan Skanna nu knapp.Fullständig genomsökning för att fixa tbbmalloc.dll

För vissa användare var det skadlig programvara som skadade filen och som ett resultat hittade användarna tbbmalloc.dll krascha. Kör därför en systemomfattande antivirusskanning med inbyggd Windows-säkerhet eller använd en dedikerad antiviruslösning.

3. Reparera spelfiler (för Steam)

 1. Lansera Ånganavigera till Bibliotekhögerklicka på spelet och välj Egenskaper.egenskaper
 2. Navigera till Lokala filer fliken och klicka Verifiera spelfilernas integritet..Kontrollera spelfilernas integritet för att reparera den saknade tbbmalloc.dll.
 3. Vänta tills processen är klar.

Om problemet är lokaliserat till ett spel, säg att tbbmalloc.dll inte finns i The Elder Scrolls V: Skyrim, kan det vara spelfilerna som är skyldiga, och det borde räcka att reparera dem. Och nästan varje spelklient erbjuder ett alternativ.

4. Installera om det berörda programmet

 1. Tryck fönster + R öppen Springakille appwiz.cpl i textfältet och tryck Kom in i.appwiz.cpl
 2. Välj appen eller spelet som ger felet och klicka Avinstallera.avinstallera appen för att fixa tbbmalloc.dll
 3. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra processen.
 4. När du är klar, starta om datorn och ladda sedan ner programmet från en officiell källa, säg den dedikerade webbplatsen, spelklienten eller Microsoft Store.

För tbbmalloc.dll-fel som finns i specifika program är en snabb lösning att avinstallera applikationen och sedan ladda ner den igen. Var noga med att rensa programcachen eller eventuella överblivna filer och registerposter. Ett effektivt sätt att göra detta är att använda en pålitlig avinstallationsprogramvara.

5. Utför en systemåterställning

 1. Tryck fönster + Ja öppen Leta efterkille Skapa en återställningspunktoch klicka på motsvarande sökresultat.skapa en återställningspunkt
 2. Klicka på Systemåterställning.Systemåterställning för att fixa tbbmalloc.dll hittades inte
 3. Välj Välj en annan återställningspunktoch klicka Nästa.annan återställningspunkt
 4. Välj en återställningspunkt från listan, helst skapad innan felet först dök upp, klicka sedan Nästa.återställningspunkt
 5. Kontrollera nu återställningsdetaljerna och klicka Avsluta för att starta processen.återställ för att fixa tbbmalloc.dll

När inget annat fungerar är det sista alternativet att utföra en systemåterställning med en tidigare återställningspunkt. Även om du kan förlora vissa appar eller inställningar, kommer det att fixa felet tbbmalloc.dll som saknas för alltid!

För användare som har många program installerade och regelbundet möter sådana problem, skulle vårt råd vara att ladda ner ett effektivt DLL-reparationsverktyg.

För eventuella frågor eller för att dela vilken lösning som fungerade för dig, vänligen lämna en kommentar nedan.