• Problemet med att Social Club inte kunde starta representeras av installationskod 1.
 • Kompatibilitetsproblem och föråldrade grafikdrivrutiner är huvudorsaken till att du stöter på det här problemet.
 • Inaktivera realtidsskydd och kör kompatibilitetsfelsökaren för att lösa problemet.

xINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika spelproblem rekommenderar vi att du använder Fortect:

SPONSRAD

Den här programvaran fixar vanliga datorfel som vanligtvis orsakar problem under spelsessioner, såsom skadade eller korrupta DLL-filer, systemfiler som är avsedda att köras tillsammans med spelkomponenter men som inte svarar, och vanliga trasiga registervärden. Upprätthåll en felfri spelupplevelse i tre enkla steg:

 1. Ladda ner och installera Fortect.
 2. Starta appen för att starta skanningsprocessen.

 3. Klicka på Starta reparation för att lösa alla problem som påverkar din dators prestanda.

 • Fortect har laddats ner av 0 läsare denna månad, betygsatt 4,4 tum betrodd pilot

Flera av våra läsare har rapporterat att The Social Club misslyckades med att ladda på grund av ett ofullständigt installationsfel (kod 1) när Rockstar Games Launcher vägrar att öppna på deras PC.

Om du inte kan komma åt Rockstar Games Library på grund av följande felkod, hjälper den här guiden dig.

Contents

Varför får jag felmeddelandet när jag startar upp i Social Club?

Det kan finnas flera anledningar till att Social Club inte kan starta. Några av dem är följande:

 • Ofullständig installation – Ofullständig installation av Rockstar Games launcher kan resultera i installationskod 1.
 • Korrupta systemfiler – Saknade eller korrupta system- eller spelinstallationsfiler hindrar också Social Club från att laddas.
 • Antivirus mjukvara – Ett antivirusverktyg från tredje part kan av misstag betrakta startprogrammet som ett hot och blockera eller ta bort relaterade filer.
 • Föråldrad spelstartare – En föråldrad version av Rockstar Games Launcher kan vara anledningen till att Social Club misslyckades med att starta på grund av ett ofullständigt installationskod 1-fel.
 • Otillräckliga behörigheter – Om spelstartaren inte har tillräckliga behörigheter för att komma åt den här katalogen, är det troligt att fel av den här typen uppstår.

Om du också stöter på installationskod 1 när Social Club misslyckades med att starta på din dator, kommer den här guiden att erbjuda dig nödvändig hjälp.

Hur fixar jag att Social Club misslyckades med att starta felkod 1?

Innan du provar de avancerade lösningarna, se till att implementera följande lösningar för att kringgå installationskod 1.

 • Skanna din dator efter virus och skadlig programvara med Windows Defender.
 • Försök att tillfälligt inaktivera realtidsskydd i Windows Defender eller ditt antivirus från tredje part och se om felet kvarstår.
 • Kontrollera din internetanslutning eller prova en alternativ nätverkskälla.

Om ingen av dessa lösningar hjälpte dig, börja utföra följande lösningar.

1. Kör kompatibilitetsfelsökaren

 1. Navigera till skrivbordet, högerklicka på Rockstar Games Launcher och välj Egenskaper från snabbmenyn. Social Club kunde inte starta installationen av kod 1
 2. Byt till Kompatibilitet fliken i Egenskaper fönstret och tryck på Kör kompatibilitetsfelsökaren knapp. Social Club kunde inte starta installationen av kod 1
 3. tryck på Prova programmet för att se om de underliggande problemen som orsakade uppstartsfelet för Social Club är lösta. Social Club kunde inte starta installationen av kod 1

Om The Social Club misslyckades med att starta: Setup Code 1-fel utlöses på grund av kompatibilitetsproblem, kommer den inbyggda Windows-programkompatibilitetsfelsökaren automatiskt att diagnostisera sådana problem och presentera en lösning.

2. Uppdatera din grafikdrivrutin

 1. Använd fönster + R genväg för att starta Springa kommandofönster, skriv följande kommando i textrutan och tryck Kom in i att utföra den. devmgmt.msc Social Club kunde inte starta installationen av kod 1
 2. Expandera Grafikkort kategori för att se listan över enheter.
 3. Högerklicka på motsvarande grafikkort och välj alternativet Uppdatera drivrutinen snabbmenyalternativ. Social Club kunde inte starta installationen av kod 1
 4. Välj den Sök efter drivrutiner automatiskt alternativ i nästa fönster. Social Club kunde inte starta installationen av kod 1

Föråldrade eller korrupta grafikdrivrutiner på din Windows-dator är också en möjlig orsak till att Social Club inte startar på grund av installationskod 1. I så fall borde det räcka med att uppdatera ditt systems grafikdrivrutiner.

Om de bästa drivrutinerna redan är installerade på din PC, prova andra metoder för att uppdatera ditt systems grafikdrivrutiner.

Annars kan du också använda en dedikerad drivrutinsuppdateringslösning som kan erbjuda teknisk support och uppdatera drivrutinerna utan problem.

⇒ Skaffa Outbyte Driver Updater

3. Ge säkerhetstillstånd

 1. Använd fönster + min genvägstangent för att starta File Explorer-fönstret.
 2. Navigera till installationsmappen för Rockstar Games, högerklicka och välj Egenskaper från snabbmenyn. Social Club kunde inte starta installationen av kod 1
 3. Byt till säkerhet fliken i Egenskaper fönstret och tryck på Redigera knapp. Social Club kunde inte starta installationen av kod 1
 4. I det Rockstar-spelbehörigheter fönstret, välj var och en av användarna i Grupp- eller användarnamn avsnitt och aktivera Tillåta kryssruta för Total kontroll. Social Club kunde inte starta: Installationskod 1 [Fix]
 5. Klick Tillämpa för att spara ändringar och OK att komma ut genom fönstret.

Felkonfigurerade behörighetsinställningar begränsar ofta program från att starta på en Windows-dator och orsakar att ett fel körs. Därför bör modifiering av säkerhetsinställningarna för Rockstar Games launcher hjälpa till att lindra problemet.

Det är allt! Prova dessa lösningar för att övervinna Social Club-felet på grund av ofullständig installationskod 1-fel.

Om du stöter på felkod 1002 i Social Club, följ metoderna som anges i den här guiden för att lösa det snabbt.

Vilka av lösningarna i den här guiden hjälpte dig att lösa problemet? Låt oss veta i kommentarsfältet.